Jeg har været utrolig glad for mit forløb og min operation hos Nygart. Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg, godt informeret og mødt med stor imødekommenhed. Jeg blev opereret af kirurg Anders U... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om AK Aesthetics
Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et højt niveau af ekspertise. Vi tilbyder æstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.
Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gør, at vi kan være på forkant med udviklingen. Vores størrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af højeste kvalitet.
Hos AK Aesthetics møder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tæt sammen med hudlæger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet helhedsløsning inden for skønhed og velvære.
AK Aesthetics var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfører årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet indenfor brystkirurgi.
Tryghedspakker hos AK Aesthetics
Op til 8 års tryghedspakke på implantater

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de første 12 måneder efter din primære operation.
8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dækket i 8 år efter operationen.
Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du være langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.
Flaskehalsen 17, 3 sal, 1779, København V, Danmark
- info@ak-aesthetics.dk
- ak-aesthetics.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg giver 5 stjerner
Jeg giver 5 stjerner. Jeg har kun mødt så søde og ikke mindst dygtige og professionelle personaler. Jeg har følt mig tryg og tæt fulgt hele vejen igennem. Tak ak Nygart. Jeg vil klart anbefale jer.
BFO hos Anders Ulrik
Jeg tog turen fra Aalborg og til København, for at få lavet en BFO hos Anders Ulrik. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Han er den absolut dygtigste, mest empatisk og profesionelle kirurg.
Det smukkeste resultat og den bedste oplevelse hos AK-nygart. I har min varmeste anbefaling 💕🍒
Jeg er utrolig glad for mit forløb hos…
Jeg er utrolig glad for mit forløb hos jer. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem og resultatet af min bfo er blevet præcis, som jeg ønskede. Tusind tak for en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Ak-Nygart og hos kirurg Jakob Astrup. Han er virkelig dygtig, og jeg har fået et virkelig flot resultat. Jakob kan helt klart anbefales!
“Permanent” hår fjerning
“Permanent” hår fjerning.
Efter 6 omgange over et lille år, er jeg tilbage som før.
Jeg kan ikke se nogen reduktion.
Så de 6 x 3.050, - kunne bedre være brugt på voks behandlinger.

AK Nygart - Jakob Astrup
Jeg har fået lavet en BFO af Jakob Astrup. Jeg var til to forundersøgelser, da jeg var usikker på, om jeg ville gennemføre sådan en operation, men Jakob fik forklaret mig stille og roligt hvordan sådan en operation foregår og jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg ville. Efter de to forundersøgelser var jeg klar til at få foretaget denne operation. På selve operation dagen blev jeg taget godt imod af alle og var helt rolig og tryk under hele forløbet. Her 4 måneder efter er jeg så glad for mit resultat, at jeg ville ønske at havde gjort det tidligere. Kæmpe anbefaling til Jakob Astrup.
Anders Ulrik
Helt vanvittig god service og resultat! Jeg valgte Anders Ulrik som kirurg til stor maveplastik samt stort brystløft og BFO. Hele vejen igennem forløbet blev der lyttet til mine egne ønsker, samt informeret om muligheder samt risiko så jeg vidste hvad jeg kunne forvente til slut. Anders er meget empatisk og forstående og går meget op i et godt resultat, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt klædt på.
Stor ros herfra!!
Den bedste beslutning jeg nogensinde…
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Er så glad for resultatet og har aldrig følt mig i så gode hænder som hos Michael.
Kunne ikke være en bedre oplevelse.
Kan desværre på ingen måder anbefale ak…
Kan desværre på ingen måder anbefale ak Nygart på nogen måder.
Lover guld og grønne skove til forundersøgelsen, for efterfølgende at indrømme med et smil på læben at de har løjet for en. Men tager derudover slet ikke ansvar for deres fejl. Henviser herefter til en journal man som patient ikke har adgang til.
Beskriver på deres hjemmeside de kan hjælpe med at ændre brystets form, som de på ingen måder kan åbenbart!
Kom aldrig alene til forundersøgelse/andet hos dem!

