A&J autoservice Anmeldelser 12

2,4

1. Automekaniker
  2. Mekaniker

Vi sørger for, at dit hvert besøg er behageligt. Vi er en mindre familie driven værksted med mange års erfaring indefor bilbranchen. Vi kan tilbyde god service, vejledning og reparationer på alle bil mærker. Slip for høje værkstedsregninger, og betal kun for det, du får! Vi reparerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af god kvalitet. Lad os være dit værksted i Sønderborg.

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dejligt med et lørdagsåbent værksted, da vi stod med et akut problem på vej hjem fra ferie. Virker særdeles kompetent og ordentlig!

24. august 2024

Super god oplevelser

Super god oplevelser. De tænker altid på hvad der er bedst og billigst mulighed for deres kunder, plus det er altid mega hyggeligt at kom der ned 😊👌🏻
Det er helt klart et sted jeg kan anbefalede

29. august 2019
A&J autoservice-logo

Besvarelse fra A&J autoservice

Mange tak

Serviceminded!

Jeg har ikke oplevet nogen problemer af nogen art! De er venlige og positive. Hurtige og billige! Arbejdet bliver udført til UG med kryds og slange! :-)

16. juli 2015

Hold jer langt væk fra denne fusker, svindel og fusk er grundlæggende.

Hold jer langt langt væk fra denne fusker firma, fusk og svindel er grundbasis og en livsform for drivsel af virksomhed.

Der bliver smilt, og venlighed er i top til at starte med. Så snart de har svindlet sig frem til handlens afslutning, begynder svigten, man får ikke hvad man har betalt for! Derudover vil de ikke længere kendes ved en.

Spare jer selv for en masse penge, og ikke mindst bøvl. Der findes mange alternativer.

Det er absolut sidste gang jeg handler ved dem.

12. december 2013