4,2

God

Allergi

Jeg kom til Susan med svær allergi overfor kat. selvom det er en førskat. -kløende øjne, løbende og stoppet næse samt allergiske reaktioner på huden efter berøring.
Jeg må bare sige, det har virkelig hjulpet. Katten er faktisk kommet indenfor nu.

Susan er desuden ikke blev for at stikke lidt ekstra nåle i, hvis man har flere problemstillinger.

Kan varmt anbefale Akusus ♥️

28. maj 2025

Inkontinens barn

Min dreng på 9 år har døjet med inkontinens lige siden bleen kom af, både nat og dag. Stort og småt om dagen, hvilket har fyldt rigtig meget for ham og familien.
Min tanke var at hans signaler ikke larmede tilstrækkeligt til at han tog det for noget at skulle på toilet, i en hverdag med skole, sport osv.
Jeg forhørte mig hos Susan, og hun vendte tilbage og ville gerne prøve at give det et skud.
Efter 1. behandling var han tør i ca 10 dage, efter 2. behandling har han været tør lige siden, og det er nu 5 uger.
Han har gået med magneter i ørene, fået nåle i ryggen og gået med magneter/små nåle på ryggen.
Desuden har han spændinger i sin ryg, og disse klager han næsten ikke over længere.
Susan er meget venlig og dygtig og får de bedste anbefalinger herfra.

17. oktober 2024

Jeg har en kompleks sygdomsproblemer…

Jeg har en kompleks sygdomsproblemer med nerveskade smerter, fordøjelse problemer og astma.
Jeg følte min krop ikke var i balance. Det fik jeg hos Akusus i løbet af få behandlinger. Jeg kan kun anbefale Akusus.

17. maj 2024

Anbefaling af AKUSUS.

Efter 3 år med slidgigt i begge skuldre, og forskellige behandlinger uden effekt, lige med undtagelse af 2 indsprøjtninger med binyrebarkhormon, har jeg endelig fundet en behandling der virker !!!
Akupunktur ved Susan ( AKUSUS ).
Efter 5 behandlinger er smerterne næsten forsvundet 👍
Jeg kan varmt anbefale Susan.

21. august 2023

Akupunktur i forb. med fertilitetsbehandling.

Jeg har været hos Susan i forbindelse med min fertilitetsbehandling. Jeg fik 5-6 behandlinger op til min ægoplægning og blev gravid ved denne. Ovenikøbet blev jeg også gravid ved min egen naturlige ægløsning, som ellers ikke er sket før.. Derfor er jeg nu gravid med tvillinger og meget glad! Det har været dejligt og meget professionelt hos Susan.

3. april 2023

Man skal ikke dømme hende ved telefonen…

Man skal ikke dømme hende ved telefonen samtale. Akusus lyder meget ydmyget og usikker ved telefonen samtale. Hun er ikke en der lover gule og grønne skove.
Hvis ikke hendes behandling gør noget for dig så være sikker på hun ikke bare sover og lade dig i stikken. Hun laver research om din lidelse og vil komme med en anbefaling som du umiddelbart ikke regner for noget.....men i mit tilfælde så tog jeg hende seriøst og guuud hvor har jeg det godt idag. Sus anbefalede mig at tage magnesium malat og i forvejen tog jeg magnesium citrat. Hun anbefalede mig så mange andre ting som jeg nu lever efter og f*** hvor jeg dog har det strålende idag.
Jeg er diagnosticeret med Restless Leg Syndrome som var aggressivt på den måde at jeg faktisk hverken kunne sove eller have sko på i dagligdagen da jeg henvendte mig hos hende , nu kan jeg sove og alt andet jeg ikke kunne før.
Jeg er evig taknemmelig Sus. Af hjertet tak, jeg skylder dig en bukket 💐

29. juni 2022

Efter at have oplevet hedeturer om…

Efter at have oplevet hedeturer om natten og i dagtimerne, kontaktede jeg Susan.
5 dage i træk skulle jeg have behandling, og allerede efter 3 behandling blev mine hedeturer væsentlig formindsket.
Nu 4 uger efter, har jeg ikke haft en eneste hedeture, så mine bedste anbefalinger til Susan. Hun er enorm professionel.

14. juni 2021

Er dette din virksomhed?