AK AestheticsAnmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 176 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, venlighed og omsorg, hvilket skaber en følelse af tryghed og tillid gennem hele forløbet. Mange fremhæver den grundige information og vejledning, de modtager, hvilket bidrager til en positiv og tryg oplevelse fra start til slut. Resultaterne af behandlingerne beskrives ofte som fantastiske, naturlige og præcis som ønsket, hvilket overgår kundernes forventninger og øger deres selvtillid. Den samlede service, fra første konsultation til opfølgning, opleves som yderst kompetent og imødekommende, med hurtige svar på spørgsmål og bekymringer. Dog var nogle få utilfredse med resultatet af deres operation, hvor implantaterne var placeret for lavt, og arrene var større end forventet. Enkelte oplevede også, at den aftalte samtale ikke blev genkendt, og at kommunikationen efter operationen var skuffende eller arrogant.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, hvor mange følte sig trygge og velinformerede fra... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver den trygge og professionelle... Se mere

User experience

Kunder rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen, og mange følte sig trygge og godt behandlet... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, og mange udtrykker stor tilfredshed med de opnåede... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv og udtrykker stor tilfredshed med den trygge og professionelle... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har været utrolig glad for mit forløb og min operation hos Nygart. Hele vejen igennem har jeg følt mig tryg, godt informeret og mødt med stor imødekommenhed. Jeg blev opereret af kirurg Anders U... Se mere

Jeg har fået foretaget en brystoperation hos Jakob, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Fra første konsultation følte jeg mig tryg og godt informeret. Han forklarede alt grundigt og prof... Se mere

Fantastisk behandling (BFO) fra start til slut af Jesper Trillingsgaard. Følte mig i trygge hænder og holdt i hånden igennem hele forløbet. Super rart, at man kan følge sit efterbehandlingsforløb via... Se mere

Jeg fik lavet BFO hos Mikkel. Jeg oplevede ro og nærvær hos Mikkel til forundersøgelse. Jeg vil give stor ros til opvågningen sygeplejersken, hun gav mig en stor tryghed på dagen for operationen. Et h... Se mere

1. Plastikkirurgisk klinik

Om AK Aesthetics

Hos AK Aesthetics (tidligere AK Nygart) har vi omfattende erfaring og et højt niveau af ekspertise. Vi tilbyder æstetisk plastikkirurgi, injektionsbehandlinger og avanceret hudpleje.

Den nyeste teknologi, state-of-the-art teknikker og metoder samt kontinuerlig forskning og udvikling gør, at vi kan være på forkant med udviklingen. Vores størrelse, brede ekspertise og store behandlingsudvalg er din tryghed. Alle vores klinikker i Norden er udstyret med både specialiseret personale og moderne teknologi, så vi kan levere behandlinger og resultater af højeste kvalitet.

Hos AK Aesthetics møder du altid certificeret og autoriseret personale med stor erfaring. Vores team af plastikkirurger arbejder tæt sammen med hudlæger, sygeplejersker og hudterapeuter, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en skræddersyet helhedsløsning inden for skønhed og velvære.

AK Aesthetics var blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling. Med mere end 30 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Aesthetics udfører årligt mere end 1.300 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet indenfor brystkirurgi.

Tryghedspakker hos AK Aesthetics

Op til 8 års tryghedspakke på implantater

Op til 8 års tryghedspakke på implantater
Med vores tryghedspakke giver vi dig mulighed for gratis korrektion og evt. komplikationsoperationer, hvis der skulle opstå utilsigtede følger af din operation med brystimplantater.

1 år Tryghedspakken er inkluderet i prisen de første 12 måneder efter din primære operation.

8 års Tryghedspakken koster 7.000 kr. ekstra, så du er dækket i 8 år efter operationen.

Da kapseldannelse oftest kommer 2-3 år efter operationen, vil du være langt bedre sikret med en 8 års Tryghedspakke.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner. Jeg har kun mødt så søde og ikke mindst dygtige og professionelle personaler. Jeg har følt mig tryg og tæt fulgt hele vejen igennem. Tak ak Nygart. Jeg vil klart anbefale jer.

24. juni 2025

BFO hos Anders Ulrik

Jeg tog turen fra Aalborg og til København, for at få lavet en BFO hos Anders Ulrik. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Han er den absolut dygtigste, mest empatisk og profesionelle kirurg.
Det smukkeste resultat og den bedste oplevelse hos AK-nygart. I har min varmeste anbefaling 💕🍒

7. august 2025

“Permanent” hår fjerning

“Permanent” hår fjerning.
Efter 6 omgange over et lille år, er jeg tilbage som før.
Jeg kan ikke se nogen reduktion.
Så de 6 x 3.050, - kunne bedre være brugt på voks behandlinger.

31. august 2025

Besvarelse fra AK Aesthetics

Hej. Jeg er ked af at høre at behandlingen ikke levede op til det forventede. Vil du ikke tage kontakt til os på info@aknygart.dk så vi kan blive lidt klogere på din situation. Mvh Ak Nygart

AK Nygart - Jakob Astrup

Jeg har fået lavet en BFO af Jakob Astrup. Jeg var til to forundersøgelser, da jeg var usikker på, om jeg ville gennemføre sådan en operation, men Jakob fik forklaret mig stille og roligt hvordan sådan en operation foregår og jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg ville. Efter de to forundersøgelser var jeg klar til at få foretaget denne operation. På selve operation dagen blev jeg taget godt imod af alle og var helt rolig og tryk under hele forløbet. Her 4 måneder efter er jeg så glad for mit resultat, at jeg ville ønske at havde gjort det tidligere. Kæmpe anbefaling til Jakob Astrup.

