1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find din gaming-pc fra Alienware her

1,8

Under middel

Hold da op en amatør virksomhed

Hold da op en amatør virksomhed. Min betaling gik ikke igennem første gang på kortet fordi der åbenbart er et visa købsloft på 25000kr.

Jeg får en mail om at jeg skal betale på en anden måde, ellers vil ordren blive annulleret inden for 48 timer. Jeg skynder mig At svare at jeg gladeligt laver en overførsel eller lign. Men ingen svar, da han endelig svarer 2 timer før deadline skriver han ingen kontonr eller noget som helst. 2 timer senere er ordren annulleret..

Har aldrig før set et firma der er så ligeglad med kunder og penge på samme tid.. et sandt mirakel de overhovedet kan drive virksomhed endnu.

3. juni 2021

Kan Dell, Alienware heller ikke levere kvalitet til dig?

Gennem de sidste 3 måneder har jeg været i konflikt med Dell, fordi firmaet ikke er i stand til at levere 2 identiske skærme.
Der er så stor kontrastforskel på skærmene, at Dell har vedkendt at der er tale om en reklamation.
Jeg har i løbet af perioden haft 5 forskellige skærme, uden at det er lykkedes at finde 2 der matcher. Alle 5 skærme har stor forskel på kontrast og farve.

Jeg sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten på produkterne, samt den ekstremt lange behandlingstid.
Sagen startede d. 15/08-2020, og jeg har nu opfordret til alternative løsninger, men ingen hos Dell er åbenbart i stand til at træffe beslutning om en holdbar løsning.

Indtil videre fastholder Dell fortsat udskiftning af skærmene, og har ud over 4 forsøg på ombytning også udtalt at de har leveringsproblemer, så ventetiden på udskiftningerne er ukendte for hver gang.
Ydermere er hver ombytning forbundet med en tur til posthuset, udpakning og nedpakning.

Det er en ubehagelig oplevelse for mig, som forbruger.
Jeg føler mig fanget i Dells ligegyldighedsholdning over for sine kunder.
Jeg oplever ikke Dell som værende kundeorienteret, og troværdigheden til Dell og deres Alienware produkter er helt forsvundet. Hold jer fra dem, de kan ikke levere kvalitetsprodukter.

10. november 2020

Alienware 17” R5 samt Area51 M

Jeg købte en Alienware 17” R5 bærbar i Elgiganten i november 2018. Den blev inden for første uge ombyttet i Elgiganten til en ny, da den jeg havde fået udleveret ikke kunne holde sig online via ethernet porten. Den valgte med korte mellemrum at geninstallere driveren hvilket resulterede i afbrydelser af netværket flere gange i timen.

God service fra elgiganten resulterede i en helt ny computer, samme model. Den holdte lige under 2 måneder før den kortsluttede. Røg kom op fra AC stikket/tilslutningen til computeren. Den blev sendt til diagnose, hvor de kom frem til at bundkortet var kortsluttet, og computeren skulle endnu engang ombyttes. Denne gang var jeg uden computer 14 dage indtil de kom frem til computeren faktisk var defekt.

Den 21. februar 2019 bestilte jeg en Alienware 51m som erstatning for de to defekte Alienware 17” R5 bærebare da jeg ikke turde satse på en 3. model af samme slags ville klare sig unden fejl og mangler. Denne computer blev bestilt direkte ved Dell, og blev leveret "allerede" d. 14. marts efter 3 ugers ventetid.

Kort tid efter modtagelse gjorde jeg Alienware opmærksom på at computeren havde en fejl på den ene højtaler. Denne blev udbedret i hjemmet med en ekstern tekniker d. 1. april.

Computeren virkede fint indtil start maj, hvor computeren pludselig ikke kunne slukke mere. Hver gang computeren skulle slukkes skulle man holde knappen nede for at slukke den.

Den 29. maj kontaktede jeg endnu engang supporten for at få problemet løst. De forslog at man opdaterede windows samt BIOS. BIOS update var dog ikke muligt da computeren ikke kunne genstartes. Forslaget lød så på at køre en recovery. Recovery resulterede i at computeren aldrig kom til at køre igen. Så snart skærmen skulle vise noget med grafik, så slukkede og tændte skærmen af sig selv. Der kom pixel fejl samt BSOD opstod på vilkårlige tidspunkter.

Alienware anbefalede at de fik den sendt ind til kontrol. Jeg anmodede om at få hurtig forsendelse mod egenbetaling da jeg skulle bruge computeren til arbejde. Det blev afvist da de allerede brugte "overnight" forsendelse. Afhentning blev bestilt via UPS onsdag den 29. maj. Computeren blev afhentet mandag den 3. juni.

