Ik heb Alhydran gebruikt tijdens de bestralingen van uitgezaaide tongkanker naar de lymfen in de hals nadat ik eerst geopereerd ben en alle klieren zijn weggehaald. In totaal 7 weken lang 5 dagen per... Se mere

Jammer dat de zalf wit is en af kan geven aan kleding voor de rest zijn mijn wonden van de hartoperatie bijna voldoende genezen om de zalf nu pas echt te gaan gebruiken dus de tijd gaat leren of het e... Se mere

1. Butik med medicinsk udstyr

ALHYDRAN is een medische hydraterende crème voor de huid in nood. Het zorgt ervoor dat je huid mooi herstelt. Daarnaast dat klachten door huidaandoeningen verminderen of verdwijnen (jeuk, droogte, roodheid).

4,3

Svarer typisk inden for 24 timer

Heel fijne zalf!

Heel fijne zalf om brandwonden te behandelen. Smeert goed uit. Is prijzig, maar hopelijk gaan we dat terugzien in het eindresultaat…

7. april 2025

Geweldige zalf

Geweldige zalf. Na het proefmoster te hebben gebruikt voor de behandeling van vervelende brandwonden (hete olie) op 2 vingers van mijn hand, bij de plaatselijk apotheek een tube Alhydran gekocht om de behandeling voor te zetten. Verbazingwekkend hoe de wonden na ca. 3 weken volledig zonder littekens zijn genezen. Aanrader.

2. marts 2025

Zeer goed product

Zeer goed product. Twee flinke operaties en na 3 weken gebruik zijn de littekens rustig en netjes.
Andere kleine wondjes genazen ook erg snel.

1. april 2025

Na een operatie en de wond genezen ben…

Na een operatie en de wond genezen ben ik gaan smeren, het mag 3x per dag maar dat was voor mijn wond te vroeg te veel.. kreeg uitslag, ben even gestopt en toen de uitslag weg was 1x per dag gaan smeren en ik moet het langzaam opbouwen! Weet niet of het werkt maar ik ga het proberen…

15. december 2024

Fantastische eczeemcreme

Fantastische eczeemcreme heeft mijn huid weer rustig gemaakt. De creme is duur maar goed.

14. oktober 2024

Besvarelse fra Alhydran

Bedankt voor het delen van je review en de positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad en dat je tevreden bent over het product. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Zou je op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en de leukste acties/aanbiedingen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

We wensen je veel profijt van ALHYDRAN!

Top service

Top service ! Ik had zélf vergeten gebruik te maken van een aangeboden kortingscode bij een eerste bestelling. Door hun via mail te vragen of dit nog toe te passen was kreeg ik direct antwoord met de oplossing mij het 'teveel' betaalde terug te storten. Mooie dienstverlening. En natuurlijk is het aangekochte product ook nog een heel fijn 😉 Betrouwbaar bedrijf wat klantenservice nog hoog in het vandel heeft staan - NB; het product Alhydran valt onder Bap Medical

24. juli 2024

Besvarelse fra Alhydran

We wensen je veel profijt van ALHYDRAN!

Ervaring met Alhydran zalf

Helaas doet deze zalf helemaal niks terwijl er veel beloofd wordt. Zonde van je geld! Grote teleurstelling dus.

7. marts 2024

Beste R D,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het heel vervelend dat je niet tevreden bent met de crème, maar zijn wel blij dat je van je laat horen.

We hebben inmiddels contact met je gehad en aangezien je de crème nog maar een week gebruikt, hebben we aanvullend advies gegeven voor de verdere behandeling. Hopelijk hebben we je voldoende geadviseerd en ben je blij met de oplossing.

Mocht je verdere vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen!

Team ALHYDRAN

Na knie prothese deze zalf gaan smeren…

Na knie prothese deze zalf gaan smeren toen de krammen eruit zijn gehaald en al heel snel zag je de wond genezen na vier weken al mooi resultaat smeer nu nog 1 keer per dag en straks in de zon blijf ik ook goed smeren , de vorige keer met de knie ook gedaan nu bijna onzichtbaar litteken super!

13. februar 2024

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending
Ik heb de lidteken creme nu voor de 2e keer besteld, omdat hij zo goed beviel na mijn bovenooglid correctie, die bijna onzichtbaar is genezen.
Dat zegt wel genoeg denk ik.

5. januar 2024

Huid droogde ervan uit en trok g nog a…

Huid droogde ervan uit en werd schraal en trekkerig na gebruik

4. december 2023

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het heel vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met de crème. Inmiddels hebben we contact met je gehad en we hopen je voldoende geïnformeerd en geadviseerd te hebben. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het dan vooral weten!