1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Butik med modetilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alix The Label, a new fashion label for women with a versatile and young personality. Specially designed for ladies, who view the world as a source of inspiration.

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super mooi merk

Super mooi merk, echt goede kwaliteit en tijdloos. Ook de winkels zijn heel mooi en heel behulpzaam personeel

28. marts 2026

Super!

Heel erg tevreden met mijn bestelling! Snelle verzending en top kwaliteit.

7. april 2026

Super enthousiast

Ik koop hier al jaren (wel in de winkel) en ben ontzettend blij en enthousiast over dit merk en zeker over de kwaliteit! Kan het iedereen aanbevelen!

13. februar 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Een broek uit het hogere prijssegment was al na enkele uren dragen kapot. De klacht werd niet serieus genomen en er werd geen enkele oplossing geboden vanwege het ontbreken van een aankoopbewijs. Gebrek aan service, coulance en garantieafhandeling. Dit past niet bij een merk in deze prijsklasse. Ik kan Alix The Label helaas niet aanbevelen.

13. januar 2026

Bestelling gedaan online

Bestelling gedaan online. Niet ontvangen. DPD status bezorgd. Contact met Alix, om onderzoek te starten.
Alix geeft te kennen, gaat niet. Reden, er zijn geen beelden dat DPD pakket niet bezorgd heeft.

Customercare Alix reageert wel, echter zonder oplossing. Kunnen geen onderzoek starten. Probleem wordt bij mij neergelegd.
Geld kwijt!

Nooit meer Alix the label!

Update: hulp gezocht bij nietbezorgd.nl
Afwachten

25. september 2025

Zelden zo'n slechte webshop en…

Zelden zo'n slechte webshop en onprofessionele customer care meegemaakt. Ik bestel hier niet meer, which is a shame, want Alix heeft écht leuke kleding.

Grote bestelling gedaan en uiteindelijk 4 items gehouden. Jasje was ineens niet meer op voorraad en de geleverde T-shirts waren veel te groot én hadden een vlek. Niet dat ze er iets om geven..

Daarbij vergoeden ze dus geen retourkosten (wat ik snap), maar zorg dan dat je maattabel in orde is. Het lijkt wel een handeltje: klanten een te grote maat laten bestellen zodat ze opdraaien voor een bak verzendkosten. In mijn geval EUR 17. Echt belachelijk.

Ook na het uiten van mijn schok en ontevredenheid kon er geen excuses, laat staan een tegemoetkoming vanaf. Customer (don't) care.

Bestel liever via Zalando of een shop die wél klantvriendelijk is.

2. november 2022

Fan van Alix!

Ik ben helemaal fan van dit Merk! Ik ken het pas sinds kort en heb laatst een grote bestelling gedaan op de website waar ik super blij mee ben. De pasvorm is heel goed en de prints zijn heel mooi. Het is wel wat duurder, maar de kwaliteit is ook een stuk beter dan andere merken waar ik ook veel bij koop!

10. februar 2021