Som udgangspunkt et godt behandlings…
Som udgangspunkt et godt behandlings sted hvor jeg er kommet jævnlig gennem et par år.
Sidste år købte jeg et klippekort på 5 behandlinger men valgte efter tre gange at holde en pause da jeg ikke længere følte den store virkning. Nu er jeg endt i en ulykkelig situation hvor jeg ikke længere har mulighed for transport og hvor jeg har mere behov for ekstra penge end alt andet, jeg har derfor forespurgt om muligheden for at få refunderet restbeløbet men har fået at vide at det ikke er en mulighed men jeg i stedet få produkter for pengene men det har jeg ikke behov for. Efter et par mails frem og tilbage virker det nu som om min mailadresse er blevet blokeret af klinikken, hvilket jeg har taget meget nær da jeg i forvejen er psykisk nedbrudt af min situation hvor jeg nu også har fået konstateret en kronisk lungesygdom. Hvis jeg på forhånd var blevet informeret om at jeg ikke kunne få mine penge retur hvis jeg stoppede havde jeg ikke KØBT klippekortet, jeg har trods alt ikke selv bedt om at ende i denne situation.
Så mit råd til andre er benyt deres behandling for den er fin men lad være med at købe klippekort medmindre i ved at i kan udnytte den fuldt ud.
L. Grewy