Efter en lang diagnosticerings process samt ventetid grundet de ingen dele havde til computeren, var den først meldt færdig tirsdag den 18. juni. Nok grundet de priotere at bruge deres dele til nye kunder og ikke til reparation af de computere deres eksisterende kunder har sendt ind til reparation, og som allerede har betalt for et produkt som ikke virker.
I forbindelse med færdigmeldingen kontaktede jeg alienware for at gøre dem opmærksom på den tidligere lovning omkring "overnight" forsendelse. Endnu engang kan dette ikke lade sig gøre, og forsendelsen står til levering mandag d. 24 juni.

Næsten en måned om at tilbage levere en computer som man kun kan håbe på kan klare de næste to måneder uden problemer. Men det er vist også ønsketænkning.

Står du og overvejer en ny computer til 30.000kr og tænker du skal vælge et pålideligt mærke hvor service og kvalitet går hånd i hånd? Så skal du måske finde nogle andre at bruge dine penge hos.

Efter 3 computere hos Alienware inden for 7 måneder har jeg fået nok - ikke kun af deres produkter, men også deres løfter og deres service.

19. juni 2019

Aienware 17 R2 Core i7

Aienware 17 R2 Core i7, 2,5 år gammel og nu klar til lossepladsen efter 2 komplette reinstallationer af win10 samt 2 servicebesøg i Tyskland af en 2-4 ugers varighed, dækket af garantien (harddisk udskiftet plus diverse), med cirka ½ års interval mellem hver reparation. Med den eksorbitante pris for reparation uden for garantiens dækning, er den nu en dørstopper. Dog glimrende kundeservice hos Dell, komplet elendigt produkt. Det hører med, at computeren på intet tidspunkt har fungeret optimalt. Komplet ustabil, utallige sammenbrud efter opdateringer etc. etc. etc.

5. marts 2018

Hej Michelle

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse med din Alienware.
Jeg har netop sendt en besked til dig via Trustpilot, så jeg kan se nærmere på din sag.

Med venlig hilsen / Kind regards
Rasmus
Nordic Social Media Support Specialist
Følg os på Twitter: @DellLytter
YouTube: Dell Nordic

Kundeservice

Jeg giver klart 5 stjerner for den kundeservice jeg fik.
Jeg fik hjælp over mail af en der hed "Jacob Hansen" han hjalp mig utrolig meget da der var noget jeg havde brug for hjælp til :) jeg vil helt klart anbefale at skrive over mail hvis der er et problem med noget eller noget anden da jeg personligt fik meget hurtige og hjælpsomme svar
Klart en god oplevelse
Mikkel.

14. marts 2016

Hej Mikkel

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du har været så tilfreds med Jacobs hjælp, og jeg vil naturligvis sørge for at denne feedback gives til både ham & hans manager.

Ha en rigtig dejlig dag.

Dell Nordic Social Media Support Specialist
Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook
YouTube: Dell Nordic

Godt, men besværligt.

Jeg giver Alienware/Dell 4 stjerner. I det hele taget er jeg godt tilfreds, men der er dog et par ting der trækker ned. Jeg fik mit produkt hurtigt, (alienware x51), faktisk en hel uge før forventet leveringstid. Men selv om jeg, (som en af de få), var meget tilfreds med deres kundeservice som både var flike og dygtige til at ringe mig op og følge op på min ordre; så var der alligevel noget negativt ved oplevelsen. Først og fremmest var deres kundeservice umulig at komme igennem til. Jeg måtte prøve en masse kombinationer i deres omstilling før jeg fandt en måde hvorpå jeg kunne komme igennem. Selv om servicen var yderst god da jeg fandt endelig ud af hvordan man slap igennem til dem; så syntes jeg bare det er for dårligt det skal være så svært at gennemskue hvordan man får fat på supporten. Jeg er sikker på der er mange andre kunder, som ikke er så stædige som mig, der giver op - og sådan bør det ikke være. Pga. dette ryger der én stjerne! Den anden stjerne ryger pga. deres utroligt dårlige track and trace funktion. Det var umuligt at finde ud af hvor min pakke var, samt hvornår den blev leveret. Jeg måtte selv ringe til deres transportfirma Schenker for at finde ud af det. Det var meget irriterende, deres opdatering var så langsom at funktionen var ubrugelig!

