Min vare kom fra Tyskland, hvilket bør bero på kvalitet og punktlighed. Præcis sådan var det. Omhyggeligt emballeret og hurtig levering. En glæde at få et så lækkert produkt.
Fantastisk service og hurtigt svar fra kundeservice. Fik en temmelig stor ramme, som GLS havde kastet lidt rundt med - den var knækket. Skrev til kundeservice og der svar under en time senere. N... Se mere
Fremragende virksomhed, der gav mig sublim betjening. Varene kom hurtigt frem, og var forsvarligt pakket ind; specielt når man tænker på at det var glas rammer! Jeg kan ikke nikke genkendene til and... Se mere
Hos os finder du billige billedrammer i et utroligt stort udvalg. Med over 800.000 artikler fra mange kendte producenter har vi nu det største udvalg på det tyske internet.
Tyskland
- allerammer.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Tysk kvalitet og punktlighed.
Pas på inden du køber
Pas på inden du køber. Support er engelsktalende og henviser bare til en generisk email-support adresse som de aldrig svarer på. Dårligt oplevelse og support. Bliver sendt fra udlandet med lang leveringstid, min ordrer er ikke kommet endnu.
Fantastisk service
Skrev til kundeservice og der svar under en time senere.
Ny ramme blev sendt. Den ankom en uge senere (15/9) - og det var så PostNord, der stod for at smadre den
Igen var kundeservice hurtig og uden problemer blev vi enige om en tilbagebetaling.
Kan kun anbefale firmaet.
Alt gik godt
Bestilte 3 stk. Cliprammer. Alt gik godt og blev modtaget uden problemer.
Hurtigt og nemt
Bestilte torsdag aften, havde varen tirsdag eftermiddag. Godt pakket ind og ingen skader under levering.
Jeg var meget skeptisk i starten da jeg…
Jeg var meget skeptisk i starten da jeg så der var så mange dårlige anmeldelser men jeg kan kun anbefale hjemmesiden rammen er super flot Jeg ved ikke om den er for dyr men den er i hvert fald super god kvalitet meget tilfreds
Ringe
Godt nok ringe kvalitet. Et hjørne er knækket af og en af klemmerne var i stykker, og ventetiden var 2 uger.
Jeg ville ønske at jeg havde kigget…
Jeg ville ønske at jeg havde kigget herinde inden jeg handlede hos dem. Bestilte for 8 dage siden de trak penge dagen efter og jeg fik mail på at de behandler ordren.
I morges sendte jeg så en mail og spurgte om rammen var på vej da de havde trukket penge, intet svar i dag - de har nok travlt med at pakke den endnu...
Edit: Der er nu gået 17 dage siden jeg bestilte rammen. Og her til morgen fik jeg en mail med et tracking nr. der er leveret i en anden by end den jeg bor i. Og så skriver de at den er leveret.
De levere ikke inde for den aftalte…
De leverer ikke inden for den aftalte tid, giver skylden på, at adressen ikke er korrekt, selvom den er det, og ændrede mit navn, så det blev noget stødende.
Alt i alt er jeg meget utilfreds med min behandling.
Utrolig dårlig kvalitet på produkterne.
Utrolig dårlig kvalitet på produkterne.
Kanterne i stykker under fragt, ophæng presset ind så det ikke kan hænges. Rammen sidder ikke godt fast, så billedet buler ud over det hele.
Jeg havde tilmed en dårlig oplevelse med en kundeservice der vitterligt ikke læser ens meddelser.
De var dog venlige nok til at sende nye kanter helt gratis, selv efter de første 30 dage var gået.
Alle priserne er blevet mangedoblet og rammerne er alt for dyre
Alle priserne er blevet mangedoblet. Rammerne er blevet absurd meget dyrere, hvilket kvaliteten på ingen måde lever op til. Rammer jeg købte i august 2022 og oktober 2022 koster nu 1. marts 2023 over 600 % (SEKSHUNDREDE) mere.
Derfor har Allerammer mistet mig som kunde.
De to forrige bestillinger og leveringer var meget langsommelige og med mange smadrede glas i den sidste levering (10 rammer havde smadrede glas). Rammerne var ikke pakket forsvarligt ind.
Til gengæld var der fin service, da jeg reklamerede over de 10 rammer, der var itu, og erstatningsrammerne modtog jeg meget hurtigt.
Rammerne er fine til prisen, jeg betalte dengang.
Det er en skam med de absurde prisstigninger. Med de priser handler jeg ikke der igen.
Rammen passer ikke til billedet
Kontaktede firmaet forud for køb af en ramme for at sikre vi oplyste korrekte dimensioner. Købte derefter rammen og modtog den i fin stand. Men rammen viste sig ikke at passe. Vi indgav en reklamation om enten er ny ramme eller betalingen retur, og blev 3 gange bedt om at indsende nye foto af målene, hvorefter reklamationen implicit blev afvist. Vi har nu besluttet at sende sagen til Forbrugerklagenævnet. Det var en trist oplevelse med et tysk firma, som sælger via en dansk hjemmeside.
Penge trukket, varer aldrig modtaget
Bestilte tre rammer for en måned siden. Pengene blev trukket med det samme, men jeg har aldrig fået nogen varer, og kan ikke komme i kontakt med kundeservice hverken på e-mail eller telefon. Kan ikke anbefale andre at handle her.
Jeg har bestilt fire store rammer fra…
Jeg har bestilt fire store rammer fra allerammer. Jeg får dem relativt hurtigt, og de var hurtige til, at svare på mine spørgsmål, men to af rammerne er knuste. Jeg skriver derefter, og får tilsendt to nye, som desværre også er knuste. Da skriver jeg igen, og de sender igen to nye rammer. Her er det kun den ene ramme der er i stykker, og jeg har selv valgt ikke at skrive igen. Det kan jo ligeså godt være postvæsnet, som det kan være dem, der ikke har pakket dem ordentligt. Men grunden til 4 stjerner er, der godt kunne gå lang tid før rammerne blev sendt. Men ellers venlig og pålidelig hjemmeside.
undgik næsten siden pga de dårlige anmeldelser.
Må indrømme at jeg var meget tæt på at undgå denne side, efter jeg havde tjekket den på trustpilot.
Men priserne var simpelthen for gode, i forhold til andre steder. Så jeg bestilte 2 x specialfremstillet rammer i 20x50 cm til julegaver.
Bestilte dem D: 10.11.2020 og har i dag D: 20.10.2020 modtaget 2 smukke rammer.
Så jeg er MEGET tilfreds.
Som altid
Som altid, hurtig, venlig og ukompliceret ..... gerne igen ....
Smukke trærammer
Smukke trærammer, behagelige farver, godt glas og god forarbejdning!
Alle rammer er som beskrevet og tjener…
Alle rammer er som beskrevet og tjener nu deres formål.
Siderne er overskuelige og giver hurtig…
Siderne er overskuelige og giver hurtig information. Bestillingsprocessen er lige så overskuelig og enkel, og levering er pålidelig og hurtig.
Varen ankom i en solid indpakning
Varen ankom i en solid indpakning. Leveringen var hurtig, og billedrammerne er af god kvalitet. Tilfreds, gerne igen.