Lidt længere leveringstid end forventet, men det informerede de om. Da der var problemer med den ene af de 2 lamper jeg havde købt, fik jeg straks en ny, uden spørgsmål eller problemer.
God service .hurtige svar. Hurtig levering.
Jeg havde 2 neonrør amaturer under mine køkkenskabe, som skulle skiftes ud. Det var umuligt for mig at finde den størrelse og type i butikkerne. Jeg skrev til All-Light, som fortalte at de ikke kunne købes i dk. All-ligt kunne skaffe dem fra andet land, men undervejs tænkte jeg at nye amaturer nok var bedst. Medarbejderen Jesper W, sendte mig et link på amatur som han mente nok ville være bedre og pænere end dem jeg havde. Jeg bestilte dem så onsdag kl 12:56 og amaturene havde jeg dagen efter, torsdag kl 13:36. Det var super gode amaturer. All- light svarede samme dag på mine mail . Jeg ringede til dem og ingen ventetid.
God service og rådgivning .
Meget hurtigt levering og jeg er rigtigt glad få mine nye amaturer. Jeg handler helt klart hos dem igen.
Lidt længere leveringstid end forventet, men det informerede de om.
Super service - og høflig betjening - kan kun varmt anbefales.
Bestilte 10 små spots
Bestilte 10 små spots. De kom væltende rundt i en kasse. De var ikke pakket ind og man må jo ikke røre ved pæren, hvilket blir svært. Jeg har endnu ikke testet om de overhoved virker. Virker som et Kina produkt til meget dyre penge. Ville vælge nogle andre at handle hos.
Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid, og da den blev leveret var det den forkerte lampe først. Da jeg ringede var de hurtige til at fikse det, og få sendt den korrekte lampe.
Har købt 6 pærer i deres webbutik
Har købt 6 pærer i deres webbutik. De 3 virkede ikke og jeg testede i anden lampe for at være sikker. Sendte retur og svaret var at de virkede i deres test laboratorie så pengene returens men at jeg selv skulle betale 80 kr i fragt. Så lad være med at bruge All-light - de tager dine penge!
Hurtig kundeservice.
Hurtig kundeservice.
Købte en halv dyr led pære som var defekt. Blev ordnet hurtigt gennem en mail og ny pære bliver sendt.
100% iorden kundeservice 👍
Ringede
Ringede, om at der var farveforskelle på de lamper, jeg havde købt, sammen dag sender de en ny..
Særklasse i kundebetjening
Stort kundefokus og nærværende service i absolut top-klasse.
Bestilte nogle særlige fatninger og blev leveret hurtigere end forventet.
Supernemt, gode priser
Jeg bestilte nogle Torpedo lampeforkortere - havde ledt længe efter dem på nettet, men de fleste steder fandtes de ikke, andre steder havde dem kun i hvid, dem der havde sorte var enten udsolgt eller for få på lager, men hos All Light fandt jeg de sorte jeg skulle bruge. Ikke nok med det, de var langt billigere end alle de andre butikker.
Varen kom hurtigt og nemt.
Rigtig god oplevelse
Fantastisk god service ved en reklamation, der virkelig blev taget alvorligt og med en behandling jeg ikke kan mindes at have fået tidligere.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos All Light
Super hurtig behandling af ordre !
Super hurtig behandling af ordre !! Super god kundeservice ,fik en vare der ikke helt levede op til det de reklamerede med ( farvemæssigt) , fik ny vare i den rigtige farve uden beregning og den første vare ( den der havde den forkerte farve - fik jeg lov til at beholde ) se det er god kundeservice - handler der gerne igen .😊
Bestilte en lampe d 12 dec
Bestilte en lampe d 12 dec. Modtog ordrebekræftelse 15 dec hvor man skriver varen vil blive send indenfor 3-6 dage. Ringer til jer 23 dec hvor I fortæller mig varen kommer hjem i uge 1 2023. Det kan jeg jo ikke bruge til noget, da det er en julegave.
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FFIRMA
Ubrugeligt produkt
Jeg købte nogle GU10 halogenpærer. De var billige men ubrugelige, da lyset var nærmest grønligt. Kundeservice kunne ikke hjælpe med en returfragtlabel og henviste til, at man selv skulle betale ved fortrydelse. Da der kun var købt for 140 kr. kunne det nærmest ikke betale sig at sende retur. Jeg undrer mig over, at de fører produkter af så ringe kvalitet.
Super god kundeservice
Super god kundeservice! Jeg købte en underskabslampe for omkring et år siden. Efter 6 mdr begyndte lyssensoren at blive dårligere og efter et år virkede den slet ikke. Skrev med selskabet og forklarede oplevelsen, og de sendte mig en helt ny lampe, uden beklagelse og uden beregning af nogen art. Det er hvad man burde forvente, men ikke hvad man oplever alle steder. Rigtig god oplevelse, så klar anbefaling herfra!
Kan IKKE anbefales
Simpelthen den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet!! Jeg kan på ingen måder anbefale, at købe fra dette sted. Jeg skulle hele tiden mægle imellem 2 medarbejder og de ville ikke stå ved hvad de havde sagt, og heller ikke indrømme når de havde taget fejl. Alt alt for besværligt og spild af tid. Pærerne har derudover også et meget gulligt lys..
Fik knap nok blinket med øjnene før…
Fik knap nok blinket med øjnene før pakken var i pakkeshoppen 💪👍
Super faktura 138456
Man tror nærmest ikke det kan gøres hurtigere.
Bestilte onsdag / torsdag fik jeg pakken. Indholdet var præcis som jeg ønskede. 👍
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Er yderst tilfreds. Kommer til at bruge all light igen. Tak 👍