10. april 2025

Anders Ulrik

Helt vanvittig god service og resultat! Jeg valgte Anders Ulrik som kirurg til stor maveplastik samt stort brystløft og BFO. Hele vejen igennem forløbet blev der lyttet til mine egne ønsker, samt informeret om muligheder samt risiko så jeg vidste hvad jeg kunne forvente til slut. Anders er meget empatisk og forstående og går meget op i et godt resultat, og jeg har hele vejen igennem følt mig godt klædt på.

Stor ros herfra!!

27. august 2025

Kan desværre på ingen måder anbefale ak…

Kan desværre på ingen måder anbefale ak Nygart på nogen måder.
Lover guld og grønne skove til forundersøgelsen, for efterfølgende at indrømme med et smil på læben at de har løjet for en. Men tager derudover slet ikke ansvar for deres fejl. Henviser herefter til en journal man som patient ikke har adgang til.

Beskriver på deres hjemmeside de kan hjælpe med at ændre brystets form, som de på ingen måder kan åbenbart!

Kom aldrig alene til forundersøgelse/andet hos dem!

4. september 2024

Besvarelse fra AK Aesthetics

Kære Majken. Jeg er ked af at Ak Nygart ikke har levet op til dine forventninger. Vil du ikke tage kontakt til os på info@aknygart.dk så vi kan indgå en dialog. Mvh Ak Nygart

Lykkelig for mit resultat af brysrreduktion

Fik i februar 2025 en brystreduktion og løft. Hele treamet hos AK Nygart har været så søde og professionelle. Har følt mig i gode hænder hele vejen igennem. Kirurg Jakob Astrup har lavet et så flot stykke arbejde. Det matcher fuldstændig det resultat jeg havde håbet på. Og blev virkelig godt oplyst om hvilket resultat jeg kunne forvente.

25. august 2025

Mommy makeover

Jeg fik i januar 2025 lavet en mommy makeover og resultatet er blevet udover alle mine forventninger. Min mave og bryster er blevet SÅ flot 😍
For første gang i mit liv har det været en fornøjelse at have en bikini på og jeg har følt mig tilpas 😊
Det var Jakob Astrup der opereret mig og han er virkelig dygtig, følte mig meget tryg i hans hænder. Han er rigtig god til at lytte til hvad du ønsker og være ærlig omkring hvad der kan forventes og lade sig gøre.
Alle medarbejderne er så søde, dygtige og professionelle hos AK Nygart og jeg har kun de varmeste anbefalinger 😊

7. januar 2025

Det bedste man kunne ønske sig

Fik lavet brystforstørrelse hos AK Nygart. Jeg blev taget godt imod og fik en virkelig god vejledning. Michael gjorde et utroligt flot arbejde og jeg er lykkelig for resultatet. Jeg var i gode hænder hele vejen, så AK Nygart får mine varmeste anbefalinger.

22. august 2025

Jeg har i 25 år hvis ikke mere ønsket…

Jeg har i 25 år hvis ikke mere ønsket mig pæne store kunstige bryster og det har jeg fået jeg er så glad for resultatet og bare hele forløbet jeg vil så gerne anbefale ak nygart for de har virkelig fået ændret mot syn på mig selv... jeg elsker mine montor HP runde 425ml og jeg er ovenud lykkelig for at de talte mig fra 800ml jeg vil til hver en tid vælge nygart og MJ dygtig læge og fremragende personaler.

19. august 2025

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at få lavet mine implantater større. Resultatet er over al forventning, og jeg er virkelig glad for det! Anders har været utrolig lydhør og har formået at forstå mine ønsker og behov, hvilket har ført til et resultat, der helt klart lever op til mine forventninger.

Hele forløbet har været særdeles professionelt og behageligt, og jeg har følt mig tryg og godt taget hånd om fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Anders Ulrik, til jer der overvejer en lignende behandling. Tusind tak for det flotte arbejde!

5. maj 2025

Flotte resultater

Jeg fik lavet en brystoperation hos ak nygart hos Anders, han er virkelig dygtig og tålmodig. Mine resultater er så flotte. Tak Anders og Ak nygart

1. juli 2025

Varm anbefaling

Har fået foretaget et brystløft efter et vægttab og har følt mig så tryg fra dag 1 og igennem hele forløbet. Min kirurg Anders Ulrik var yderst professionel og hjælpsom. Kan varmt anbefale AK Nygart.

10. april 2025

Kære Charlotte
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du har følt dig tryg fra dag ét, og at du har oplevet vores dygtige kirurg Anders som både professionel og hjælpsom. Vi ved at et brystløft efter vægttab kan være en stor beslutning, og det betyder meget for os, at du har følt dig godt tilpas hele vejen igennem forløbet hos os.
Med venlig hilse
Team AK Nygart

Super oplevelse hos Ak Nygart

Havde en rigtigt god oplevelse hos Ak Nygart, personalet var så søde og rare - de var med til at oplevelsen var helt vildt tryg.
Der var pænt og rent, og jeg følte mig godt tilpas.
De kunne svarer på alle mine “mærkelige” spørgsmål med rolighed og forståelse for at det var et stort skridt for en, og at man selfølgelig var mega nervøs.
Jeg havde skønne Anders Ulrik som min kirurg. Han er den skønneste, han lytter virkelig til ens ønsker og imødekommer en som menneske og ikke som “det næste tal i rækken”. Han har virkelig leveret et flot resultat, og det var life præcis det jeg drømmede om. Kan varmt anbefale søde Ander Ulrik.
Alt i alt, ingen finger at sætte på ak Nygart🫶🏽

24. april 2025

Kære Filippa

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - og at både vores personale og dygtige kirurg Anders fik dig til at føle dig tryg og hørt. Vi gør os umage for at alle føler sig godt tilpas, så det betyder rigtig meget med sådan en tilbagemelding :-)

Team AK Nygart