Allcleaning Anmeldelser 9

3,2

3,2

Middel

Godt tilfreds

Jeg har brugt Allcleaning i snart to år. Jeg har været rigtig glad for det. I størstedelen af den tid har jeg haft den samme assistent som kom fast som aftalt. I en periode var der skiftende vikarer i forbindelse med at en ansat gik på barsel. Det faldt senere på plads, så jeg igen fik en fast person. Altid god kommunikation med firmaet. Jeg ville ikke tøve med at bestille rengøring hos All Cleaning igen.

9. oktober 2022

Kære Lene
Tusinde tak for din flotte anmeldelse
Vi er glade for du har været tilfreds og håber du vender tilbage igen på et tidspunkt

Hold jer langt væk fra dette…

Hold jer langt væk fra dette rengøringsfirma.
Havde bestilt rengøring ved dette firma som 1. Gang skulle være en opstartsrengøring til 780kr excl. Moms.
Da vi kom hjem var næsten intet af det rengøringen skulle indeholde opfyldt, vi klagede derfor både til assistenten og chefen, som var meget uforskammet og nærmest beskrev vores hus som en svinesti, hvilket var fuldstændig uberettiget.
Endvidere påstod lederen at assistenten havde været det 3 timer, hvilket var direkte usandt, hun var der 2 timer. Desuden var tilbuddet netop beskrevet som uden timetal, “da de lægger stor vægt på at blive færdige”.
Vi har et hus i 2 etager, 1. Sal kunne slet ikke nåes, dette accepterede vi men havde dog forventet at stueetagen var gjort ren. Eneste der var udført var støvsugning og gulvvask i køkken og stue. Ikke tørret støv af, ikke tørret lamper af ikke gjort vaske, toilet eller brusekabine rent. Virkelig dårligt og alligevel sender de en faktura uden reduktion af pris. Virkelig ingen service overhovedet.
Opdatering 8.7.22
Firmaet har svaret på denne anmeldelse, noget af svaret er direkte usandt, og nægter enhver skyld i det mangelfulde arbejde. Jeg har endda været imødekommende og tilbudt at betale en reduceret pris, men det ønsker firmaet ikke.
Det svarer til at købe en cykel til fuld pris, men der mangler hjul og sadel.

1. juli 2022

Kære Anne
Jeg kan desværre ikke helt kende den måde du fremlægger dette på
Du havde bestilt fast rengøring af jeres 150 kvm store hus
Jeg sendte et uforpligtende tilbud hvor der også var uddybet hvad der ville blive lavet og der ville blive udført en OPSTARTSRENGØRING ikke HOVEDRENGØRING den første gang, hvor alt nævnt ville blive taget grundigt.
Min assisten var hos jer kl ca 08.15 og så valgte din mand at stå og snakke med hende i næsten 40 minutter
Det er helt fint, men det skal jeg ikke betale for.
Assistenten kørte fra jer igen kl 11.03 så hun havde været der i ca 3 timer
Ja hun skrev til jer lidt før hun var færdig men sådan gør vi altså
Når vi skal give kunde besked om at vi snart er færdige gør vi det som regl inden vi er færdige med at vaske gulve, for så er der nogle kunder der når at komme hjem inden vi køre.
Og de billeder jeg har set og hvad min assistent fortæller så skulle i som jeg også sagde have bestilt en hovedrengøring i stedet for.
Den assistent plejer at få ros alle andre steder hun bliver sendt hen
All Cleaning APS

