Alledaek365.dk Anmeldelser 560

2,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 162 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden, da telefonnumre ofte ikke virker, og e-mails sjældent besvares eller kun med standardiserede svar. Dette skaber problemer, især når der opstår fejl med ordrer eller produkter. Mange forbrugere har oplevet problemer med leveringstider, der er længere end lovet, manglende sporingsinformation, og i nogle tilfælde modtagelse af forkerte eller beskadigede produkter. Dog har nogle kunder også modtaget deres dæk hurtigt og i god stand, og enkelte har endda oplevet god service, når de lykkedes med at etablere kontakt.

Det, folk taler mest om

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med deres ordrer. Mens nogle forbrugere rapporterede hurtig levering, hvor... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Mens nogle kunder rapporterer at have modtaget friske... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig. Mens nogle kunder rapporterer hurtig levering, hvor dækkene... Se mere

Customer communications

Kunder udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Response time

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med responstiden. Kunder rapporterer om lange ventetider, manglende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Servicen er faldet betydeligt. Leveringstiden tager dobbelt så lang tid. Sendt med et andet produkt end det, du bestilte, Returnering er koste. De kommunikerer ubehageligt med kunderne, og det produk... Se mere

Jeg bestilte fire dæk, og da de stadig ikke var ankommet på den femte hverdag, undersøgte jeg virksomheden på Trustpilot og blev chokeret over de mange negative anmeldelser. Heldigvis kom de før... Se mere

Jeg modtog to forkerte dæk og oplevede herefter et meget trægt forløb. Der gik lang tid uden svar, og jeg måtte gentagne gange rykke for både afhentning og omlevering – selv efter at fejlen var... Se mere

Lavede en ordre 11/11 pengene blev hævet med det samme. Har derefter rykket dem hver anden dag. På track n trace kan man se ordren overhovedet ikke er afsendt, kun lavet fragt dokumenter. Modtager kun... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, vi finder de korrekte dæk for din bil !!! Med os alledaek365.dk finder du de korrekte dæk for dit køretøj. Bestil nu de bedste dæk online og nyd de mange fordele: kvalitetsdæk på lav priser er tilgængelige for Danmark med gratis levering, bestil nu, prøv NU! Dækstørrelsen finder du på dine dæk, skriv venligst på den søgning linje på alledaek365.dk og du vil modtage resultaterne for din bil.

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestilt 4 stk hankook 13” til min…

Bestilt 4 stk hankook 13” til min starlet, har kun modtaget 2 stk, det nu omkring 3 uger siden de 2 første dæk, intet er løst og vi står og mangle dækkene for at bilen kan synes, pengene er trukket for længst, jeg vil derfor advare andre mod at handle med dette firma, brug i stedet dit lokale dækfirma eller værksted, og nu gider de ikke svare på ens mail, jeg er så træt af dem, det var så sidste gang jeg forsøgte at handle her, håber på at få de 2 sidste dæk eller penge retur.

24. juni 2025

Ingen kundeservice

Bestilt 2 dæk D 29-5. Modtager 1 stk D 10-6.
Efter et par dage kan jeg se at det andet dæk er blevet væk ved PostNord.
Kundeservice svarer ikke efter 8 dage svarer kundeservice på mail vi undersøger sagen??
Jeg forsøger at ringe det kan man så ikke der bliver ikke svaret på mail.
Men heldigvis købt jeg med PayPal
Kontakt til PayPal så skete der noget 👍
Jeg har så fået mine penge tilbage på det ene dæk.
ALDRIG kommer jeg til at handle der igen.

