Alex systeembouw Anmeldelser 33

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerlijk advies, nette prijzen en snelle service. Goed advies door verkoper op snelle stappers. Komt afspraken na en kwaliteit van product en levering is goed!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze vragen vooraf betaling, we hebben voor 10 meter €1330 betaald. De eerste x kon de werkzaamheden niet verricht worden vanwege een boomstronk en wortels. Vervolgens na de tweede afspraak €350,- beta... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie maanden geleden vroeg ik via de site van Alex Systeembouw een offerte aan. Al snel kreeg ik een duidelijke mail terug met verschillende prijsopgaves voor meerdere houtsoorten en aantallen plank... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg blij met onze nieuwe schuttingen en poorten! Met een aantal buren alles laten vernieuwen door AlexSysteembouw. Fijn contact gehad met een aardige vrouw en twee gezellige brabantse jongen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Betonfabrik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welkom bij Alex Systeembouw de specialist in Erfafscheiding, Schuttingen & Poorten! Al meer dan 15 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen en groen schuttingen. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Wat een bedrijf!

Wat een bedrijf!! Kort en krachtig: de schutting staat, maar wat een puinhoop die ze achterlaten. Heel jammer, want dit betekent onverwachts extra kosten. Ze verschuilen zich achter hun algemene voorwaarden, want dat is heilig. Let goed op met wie je in zee gaat.

16. september 2022

Beste Dr. Captcha,

Uw naam komt niet voor in ons systeem, wij zouden het waarderen dat u contact met ons opneemt zodat wij ook weten wie u bent en of u zaken met ons gedaan heeft.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Contact was snel en duidelijk. Omdat er veel regen was gevallen en onze tuin blank stond heb ik gevraagd naar de mogelijkheden. In goed overleg hebben we de afspraak verzet en zijn ze vorige week de schutting komen plaatsen. Dit werd snel en secuur gedaan. Hele fijne mannen.

15. marts 2022

Goed werk geleverd

Ze hebben bij mij een poort geplaatst in een opening voor mijn inrit. Ongelooflijk snel ingehangen binnen een uur waren ze klaar en was alles opgeruimd.
netjes!

15. marts 2022

Goed bedrijf

Via kantoor goede communicatie en snelle reactie.

De schuttingzetters hebben een mooie strakke schutting geplaatst. Complimenten!

10. marts 2022

Na 15 jaar nog goed

Het plaatsen van de schutting is goed gegaan en hebben het nu voor de 2e keer gedaan na verhuizing. De andere schutting bij ons oude huis is15 jaar geleden geplaatst en is ook nog steeds goed

8. marts 2022

Nooit meer dit bedrijf

Nooit meer dit bedrijf! Dat is hoe ik er op terug kijk. Op de website staan mooie foto's maar dit is absoluut niet representatief voor de kwaliteit die je zelf krijgt. De prefab houten schuttingen die meegebracht worden zitten scheef in elkaar en de schroeven zijn slordig geplaatst en veel schroeven steken uit of zitten te ver op de rand waardoor het hout is gespleten. Tijdens het plaatsen is het werk door inhuur personeel zo snel mogelijk afgeraffeld om zo snel mogelijk naar de volgende klus te kunnen. De foto's spreken voor zich denk ik (zie mijn review op Google), dit is nog niet eens alles wat er fout is gegaan. Gelukkig had ik nog niet alles betaald waardoor men diverse keren terug moest komen en moeizaam wat restpunten zijn opgelost. Uiteindelijk heb ik de laatste punten die niet goed waren zelf maar opgelost voor zover dat nog mogelijk was. Want Alex Systeembouw was gewoonweg niet in staat om bijvoorbeeld iets in verstek af te timmeren. Dit bedrijf heeft absoluut niet als doelstelling om iets moois te leveren voor je tuin. Heel erg slecht. Laat je niet misleiden door mooie foto's op de website of fake reviews. Ik had liever een positieve review geschreven maar ik kan het niet mooier maken dan het is. Een grote teleurstelling en een hoop ergenis, dat is mijn persoonlijke ervaring met Alex Systeembouw.

26. juli 2021

Beste Mark Vernooij,

Helaas kunnen wij niet iedere schroef op de millimeter nauwkeurig plaatsen. Alles is met de hand gemaakt en het materiaal betreft een natuurproduct. Hierdoor kan het zijn dat er oneensheden voorkomen.

Ondanks wij meerdere keren zijn teruggekomen om enkele schroeven en planken te verplaatsen vinden wij het jammer dat u dit als slechte service heeft ervaren.

MVG
Alex systeembouw

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

klantonvriendelijk, onprofessioneel, slechte kwaliteit, goedkoop is duurkoop

het is dat je 1 ster moet geven, om de review te schrijven.

