1. Blomsterbutik

Vi tilbyder de sødeste gaver, som kan gives i alle anledninger. Håndlavede bamser af skumroser i forskellige størrelser og evighedsroser, med mulighed for at tilføje personlig tekst.

3,9

God

Fantastisk service

Super søde bamser.
Jeg bestilte en bamse hjem til min Kone til Valentines day (onsdag) om søndagen. Jeg kom til at skrive forkert postnummer på min bestilling hvilket betød at en venlig og hjælpsom medarbejder både ringede og sendte en sms mandag formiddag for at være sikker på at bamsen kom frem til Valentines! Fantastisk service, mange tak!

12. februar 2024

Besvarelse fra Alles Gaveboks

Tusind tak for din fine anmeldelse 😍

Det glæder os enormt meget at læse din anmeldelse og de pæne ord. Vi er rigtig glade for din oplevelse har været god, og vi har været glade for at kunne hjælpe, og sørge for at bamsen nåede frem 😊 vi sætter stor pris på din anmeldelse, mange tak!

Virkelige flotte og holdbare evigheds roser

Virkelig flot dekoration af roser i forskellige farver med flot indpakning. Bestemt en gave der kan gives til dem man holder af.

1. februar 2024

Besvarelse fra Alles Gaveboks

Tusind tak for dine fine ord! Det glæder os at læse din anmeldelse og vi er glade for du kan lide vores produkter 😊 mange tak ❤️🌹

Manglede ting i leverance

LYSERØD - STOR ROSE BAMSE - KLAR BOKS
ØNSKES PAKKES IND:
KLAR BOKS

PERSONLIGE TEKST PÅ SLØJFEN ( GRATIS )
Fik desværre en rose bamse rullet ind i cellofan i stedet for den boks som er betalt for og de viser på billedet.

Bamsen og gavebåndet med tryk er utroligt flot. Men at de glemmer at sende den ekstra del med man har betalt 100 kroner for ekstra er ikke godt.

9. februar 2023

Hej David,

Vi kan godt forstå at du har været utilfreds med handlen, grundet den manglende klar boks, som du sågar har betalt ekstra for.

Virksomheden er nu i nye og bedre hænder, og vi kan garantere dig for at vi yder en markant bedre service. Vi gør vores bedste for at yde en god og hurtig service, samt levere en komplet ordre. Skulle vi alligevel være så uheldige at glemme noget i en forsendelse eller lave andre fejl, vil vi selvfølgelig sørge for at rette op på det hurtigst muligt. Vi stræber efter at gøre vores kunder glade. Så på trods af at anmeldelsen snart er et år gammel, ønsker vi at komme i kontakt med dig og forsøge at forbedre din mening om virksomheden. Vi er blevet fortalt at der blev taget hånd om sagen, men vi vil gerne direkte sikre os at dette var tilfældet.

Kontakt os meget gerne på info@allesgaveboks.dk 😊

Hurtigt service *****

Hurtigt service
Jeg er så glad for min bamse, fik den bestilt om aften og fik bamse leveret om 2 dage
Det er god nok hurtigt og med tekst som jeg ønskede
Kan anbefales herfra
Jeg fik også 2 stk chokolade med bamsen