Akrylkunst.dk og AtelierShop Anmeldelser 14

4,5

1. Indretningsarkitekt
  2. Kunstgalleri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil håndmalet billedkunst fra dit eget foto, eller køb en af mine færdige værker, der er noget til enhver pengepung. Fordele: - 14 dages fortrydelsesret efter levering. - Du betaler først 14 dage efter levering. - Du får tilsendt billeder under forløbet så du kan komme med input til billedet. - Nem bestilling af maleri fra foto foran din egen pc, her kan du vælge hvordan billedet skal males, og til hvilken pris

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Godt samarbejde

Akrylkunst ved Brian Kristensen har ydet en meget professionel service hele vejen gennem processen med at få malet vores billede. Vi har følt os godt modtaget, kommunikationen foregår hurtigt og er personlig og vi har fået gode råd løbende. Derudover er vi yderst tilfredse med resultatet som vi har fået til en fair og overkommelig pris.

19. oktober 2014

Smuk billedkunst med historie

Jeg har købt et værk af Brian Kristensen fordi hans maleri taler til mig, det har en historie, og jo mere jeg kigger - jo mere går det op for mig hvor stærkt motivet er.
Jeg kan anbefale andre at kigge nærmere på hans billedkunst.
Desuden føler man sig i gode hænder da han yder en fantastisk service både hvad angår bestilling eller fremvisning af et værk, og han har meget fleksible betalingsmuligheder, så jeg kan helt klart anbefale at handle med Brian Kristensen.

22. august 2014

Smukt billed af mine børn

Jeg valgte at give en speciel gave til mine børns mor og det skulle være et biled af børnene, og at jeg valgte Acrylkunst.dk er jeg rigtig glad for, for ikke alene er billedet rigtig flot men kunstneren havde mig med i hele processen og mailede mig billeder når der var sket nyt. Helt klart en anbefaling af 2 ting:
1: Få unikke billeder over på lærred
2: Brug Acrylkunst.dk til at hjælpe dig med det.

3. august 2014

Fint maleri af mine børnebørn

Billedet er en julegave og jeg har glædet mig meget til at se det, så jeg kunne ikke vente til jul!
Billedet lever op til mine forventninger, jeg er imponeret over at kuntneren kan male så tydeligt ud fra et foto.

16. december 2013

Flot butik.

Det billede jeg har fået er rigtig flot. Jeg fik et billede af Cristiano Ronaldo. Og siden Akrylkunst.dk er virkelig awesome. Rent faktisk kan jeg ikke rigtig fatte at det er min far der har lavet den side, fordi at den er så godt lavet. Og hans butik AtelierShop er også rigtig sej. Jeg synes det er en rigtig god ide at sætte den lige i et kryds hvor der kommer rigtig mange mennesker.

14. november 2013

Fuldt ud tilfreds!

Jeg er veninder med Kathrine, og da hun begyndte at male portrætter af kendte mennesker, gik jeg med det samme til min kæreste for at aftale hvem vi godt kunne tænke os at have på et maleri som skulle hænge i vores stue. Vi blev enige om Johnny Cash. Kathrine var helt med på den og jeg glædede mig til at se resultatet..

Resultatet blev ligesom jeg ønskede mig! Et super lækker maleri i sort og hvid af Johnny Cash min kæreste og jeg kan prale med at have på vores væg i stuen.

Jeg er helt vild med den måde Kathrine og Brian maler deres malerier på. Det er anderledes og alligevel med så mange detaljer. Jeg er fan!

Glæder mig til at følge jeres arbejde og håber snart jeg kan komme forbi shoppen :)

7. november 2013

SÅ FINDES DET IKKE BEDRE .......

Jeg mødte Brian på Søndergade i Horsens da han malede og havde en udstilling , jeg faldt omgående for hans malerier og ikke mindst hans venlighed, og den historie der ligger bag, at han i dag maler ... Jeg har i dag købt 3 malerier fra ham ( er ikke færdig )og de pryder i den grad mine vægge i mit hjem.... Dem er jeg sgu stolt af.
Jeg kan kun sige, tjek ham ud i kan ikke blive skuffet

17. august 2013

Det er ikke mange steder man får lov at betale efter man har fået sin vare, det er en sikkerhed som tiltaler mig meget.

9. november 2012
Akrylkunst.dk og AtelierShop-logo

Besvarelse fra Akrylkunst.dk og AtelierShop

Tak, det er da rart at du syntes om den service jeg giver ;-)