Schuttingen laten zetten door Alexsysteembouw bouw, in eerste instantie zaggen de voorbeeld foto's er goed uit ook de prijs was voordelig voor het plaatsen van Douglas schuttingen. Echter blijkt hierbij wel goedkoop is duurkoop. Tijdens montage is er één monteur bij ons geweest om betonschuttingen te plaatsen, het ging hier om het plaatsen van schuttingen voor 4 woningen. Tijdens montage bleek al dat de houten panelen op verschillende plekken waren beschadigd, het hout was gespleten en na montage hadden we op diverse panelen voet afdrukken staan van de monteur. Nadat de monteur klaar was vertrok hij direct zonder even te overleggen of we tevreden waren of nog opmerkingen hadden. We zag nadat hij vertrokken was dat het hout op diverse plekken was gespleten en dat sommige afwerklaten zo scheef als een hoepel gemonteerd zijn. Alexsysteembouw boort geen gaten voor en leidt tot gesloten hout voordat deze überhaupt zijn gemonteerd. Contact opgenomen met Alexsysteembouw waaruit direct blijkt dat klantvriendelijk en service niet vooraan staan bij deze organisatie. Zonder eigen suggesties en meedenken gebeurt er niks. Ik vind het onbegrijpelijk hoe een bedrijf op deze manier met haar klanten omgaat. Uiteindelijk is er eem afspraak gemaakt om terug te komen en de panelen te vervangen die beschadigd zijn. Tijdens montage blijkt dat de monteurs panelen hebben meegenomen die qua kleur niet meer kunnen afwijken van hetgeen we hebben staan. Daarbij moeten de monteurs gebruik maken van mijn gereedschap om hun werk uit te voeren, dit snap ik echt niet. Op moment dat ik naar mijn werk ga vraag in toch ook niet of ik de laptop van mijn buurman mag lenen. het contact met de eigenaar en andere medewerkers heb ik ervaren als stug en afschuivend. Er wordt op geen manier met je meegedacht en het liefst hebben ze dat je alles zelf maar oplost. Dit hebben we dan ook uiteindelijk gedaan om de ellende maar te besparen. We zijn zelf naar de vestiging moeten rijden om planken op te halen en deze zelf te monteren uiteindelijk. Het komt niet bij de eigenaar op om bij een klacht de klant te helpen en te zoeken naar een oplossing, we moeten zelf de spullen halen en zelf gaan monteren.. Alles wordt verder beargumenteerd dat hout een natuur product is. Als je niet voorboort dan splijt het hout simpel. Als je op zoek bent naar schuttingen kijk dan maar iets verder en vermijd dit bedrijf.

26. maj 2021

Besvarelse fra Alex systeembouw

Hout is een natuurproduct en zal altijd blijven werken, hierdoor is het niet uit te sluiten dat er planken zijn die scheurtjes kunnen bevatten.
Mocht het zo zijn dat er grove scheuren of oneensheden zijn dat worden deze planken gewoon netjes vervangen.
Ook in een geval als dit die NIET onder de garantie valt bieden wij de service om dit te verhelpen en komen dan ook gewoon langs om de situatie te bekijken en op te lossen.
Mocht het zo zijn dat er kleur verschil is in het hout, wat altijd mogelijk is na een periode van een half jaar, dan proberen we er opnieuw op een goede manier uit te komen.
Zoals in dit geval wilde de klant zelf (na goed overleg met de eigenaar) op ons terrein van ca. 7500m2 de planken uitzoeken tussen ca. 500m3 hout die voor hem naar wens zouden zijn en waarna wij deze zouden komen monteren.
Uiteindelijk is de voorkeur van de klant ernaar uit gegaan dat de klant de planken ook zelf zou gaan vervangen.

Deze informatie omtrent het houtsoort word ook altijd aangegeven en staat zelfs vermeld op onze site.
Neem gerust een kijkje door op de onderstaande link te klikken.

M.V.G.
Alex systeembouw

Nooit meer...

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Voor ruim 2000,/ hout- beton schuttingen laten plaatsen, waarvan 1 scherm al binnen 3 weken helemaal rond getrokken was. Het standaard antwoord: `hout trekt nu eenmaal krom` gaat hier niet op:er zat teveel spanning op. Tijdens het plaatsen geconfronteerd met veel extra kosten voor `extra lopen` omdat de bouwploeg achterom moest lopen. Tja, de meeste tuinen liggen nou eenmaal achter het huis.. en een bonnetje krijg je hier natuurlijk niet van. Dus 180 euro nog even aftikken, anders werd er niets gedaan. Extra kosten berekend voor niveauverschil: vooraf gemeld, 1x uitgevoerd, 2 x berekend. Op mails wordt niet of nauwelijks gereageerd of het wordt afgeschoven. Alex neemt geen enkele verantwoordelijkheid, en lost het niet op. Verkopen gaat prima, totdat het geplaatst wordt. Voor ons nooit meer.

14. maj 2021

mooie schutting

hele mooie schutting geplaatst door 2 bouwers van alex systeembouw. knappe jongens met een goede expertise.
zeer tevreden over de schutting. jongens waren zeer attent.

al met al een dikke aanrader

30. juli 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.