Opdatering
Kære Anne
Vi kommer ikke videre, ligegyldig hvor meget du sviner mig og mit firma til
Du har din opfattelse af dit hjem og vi har vores, alt var meget fedtet, støvet og ikke kun i køkken, der var dyre ekskrementer osv
Håber du finder et firma du bliver tilfreds med og som er billige nok
Ønsker dig en rigtig god sommer og weekend

hold jer langt væk fra All clining

hold jer langt væk fra All clining
jeg har haft en trist oplevelse, som desvære har medført søvnløse nætter, min rengøringsdame har meddelt at hun stopper med at arbejde for all cleaning, hvilket jer er meget ked af
jeg er en dame på 93 år som godt kan skrive på computer, men har svære ved det andet tekniske som at betale mine faktura, hun har hjulpet mig med at betale faktura hver gang de kom på min mail fra rengøring, da jeg ikke selv kunne

men det der er i, det var at jeg ikke ønskede fremtidig ny rengøring assistent fra all cleaning, da jeg har funden anden hjælp, jeg sendte min opsigelse på mail til all cleaning, hvor jeg skrivet at min rengøring gerne vil hjælpe mig med at betale den sidste faktura, måske med lidt skrivefejl, Hanne som ejer firmaet svare meget hurtigt, på en ikke ret så pæn måde, jeg finder efterfølgende ud af at den rengøring der er så sød at komme og hjælpe mig, bliver kontaktet af hanne, som er meget angribende, fordi hun har sagt op,i følge hanne må hun ikke hjælpe mig med mine faktura

helt igennem dårlig service med frimaet, forsent sendte faktura, en del kluder i regnskabet
så jeg ikke kunne betale til tiden, nogle faktura kom 3 mdr efter den rengøring blev udført
faktura er heller ikke helt efter bogen, da der ikke er skrevet datoer ud fra de datoer der er er udført rengøringer
så alt i alt Ekstrem dårlig oplevelse, service
kan IKKE ANBEFALES

5. maj 2022

Kære Lis
Dette er jo ikke helt sandt!
Jo du havde en af mine assistenter til at hjælpe dig med både rengøring samt andre småting og det var også super fint indtil den assistent ønskede at stoppe ved mig, det var helt ok, for som hun sagde ville hun gerne prøve noget nyt. Dette forstod jeg og ønskede hende held og lykke med det hele.
Lige indtil jeg fandt ud af at hun var startet selv og dermed også stjal 24 faste kunder fra mig.
De 24 kunder stoppede indenfor mindre end 3 uger, og der var jo flere af jer der kom til at dumme jer med at fortælle mig at hun forsatte ved jer, lige indtil det gik op for hende at dette ikke er lovligt, så var der pludselig ingen der forsatte ved hende
Det er jo sådan historien er
All Cleaning ApS

Hold jer langt væk fra AllCleaning!!!!!

Hold jer langt væk fra AllCleaning!!!!!

Magen til dårligt firma skal man da lede længe efter.

De holder ikke hvad de lover, sjusker med rengøring, aldrig den samme assistent som lovet og opsiger man aftalen kommer der et surt flabet svar.

Har billeder af det sjusk de laver og som de tager fuld pris for. Desværre opdagede jeg deres forretningsmetoder her på Trustpilot for sent,

Føj, skam jer

PS: Jeg tvivler på om alle der har været her virkelig er ansat, da de ikke ligner nogen der nogensinde selv har gjort rent og ved hvordan man tager fat.

6. januar 2022

Kære Margit
Jeg ved godt der var lidt forskellige assistenter ved dig, men det var midt i corona tiden så det var ikke altid nemt at bide hvilke assistenter der kunne køre
Hvad angår ansættelse af mine assistenter så kan du ikke udtale dig om dette!!
For det kender du INTET til!!!
Alle mine assistenter er lovligt ansat og får løn, feriepenge osv
Samt er forsikrede så lad være med at udtale dig om noget du ikk ved! TAK
Det var jo heller ikke lige nemt at komme hos jer for der var altid noget galt med det tidspunkt vi kom på
Enten var det for tidligt ellers var det for sent
Og jo du fik pris nedsættelse !!
Og jeg accepterede din opsigelse uden nogen sur bemærkning
Dette har jeg beviser på i mails

ADVARSEL

ADVARSEL! HOLD JER VÆK!