3. juli 2025

Utrolig ringe kundeservice

Utrolig ringe kundeservice. Eller der ingen
Skal have sendt et par dæk retur.
Man kan ikke ringe til dem. Svare på mail. Med det samme svar. Om der retur politik. Den kan ikke gi en adresse hvor man skal sende lordt hen.
Tænker vel osse det er en robot man mailer med. Første og sidste gang jeg handler der

27. juni 2025

Dårlig kundeservice

“Lang historie kort”
Utrolig dårlig kundeservice ift returnering af 2 MC dæk. Alle Dæk 365 har “dansk” hjemmeside og tlf-nummer, men det er vist også det eneste danske der er ved det firma. Tlf-nr. melder at der i øjeblikket ikke er forbindelse til det - hvilket der har gjort i den måned jeg har mailkorresponderet med dem om returnering af mine 2 MC dæk.
Det er første og sidste gang jeg handler med Alle Dæk 365

12. maj 2025

Ligesom mange andre her bestilte jeg…

Ligesom mange andre her bestilte jeg fire (Continental) dæk fra Alledæk365, fordi deres pris var bedst. Dagen efter kom jeg til at gå på Trustpilot, og så sank mit hjerte....åh nej, ikke endnu en dårlig webshop, som ikke lever op til hvad de lover...jeg kunne heller ikke få fat i deres kundeservice på det nummer, der ligger på hjemmesiden, hvilket er ret skidt. Men til gengæld svarede de på mine bekymringer på mail i løbet af et par timer, og de fik ret, alt blev og er godt. Jeg bestilte dækkene d.10/6, blev lovet levering d. 16/6 eller 17/6. Den 16/6 omkring kl. 10.30 lå dækkene foran min dør (4 sal på Nørrebro), og de sidder i dag på bilen. Så jeg er super tilfreds.
Det skal dog siges at den manglende telefonkontakt til kundeservice er en ommer.

10. juni 2025

God oplevelse!

God oplevelse! Bestilte 2 dæk fik dem en uges tid efter og fandt ud af jeg skulle 2 mere kom ugen efter

Leveret med GLS
Bruger jer igen!

18. juni 2025

Bestilte fire Pirelli dæk

Bestilte fire Pirelli dæk, som blev leveret med GLS af to omgange henholdsvis fire og fem hverdage efter ordren blev givet. Var spændt på, hvordan det ville gå på grund af de mange dårlige anmeldelser, men dækkene nåede frem som lovet og var af fin kvalitet.

6. juni 2025

STOP - find et andet sted at købe dæk

STOP - find et andet sted at købe dæk

Har bestilt og betalt for 2 dæk, fik et leveret og har sendt flere mail og modtaget svar om de afventer svar fra transportfirma- det har vi nu ventet på i 2 uger!!

De kan ikke kontakes pr. telefon, på hjemmesiden skriver de:- Kundeservice: +45 787 469 24 Mandag-Fredag 9:00 17:00 - der er ingen kontakt til denne telefon!!

Må nok se pengene tabt..

6. januar 2025

KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AT MAN…

KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AT MAN HANDLER HER.
Har købt 4 helårsdæk med 67 db. De larmer så man får ondt i hovedet når man kører. Har klaget, de oplyser at man skal sende dækkende ind så PRODUCENTEN skal afprøve dækkende, hvis de så konkluderer at dækkene ikke fejler noget skal man betale 25 Eur og forsendelsen. For det 1. kan ikke sende dækkende da jeg bruger min bil til hverdag. Spurgte om de ikke samarbejdede med værksteder så man kan køre derhen og få det bekræftet. Det kunne man heller ikke. Kort og det lange jeg kører hverdag (kan ikke engang høre radio) med gevaldig larm, til jeg skal købe andre dæk.
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AT MAN HANDLER HER.

26. maj 2025

Jeg bestilte 1 styk
Goodyear eagle f1 245 40 18 onsdag aften
og modtog dem mandag formiddag som
Lovet og ifølge Dot dato er dækket produceret
Uge 11 år 2025
Dækket var folie wrappet, køber gerne igen.

25. maj 2025

Kumho EV 19x225/55

Købte 4 stk. Kumho EV 19x225/55 til under kr. 3000 kr., hvor andre levarandør ville have Kr. 4.500 for samme. Levering af 2 x 2 dæk er ok, hvis det kan holde prisen nede. Dækkene (B + B) kører super godt

2. maj 2025

Hold Jer Væk!!!