Besvarelse fra AK Aesthetics
Lykkelig for mit resultat af brysrreduktion
Fik i februar 2025 en brystreduktion og løft. Hele treamet hos AK Nygart har været så søde og professionelle. Har følt mig i gode hænder hele vejen igennem. Kirurg Jakob Astrup har lavet et så flot stykke arbejde. Det matcher fuldstændig det resultat jeg havde håbet på. Og blev virkelig godt oplyst om hvilket resultat jeg kunne forvente.
Mommy makeover
Jeg fik i januar 2025 lavet en mommy makeover og resultatet er blevet udover alle mine forventninger. Min mave og bryster er blevet SÅ flot 😍
For første gang i mit liv har det været en fornøjelse at have en bikini på og jeg har følt mig tilpas 😊
Det var Jakob Astrup der opereret mig og han er virkelig dygtig, følte mig meget tryg i hans hænder. Han er rigtig god til at lytte til hvad du ønsker og være ærlig omkring hvad der kan forventes og lade sig gøre.
Alle medarbejderne er så søde, dygtige og professionelle hos AK Nygart og jeg har kun de varmeste anbefalinger 😊
Det bedste man kunne ønske sig
Fik lavet brystforstørrelse hos AK Nygart. Jeg blev taget godt imod og fik en virkelig god vejledning. Michael gjorde et utroligt flot arbejde og jeg er lykkelig for resultatet. Jeg var i gode hænder hele vejen, så AK Nygart får mine varmeste anbefalinger.
Fuldstændig outstanding resultat!
Fuldstændig outstanding resultat!
En klinik der emmer af god service, sygeplejersker der er proaktive og gode til at læse dig. Og super professionelle læger.
Klart en anbefaling værd.
Jeg har i 25 år hvis ikke mere ønsket…
Jeg har i 25 år hvis ikke mere ønsket mig pæne store kunstige bryster og det har jeg fået jeg er så glad for resultatet og bare hele forløbet jeg vil så gerne anbefale ak nygart for de har virkelig fået ændret mot syn på mig selv... jeg elsker mine montor HP runde 425ml og jeg er ovenud lykkelig for at de talte mig fra 800ml jeg vil til hver en tid vælge nygart og MJ dygtig læge og fremragende personaler.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at få lavet mine implantater større. Resultatet er over al forventning, og jeg er virkelig glad for det! Anders har været utrolig lydhør og har formået at forstå mine ønsker og behov, hvilket har ført til et resultat, der helt klart lever op til mine forventninger.
Hele forløbet har været særdeles professionelt og behageligt, og jeg har følt mig tryg og godt taget hånd om fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Anders Ulrik, til jer der overvejer en lignende behandling. Tusind tak for det flotte arbejde!
Anders er virkelig dygtig og behagelig
Anders er virkelig dygtig og behagelig. Efter forundersøgelsen var jeg ikke i tvivl om, at han skulle lave mine bryster. Han har gjort præcis hvad jeg ønskede!
Flotte resultater
Jeg fik lavet en brystoperation hos ak nygart hos Anders, han er virkelig dygtig og tålmodig. Mine resultater er så flotte. Tak Anders og Ak nygart
Varm anbefaling
Har fået foretaget et brystløft efter et vægttab og har følt mig så tryg fra dag 1 og igennem hele forløbet. Min kirurg Anders Ulrik var yderst professionel og hjælpsom. Kan varmt anbefale AK Nygart.

Super oplevelse hos Ak Nygart
Havde en rigtigt god oplevelse hos Ak Nygart, personalet var så søde og rare - de var med til at oplevelsen var helt vildt tryg.
Der var pænt og rent, og jeg følte mig godt tilpas.
De kunne svarer på alle mine “mærkelige” spørgsmål med rolighed og forståelse for at det var et stort skridt for en, og at man selfølgelig var mega nervøs.
Jeg havde skønne Anders Ulrik som min kirurg. Han er den skønneste, han lytter virkelig til ens ønsker og imødekommer en som menneske og ikke som “det næste tal i rækken”. Han har virkelig leveret et flot resultat, og det var life præcis det jeg drømmede om. Kan varmt anbefale søde Ander Ulrik.
Alt i alt, ingen finger at sætte på ak Nygart🫶🏽