Men vigtigst af alt, jeg fik mit produkt hurtigt og jeg er tilfreds med handlen. Jeg syntes faktisk at deres servicearbejdere gjorde et godt stykke arbejde, så jeg er ikke enig med de mange dårlige omtaler om deres support. Desuden er produktet jeg modtog også helt efter min forventning.

4 stjerner for: Hurtig levering, fin support og godt produkt.

1 manglende stjerner for: umulig/besværlig omstilling på deres support telefon og for ubrugelig track and trace funktion.

Alt i alt er jeg glad for mit køb og håber Alienware/Dell ændre de små ting der kunne have givet dem en perfekt anmeldelse. Jeg håber ikke jeg skal ændre min vurdering hvis der opstår fejl på produktet. Denne anmeldelse er kun myntet på min bestilling/levering.

30. september 2014

kan ikke engang finde ud af at sende pengene retur

dell har ringe 3 gange, for at høre om penge var dukket op. hvilket er en god service, men helt til grin

1. juli 2014

Hej Mads

Jeg er ked af at høre, at der har været problemer med refunderingen af dine penge. Hvor lang tid en normal refundering tager, afhænger meget af den originale betalingsmode. Jeg ved f.eks. at refundering til Mastercard kan tage op til 30 dage, grundet de procedurer Mastercard selv har sat for brug af kortet.

Hvis du ønsker at jeg skal kigge nærmere på din specifikke sag, må du meget gerne sende mig en mail (Karina_Hansen@Dell.com) med ordrenummer, så undersøger jeg det meget gerne nærmere.

Love it!

Helt igennem gennemført gaming systemer som kører PERFEKT!.

Prisen er høj, men den kvalitet du får i hænderne samtidig med at komponenterne i maskinen passer 100% sammen, gør bare at du får en performance i TOP KLASSE!

17. maj 2014

Hej Jesper

Det er rigtig dejligt at høre, at du er så tilfreds med din Alienware, og din feedback betyder rigtig meget for os.

Vi håber du får en masse gode år med maskinen, og skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid fange os på Twitter eller Facebook.

Tæt på perfekt!

Fede bærbare.
Lækker kvalitet.
Ok levering.

Det køre bare!
Kan klart anbefales :D

26. december 2013

Hej Daniel

Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med din nye Alienware. Din feedback betyder rigtig meget for os, og vi takker for at du tog dig tid til at dele dette med os.

Vi håber du får mange gode år med din nye maskine.

DEN VÆRSTE SERVICE I DK

Hej

Jeg har aldrig oplevet en dårligere service fra et firma end Alienware

jeg ville købe en m18x til ca. 26000 og bestilte den

man det var en stor fejl for efter en uge kunne se at den var sat ned

på hjemmesiden med 2000 kr så jeg ringede til alienware/Dell for og få dette tilbud da men beskeden fra dem var at de ikke kunne give mig de

2000kr med mindre jeg slettede min ordre og her med mistede de 7 dage jeg

allerede havde ventet på min computer .

For 2000kr ville jer gerne slette min order og lave en ny til den pris.

så da jeg bestiller den på ny hopper prisen op på det samme som jeg gav til

og starte med så jeg ringer til dem igen og bliver stillet om til kunde service

og tænker YES nu er mit problem løst men NEJ en svare siger jeg skal skrive til

kundeservice på hjemmesiden det prøver jeg så men det kan man ikke før man

har et ordere nr. og det har jeg jo ikke da den er slettet ???? jeg ringer ind igen

og forklarer mit problem hun stiller mig om til en anden hvor der bliver lagt på

så nu bliver jeg lidt sur og går ind på deres hjemmeside og bestiller igen den

samme computer for og få et ordre nr. det får jeg så først efter en uge og der har

jeg valgt at droppe dem hvis de ikke vil give mere service til en kunde der er ved at

bruge 26000 kr. så har de ikke fortjent mig som kunde så jeg skriver ind og får

slettet min ordre af Mai. Den første rigtig gode service er når man ikke gider dem

mere det er lidt komisk.

19. oktober 2013

Hej Paw

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse med vores kundeservice, og det besvær du har haft med at komme i kontakt med dem.

Vores kunders mening og oplevelser betyder rigtig meget for os, og jeg vil derfor naturligvis sørge for at videregive din feedback til den rette afdeling, for at forebygge lignende i fremtiden.

