Allatassarsveterinarklinik Anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Otrolig personal med tryggt och fint…

Otrolig personal med tryggt och fint bemötande. Dom är noggranna, informativa och visar stor omtanke. Ringer och dubbelkollar så allt även går bra hemma efter besöket. Rekommenderar så otroligt starkt! Både jag och katten är tacksamma och så nöjda!

23. juni 2026

Professionella och trevliga

Det var första gången jag besökte kliniken och jag fick ett mycket positivt intryck. Trevligt och respektfullt bemötande och professionella medarbetare. Fin uppföljning efteråt också. Jag kommer definitivt att fortsätta att vända mig hit med mina katter. Tack!

7. april 2026

Jag vill ge högsta betyg till denna…

Jag vill ge högsta betyg till denna veterinärklinik! Var tvungen att dra ut tänder på min katt pga TR ( Forl). Ett jättebra bemötande av alla, inskrivningspersonal och självklart veterinärerna Rebecca och Bogdan.
Det känns att de bryr sig om både djur och djurägare. Denna veterinärklinik är ett självklart val för mig!!

23. februar 2026

Excellent Vet

I had an excellent vet back home and really missed that after moving to Sweden.

As soon as I stepped into Alla Tassars I was greeted very warmly and felt like I had finally found the right place. The staff was so accommodating, kind and knowledgeable. They were just excellent with my dogs! The prices are very reasonable and it was easy to get a time. I can not say enough good things about them and strongly recommend them. You can really tell that they care about both the people and the pets.

3. december 2025

Lättillgänglig klinik

Toppen! Fick tid snabbt, noggrann undersökning samt bra råd m.m. Väldigt humana priser. Tror nog att det här blir mångas husveterinär.

6. november 2025

Otroligt fin service och härlig…

Otroligt fin service och härlig personal. Bryr sig verkligen! Jättetrevligt bemötandet i receptionen och båda veterinären - Bogdan och Rebecca gjorde ett fantastiskt jobb med vår katt tandoperation. Efter behandling fick tydligt information och rådgivning . Väldigt nöjd- det kommer bli vår husveterinär!

7. juli 2025

Ny klinik jag varmt rekommenderar

Besöket började med trevligt bemötande i receptionen. När vi kom in till veterinärerna imponerade Bogdan med att min hund, som annars är så rädd av dig, var lugn och när Bogdan hantera de. honom. Det lyste av professionalism.

5. maj 2025

Er dette din virksomhed?