Hold jer langt fra dette svindel selskab. De sender igen kvittering og oplyser ikke om fortrydelsesret eller opsigelsesfrist m.m. i forbindelse med aftaleindgåelse. Men ved fortrydelse/opsigelse, inden der er accepteret en tid for første opstartsrengøring, sender de alligevel en faktura for fuld opstartsrengøringen. Desuden truer de med RKI, hvis ikke denne betales, selvom dette er i strid med aftaleloven og forbrugerrettigheder!

Håber alle læser denne anmeldelse inde de overvejer All Cleanings ydelser.

Og ja - det er allcleaning.dk og jeg har ikke taget fejl af firmaet. Min kæreste har booket jer og jeg tror jeres mindste problem er, om I kan finde os i jeres register.

17. oktober 2021

Hej Ulrich
Jeg kan slet ikke finde dig som kunde i firmaet
Hverken i faktura eller kundeliste
Og jeg kan heller ikke finde nogen mail ang aftale med dig ang aftale
Så ved ikke om du forveksler 2 firmaer med hinanden

Opdateret 13/7
Hej Ulrich
Vil du så godt oplyse hvem din kæreste er for så må det stå i hendes navn
Og så lad være med at skrive som om vi er det største fup firma for det er jo SLET ikke sandt
All Cleaning

Hold jer væk fra All Cleaning rengøring

Vi nåede at have rengøring hos All Cleaning Rengøring 2 gange i alt (ud af 3).
Vores aftaler om hvornår vi gerne ville have gjort rent blev ikke overholdt, selvom vi ringede flere gang for at blive forsikret om det. Der var nye rengøringsfolk begge gange, så aldrig den samme. Niveauet på rengøringen var lavt. Tredje gang kom der aldrig nogen at gjorde rent i vores hus, selvom vi havde gjort hele huset klar. Rigtig ringe service og dårlig udførsel, og jeg kan ikke anbefale All Cleaning rengøring til nogen.
Og det værste er at de ikke kom med vores husnøgle dagen efter vi havde opsagt vores aftale, selvom det var det de havde sagt, og at de stadig ikke har afleveret den, selv efter flere uger.
:-(

6. september 2021

Hej Søren
Jeg har nu gennemgået hele vores mail strøm og der kan jeg ikke finde nogen mail hvor i beklager jer over noget overhovedet
Og ang forskellige assistenter
I kunder skal altså lige huske på at vi stod midt i corona tid og det ikke var nemt at kunne forholde dig til smitte på det tidspunkt
Hvad ang den ene gang vi ikke kom var den dag vores assistent var indblandet i et uheld på motorvejen og derfor ikke kom

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Super ærgerlig oplevelse, hvor de ikke overholder aftalte tidspunkter. De troppede op for tidligt og tilbød at komme senere, men i et smalt tidsrum, hvor grundig rengøring af hele huset ville være umulig. Assistenten, som i øvrigt var uanmeldt vikar, reklamerede at have rengjort to huse på 1,5 time, hvilket ikke findes grundigt i min optik! :-/ Der opkrævedes herefter betaling trods manglende rengøring. Øv. Desuden kan man ikke være sikker på samme assistent hver gang, trods lovning herom. Samme historie gør sig gældende hos to bekendte som har brugt All. Et træls brud på tilliden til dem, der skal komme i ens private hjem.

4. januar 2020

Kære Cecilie
Nu er du vist ikke helt fair
Ja vi var der 15 min for tidligt, assistenten tilbød at køre og tage en anden kunde og derefter komme tilbage til dig, det sagde du ja til og dette blev så gjort, men da vi kom tilbage til dig ønskede du pludselig ikke rengøring alligevel
Der var ikke noget med at du ringede i mellemtiden og meldte fra selvom du viste vi havde noget kørsel imellem jer 2 kunder
Og hvor lang tid assistenter har taget om at rengøre x antal huse kan du ikke udtale dig om da du ingen kendskab har til dette.