Fik leveret 4 sommerdæk af mærket GoodYear i efteråret 2024. Da jeg så pakkede dem ud af folien og fik båndstrammerne af, var de båndstrammerne strammet alt for hårdt og dækkene var helt medtaget i kanten og kanttråden var beskadiget. Jeg tog kontakt til firmaet med det samme via mail, da de ikke kunne kontaktes via tlf. De ville have alt at vide om dækkene, selvom de sagtens kunne se ordren i systemet. Det endte med ca. 20-30 mails frem og tilbage, hvor de hele tiden skulle have nye billeder og forklaring på en masse. Da de endelig fik alle fakta, afviste de sagen på ti minutter, pga. at jeg havde været for længe om at kontakte dem (Jeg pakkede dem ud da værkstedet skulle montere dem). Kontaktede dem med det samme. Opfordrede dem til at kontakte mig flere gange via tlf. Men det ville de ikke. Jeg har nu måtte købe mig til nyt dæk, for at komme videre. Ikke billigt med 19" GoodYear dæk.
Så opfordre alle til at finde et andet sted at handle deres dæk, da der ikke er "rent mel i posen" hos dette firma.
Øv! Øv!

8. maj 2025

Imperial helårsdæk

Købte imperial helårsdæk og levering var 6 arbejdsdage og det er ok.
Selve dækkene er desværre meget ude af balance, og efter montering på fælgene (fælgene blev inden montering tjekket for skævhed og der var intet) kunne en god mekanikker med hiv og sving få dem afbalanceret.
Det posivtive er, at bilen ligger godt på vejen også i regnvejr og dækkene kan ikke høres inde i bilen og heller ikke ved høj hastighed.

Om de dæk kan anbefales, må i selv bedømme..

16. maj 2025

Ødelagte dæk

Ødelagte dæk

Jeg købte 2 dæk, og da jeg skulle have dem monteret var de ødelagt, kundeservice siger dette er min egen skyld hvilket det ikke er.
Virkelig dårlig kundeservice!!!

8. maj 2025

Jeg vil give dem 5 stjerner

Jeg vil give dem 5 stjerner
For i mit tilfælde bestilte jeg 4 styk
Bridgestone 225 45 18 mandag morgen
Og modtog dem fredag formiddag som
Lovet og ifølge Dot dato er de produceret
Inden for et halv år
Så køber gerne igen

2. maj 2025

5 ⭐ fordi de var de billigste

8 dages levering er sån lidt langsomt men okay Når man nu tænker på at de er kommet helt fra Essen i Tyskland eller længer væk

Kundeservice har nok været lidt træt af mig 😊 da jeg har været lidt utålmodigt og skrevet om hvor mine dæk blev af og de har da også været søde at skrive retur på hvor langt de var nået. Så de får 5⭐ fordi de var billigst med dæk

7. maj 2025

Alledaek365 burde ikke have 1 stjerne…

Alledaek365 burde ikke have 1 stjerne !!!

Købte 4 dæk som kom frem til tiden. Her stopper så det positive.

Jeg tager på værksted med mine nye dæk som skal monteres på mine fælge.

2 af dækkene er fine men de 2 sidste dæk skal optimeres da de er skæve.

Det koster mig 350 kr ekstra da jeg ellers ikke kan køre fra værkstedet.

Værkstedet giver mig foto af målingerne samt foto af mine fælge som er helt nye

På denne måned burde alledaek365 ikke kunne komme med undskyldninger for deres produktionsfejl.

Men ak jo.

De skriver en mail til mig at mine dæk skal sendes retur på min regning hvorefter de vil tage stilling til om jeg kan få pengene retur.

ALDRIG handel med dette skandaløse såkaldte firma!!!

De vil gerne sælge dæk men tager ikke ansvar for deres fejl.

Som alle kan se på trustpilot er jeg langt fra den eneste dette er sket for.

Jeg handler aldrig hos amatør firmaet igen.

1. maj 2025