Fin levering taget i betragtning af det hele vejen fra Kina, jeg fik præcis hvad jeg bestilte men med en lille skade på kassen men man skal huske den har været langvejs😊👍🏻

Jeg bestilte 4 alufælge til min bud atto 3, var i løbende kontakt med sælger 4 uger senere modtog jeg dem, top kvalitet.

Hurtig levering og produktet så fint ud. Jeg har ikke testet det endnu men god finish og indpakning

Jeg fik desværre aldrig min ordre. Den var fuldt betalt med Trade Assurance etc. Der er gået 5 måneder nu. Alibaba hjælper på ingen måde med at få dine penge tilbage og tager ikke ansvar for noget, d... Se mere

1. Online markedsplads

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alibaba.com connects buyers and suppliers from around the world

3,7

Middel

29 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mest mærkelige handel ever.

Mest mærkelige handel ever.
Købte en fin lampe og betalte en herregård for at få den fragtet til Danmark.
Efter 3 måneder er lampen stadig ikke sendt af sted og jeg har nu bedt om at få mine penge retur.
Jeg fik den ene besked efter den anden fra forhandler. Men mit skole engelsk rækker ikke helt til deres lange beskeder.

13. maj 2026

De har haft et produkt udsolgt for…

De har haft et produkt udsolgt for altid derinde også selv efter et halvt år, og som umuligt kan findes andre steder. Jeg er i chok over deres chat box med folk man kan skrive med derinde, for at finde en løsning på de produkter. Det eneste jeg opnåede ved det, var en diskussion i over mange timer jeg har spildt min tid med, fordi de har ca 5 forskellige spørgsmål om de produkter. Og når man har svaret på de spørgsmål, starter de konstant forfra med at stille de samme spørgsmål, men gør ikke en briks ved det. Det er jeg rigtig ked af at man ikke kan købe det man manglede. Og det havde spildt min tid.

12. maj 2026

Særdeles frustrerende købsoplevelse

Jeg modtog et forkert produkt, og selvom supporten erkendte fejlen, er sagen siden blevet trukket urimeligt i langdrag. Over flere uger har jeg fået skiftende forklaringer på manglende fremdrift, herunder at supporten "var på ferie", "på barsel" og senest fordi de "var ved at lave en udstilling".

Det efterlader et indtryk af en organisation, der ikke prioriterer at løse kundesager, men i stedet håber, at problemet forsvinder af sig selv.

Der er nu gået over to måneder, og jeg har stadig hverken modtaget det korrekte produkt eller fået en konkret bekræftelse på, hvornår (eller om) det bliver sendt.

Jeg kan derfor ikke anbefale at handle her, hvis man forventer en ansvarlig og effektiv håndtering af fejl.

16. april 2026

Har i øjeblikket store problemer med at…

Har i øjeblikket store problemer med at sende en ordre tilbage til sælger. Har kontaktet alibaba.com kundeservice i over 3 uger nu på grund af en forkert returlabel. Jeg har ellers været meget tilfreds med kundeservice, men nu får de kun 1 stjerne. Har skrevet med 5 forskellige kundeservice medarbejdere og alle siger at de vil løse dette for mig og de har sendt det højre oppe I systemet, men jeg får hele tiden forkert returlabel.

23. marts 2026

Bondefanger

Allibaba.com. svindel
Allibaba.com. Jeg har betalt 1800 kr.for en Garmin 300i samt et tt25 halsbåndene. 14 dage efter skrev de at der var extra told på varen 1700 kr som jeg skulle betale. Det gjorde jeg så, så kom der igen en ekstra der på for container håndtering, 1900 Kr. Og derefter en på udlevering på 1900 for udlevering. Det ville jeg ikke da det lurede mig det hele var svindel. Advarsel til andre. Handel ikke på Alibaba.com

20. marts 2026

Jeg har bestilt en vare fra alibaba

Jeg har bestilt en vare fra alibaba for snart 4 måneder siden og den er ikke kommet, for ellers ville jeg da få besked fra post kontoret, de bliver ved med at påstå at den er nået frem, og ignorere fuldstændigt mine anmodninger om dokumentation for deres afsendelse, og også returnering af mine lidt over 1000 kr. Nu har jeg så avaret dem om at anmelde det til det kinesiske politi, hvis ikke de ville dokumentere at de overhovedet har afsendt min bestilling, og nu har de blokeret mig. Jeg har dog også erfaret at jeg ikke er den eneste de har udsat for lignende problemer.
Så nu går jeg tilbage til TEMU, da de har leveret hver gang.

21. marts 2026

Rigtig fin

7. februar 2026

Størrelseskema på tøj.

Ville have et størrelsesskema på underbukser og prøvede at skrive til producenten i tekst muligheden forneden.

Det krævede at jeg skulle installere appen, hvilket jeg gjorde, men så kom forsiden frem i stedet for og kunne ikke få lov til at se den side med pågældende produkt jeg ville have størrelsesskemaet på, så afinstallerede appen igen.

Der virker Temu trods alt bedre.

25. december 2025

Allibaba.com. svindel

Allibaba.com. Jeg har betalt 2600 kr.for en harmonika. 14 dage efter skrev de at der var extra told på varen 1600 som jeg skulle betale. Det ville jeg ikke da det lurede mig det hele var svindel. Advarsel til andre. Handel ikke på Alibaba.com

15. november 2025

Alibaba

Alibaba bruge Klarna til snydt kunderne og brug aldrig Klarna til handle med udlandet fordi i miste penge prøv hvis du ikke tror på mig

9. oktober 2025

Alibaba ikke til at få fat i.

Ser en side på Alibaba, siden er fra USA. wooddi trading LLC
Hvor der bliver solgt Farbriks nye ubrugte originale Motorcykler Af de kendte mærker. Honda Ducati Suzuki Yamaha og flere.
Priserne er urealistiske lave
Ducatis Super Sports 950 Dual-Sports New 1400$ Hondas CBR650R E-Clutch New 1,100$
2025 Hondas NC750X New 1,000$
PRØV at tjek priserne på disse Mc brugt i USA
Bruger meget tid på at se om man kan gøre Alibaba opmærksom på det, men det er umuligt.
Skriver til en afd., de skriver det er ikke dem. Prøver deres umulig dårlige chat boot.
Ærgerligt at der er en mur

30. september 2025

Scammers

Mange scammers på denne platform pas på..

Også verified sælgere som
Tianjin Kelan Bikery International Trade Co., Ltd

—————-

Har selfølgelig også valgt at skrive det til alibaba at der sidder scammers der hvilket resulterer i de fjerner min bruger (folk kan se det som de vil, dog bare et tegn på alibaba er en del af scammet)

31. august 2025

Jeg skal aldrig bestille fra dem igen

Jeg skal aldrig bestille fra dem igen, bestilte fra alibaba i mars i 2025 fra Jonas Henry og har ikki modtaket pakken 6.august jeg har sent flera beskeder til Jonas Henry men han svarer ikke
Jonas Henry er en svindler

6. august 2025