1. Softwarevirksomhed

AlgoWise biedt volledig geautomatiseerde handelssoftware voor particuliere beleggers. Ons AI-algoritme handelt 24/5 op de goud markt, op basis van data en 5 jaar aan optimalisatie. Alle resultaten zijn publiek verifieerbaar via Myfxbook. Geen beloften. Geen addertjes onder het gras. Alleen bewezen, live trackrecord. AlgoWise de transparante keuze voor serieuze beleggers die resultaten willen zonder de drukte.

4,4

Al 6 jaar ben ik actief in de forex…

Al 6 jaar ben ik actief in de forex wereld. Ik heb heel veel expert advisors en copy trading services getest. Telkens waren ze teleurstellend tot dat ik Algowise tegen ben gekomen. Wat een mooie consistentie in resultaten. Voor mij het beste wat er op de markt te vinden is!

3. november 2025

Heel blij met Algowise

Ik ben in december 2025 gestart met AlgoWise (Smartwealth). In het verleden was ik aangesloten bij een andere partij die te risicovolle trades deed, ik er 's nachts wakker van lag en en uiteindelijk is het account geliquideerd. Bij Algowise worden er minder vaak trades gedaan, maar ze worden vrijwel altijd afgesloten met een mooie winst. Ik heb rust en zie mijn portefeuille groeien. Bij het openen van een account bij een betrouwbare broker krijg je duidelijke instructies en je kan ook altijd bij hen terecht met vragen die snel beantwoord worden.

Mooi rendement!

Ik heb totaal geen verstand van traden of iets dergelijks. Bij iemand anders gezien en de stap gewaagd, wat voor mij voelde als een stap in het diepe. Heb geen moment spijt gehad dat ik begonnen ben! Alleen nog maar winst gemaakt. Sinds november vorig jaar ingestapt en mijn inleg is al bijna verdrievoudigd! Waar vind je dat nog! En als de bot geen kansen ziet doet deze ook niets, dus soms geen trades maar dat geeft me alleen maar een veiliger gevoel.

31. maj 2026

Zo blij dat ik deze automatische…

Zo blij dat ik deze automatische tradingbot ooit heb gevonden. Ooit begonnen bij ander bedrijf, was ook daar top, alleen daar waren veel wisselingen in wat ze aanbieden en uiteindelijk boden zij deze bot niet meer aan. Hier lekker alles consistent. Je installeert alles 1 keer en daar helpen ze je bij als dat nodig is en daarna geen omkijken meer naar. Ze reageren snel bij vragen. Fijn dat je zelf je risico kan instellen (30/60/90%). En dat Algowise het zelf ook in de gaten houdt. Wanneer de markt volatiel is en daardoor het risico hoger, dan zetten ze de bot even een paar dagen uit, totdat de markt weer stabiel is. Ook daar dus geen omkijken naar. Tot nu toe daardoor ook bijna alleen maar winstgevende trades gehad. Echt een aanrader.

31. maj 2026

AlgoWise is echt super om je….

AlgoWise is echt super om je beleggingsportefeuille uit te breiden. Zonder dat je continu bezig bent met het speuren naar trades, doet het systeem alles automatisch. Ik ben altijd heel sceptisch over dit soort tools omdat ze vaak onrealistisch dingen beloven, daarom ben ik ook met een klein bedrag begonnen. Ze doen echter gewoon wat ze beloven, en zijn hier ook super transparant in. Alle trade resultaten zijn gewoon online terug te vinden. Dan ook nog even over de customer service; wauw. Ze reageren altijd super snel en beantwoorden alle vragen zonder problemen. Ook de brokers waarom AlgoWise samen werkt zijn naar mijn ervaring top. Kortom, zeker een aanrader!

30. maj 2026

Al een tijdje maak ik gebruik van de…

Al een tijdje maak ik gebruik van de Algowise en tot nu toe alleen maar winstgevende resultaten. Het fijne is dat je gewoon je dagelijkse dingen kunt doen en niet om hoef te kijken naar de trade account. De Algowise bot doet het werk.

29. maj 2026

Fantastisch algoritme

Ik maak nu 7 maanden gebruik van Algowise en ik ben erg onder de indruk. Mooie winsten en lage drawdown. Gestart met €500,- en een aantal maanden aangekeken. Ik ben met dit soort partijen terughoudend maar inmiddels heeft het m'n vertrouwen gegeven. Je geld staat op een betrouwbare broker, je kunt opnemen wanneer jij dat wilt. En als je ergens hulp bij nodig hebt kan je met al je vragen terecht bij de support lijn. Het algoritme is eenvoudig te koppelen aan de broker dankzij de duidelijke instructies. Alle data van het algoritme kan je bekijken in het bewezen trackrecord op myfxbook.com. ik ben er erg blij mee en is zéker een aanwinst in mijn beleggingsportefeuille.

29. maj 2026

Na een tijd zoeken en 3 scams verder…

Na een tijd zoeken en 3 scams verder heb ik toch de gok durven wagen. sinds december 2025 doe ik mee met algowise (voorheen toen smartwealth). Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. De meeste die deze resultaten voorschotelen zijn oplichters maar deze cijfers liegen er niet om. Ik ben met 600 euro begonnen om het te proberen en ben bijna verdubbeld. Echter heb ik wel mijn leverage omhoog gedaan voor betere winsten.
Normaal schrijf ik nooit een review maar deze gasten verdienen het wel.

25. december 2025