Med hensyn til tilbuddet, så kan vi beklageligvis ikke give rabat med tilnbagevirkende kraft, og kan aldrig på forhånd vide, hvornår der vil være rabat på diverse produkter. Dog skulle du ved at lave en ny ordre have fået den korrekte pris med rabat, såfremt rabatten stadig var gyldig. Jeg kan beklageligvis ikke give en forklaring på hvorfor du ikke har fået rabatten ved den nye bestilling. Det kan eventuelt skyldes at du har ændret på konfigurationen, da rabatten i visse tilfælde udelukkende gælder særskilte konfigurationer.

Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

Bedste køb jeg har lavet

Servicen var fremragende hele vejen igennem. Jeg har været lidt uheldig med min computer, hvor flere ting er stået af, men måden det er blevet klaret på, ved en bestilling af tekniker indenfor få dage hvor de laver det på adressen gør at det er minimale irritationsmomenter.

Kundeservicen er altid venlig og hjælpsom og jeg har altid gået derfra med følelse af at få mere end jeg bad om.

Jeg har været utrolig tilfreds med produktet men især supporten hele vejen igennem.

24. februar 2012

God gaming maskine

Har en Alienware M17x R2 (juli 2010)
Hurtig levering og skøn maskine men den har nogle særheder. Fx. kan den ikke altid genkende sin stømforsyning... og pt kan jeg kun bruge den med ekstraskærm på da den ellers starter windows på den skærm jeg ikke har.

Men ellers en virkelig god maskine.

Kundeservice er dog et nummer for sig selv. De sender ikke en tekniker uanset næsten problemet før end du selv har formatteret dine harddiske og reinstalleret ALT.

De kunne dog godt stille med en tekniker da motherboardet stod af og jeg fik maskinen fikset on-site inden for to dage

Men alle mulige andre problemer må du hellere selv være i stand til at klare med mindre du er frisk på en reinstallation

19. januar 2012

LISTEN er Lang

Har først skrevet en anmeldelse af Dell. Og her er et uddrag derfra om Alienware.

Til føjet: Dell fik ødelagt en af verdens bedste spille maskiner, da Dell købte Alienware.

Dell. Skal holde sig fra Extreme Gamer bærbare.

Har nu nr. 2 af samme bærbar, som har samme problemer som nr. 1 (selvom jeg nu med nr. 2, sjældent gider at ringe til support)

Første Alienware jeg havde - Kom der en teknikker ud og skiftede grafikkort, motherboard & hvad ved jeg 3 (Måske endda 4) gange.
Plus at den også blev sendt til Holland i 1mdr.
Kom tilbage og havde kort efter de samme problemer . PLUS utallige opkald til Support.
Endte med at få pengene tilbage.

Dum som jeg var, da Version 2 af samme bærebare kom, købte jeg den. Og sidder nu med det samme skrammel, som allerede har været sendt af sted til service med de samme problemer som den første.
LISTEN er Lang.

Maskine Nr.2 M17x
Processor : Intel Core i7 Processor 940XM(2.13Ghz,8MB cache)
Graphics : Dual CrossFire 1GB ATI GDDR5 Mobility Radeon HD 5870
Memory : 8192MB (2x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
Hard Drive : 500GB Serial ATA (7200RPM)

Maskine Nr. 1 M17x
Processor : Intel Core 2 Extreme QX9300(2.53GHz,1066MHz,12MB L2 Cache)
Graphics : SLI Dual 1GB GDDR3 NVIDIA® GeForce® GTX 280M
Memory : 6144MB (1x2048 + 1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
Hard Drive : 500GB Free Fall Sensor (7200RPM)

4. januar 2012

Super kundeservice!

Super kundeservice!. Jeg vil lige vide lidt mere om den computer jeg sad og kigget på, så ser jeg de har en online chat!. Fantastisk. Der går mindre end et min og der kommer en ind pg besvare de spørgsmål jeg skulle have besvaret! Det er lidt ringe der kun er svenske folk i kundeservicen men de gør hvad de kan så vi kan forstå dem!!

29. december 2011

Latterlig ringe service

Dell som også er Alienware, har en den mest ringe kundeservice jeg nogen sinde har været udsat for. De kan ikke overholde aftaler, glemmer at skrive ned, og er helt utrolig langsomme til at reagere. Når de efter 3-4 uger finder ud af at de nok hellere skal sende en service tekniker, bliver der ikke installeret original Alienware software, men en standard windows 7 men deraf manglende funktionaliteter. Nu skal den igen til service og venter nu på anden uge hvornår der mon sker det de lover....
Selve proceduren men at sende varen til service er også ganske forfærdelig.... håbløst ringe service.!

11. december 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)