AirsoftGeek Anmeldelser 313

4,6

Hold kæft noget godt service de har i airsoftgeek. Jeg tog derhen i dag for at få noget vejledning angående om at rense min GBBR. Og vejledning det kan jeg love dig for at man fik (på en gode måde) me... Se mere

De plejer at være venlige og de ansatte virker kompetente og til at have styr på deres produkter. Senest købte jeg et SA-P14 gevær som jeg har fungeret upåklageligt, ellers er det også her jeg k... Se mere

Virksomheden havde ikke varen på lager i den ønskede farve, men tilbød at skaffe den hjem fra leverandøren inden for en uges tid. Orienterede løbende om forløbet, og i løbet af få dage, fik jeg besk... Se mere

Jeg bestilte BB’s og green gas fra AirsoftGeek på nettet. Bestillingen gik ikke i gennem første gang, jeg prøvede igen, 1 dag efter, hvor bestillingen så lykkedes. Jeg fik 20% rabat på green gas og 15... Se mere

1. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Softgunbutik

AirsoftGeek er en tillidsfuld hjemmeside. Vi tilbyder billig Hardball / Softgun / Airsoft i god kvalitet. Hos os får du meget for pengene. Vi bestræber os altid efter og få de gladeste kunder. Dette sikkere vi os ved følgende tiltag: -Top Service -Hurtige leveringstider -God kvalitet -Skarpe priser AirsoftGeek er af spiller, til spiller

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Kan helt bestemt anbefales.

Ringede et par gange med forskellige spørgsmål til min ordre, som hver gang blev besvaret professionelt og tålmodigt. Kan helt bestemt anbefale at handle hos AirsoftGeek.

1. maj 2023

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Andreas, tak for den fine anmeldelse :)

Billige varer hurtig levering.

Billige varer, hurtig levering, stort udvalg.

Eneste kommentar jeg har er at det kunne være nice med mere detaljeret information om sigtemidler, så som MOA på red dot, om der er clicks på justeringer, og hvilket materiale den er lavet af, den red dot jeg købte har en dot på 10 MOA eller sådan noget, men hvad kan man forvente til 99kr :D?

8. maj 2023

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Elias, tak for den fine anmeldelse og inputs :)

En fantastisk butik med en go…

En fantastisk butik med en go kundeservice og et godt udvalg og deres indendørs bane er super fed.

27. april 2023

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Tim, Tak for den fine anmeldelse :)

Super go service

6. december 2022

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Dennis, det vi glade for og høre, håber du besøger os igen enten via hjemmesiden eller i butikken :)

Airsoftgeek

Vi kommer regelmæssigt hos Christian og…

Vi kommer regelmæssigt hos Christian og Co. i Airsoftgeek, da vores søn elsker at nørde-snakke med dem. De er virkelig rare, hyggelige og imødekommende og har en dejlig tør humor😊

“Get in the Choppah”😎

11. december 2022

Hej Lars!

Vi elsker og få besøg, vi glæder os til næste besøg, glædelig jul herfra :)

Airsoftgeek

Nok den bedste service jeg nogensinde…

Nok den bedste service jeg nogensinde har fået, god dialog med sælger og da der var et problem eller et spørgsmål senere hen har de være gode til at svare og hjælpe, har måtte sende min SSP-18 tilbage fordi der var et problem og det synes jeg også de har håndteret flot. Nu må vi se nå jeg for den tilbage, men indtil videre er servicen en 10/10

29. november 2022

Hej Oscar!

Det er vi super glade for og høre, husk og skriv hvis der skulle opstå noget :)

Airsoftgeek

God service hele vejen rundt

God service hele vejen rundt.
Lækker butik. Altid klar til at hjælpe.

3. november 2022

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Sonny, Glædelig jul og tak for de fine ord, håber du vil gøre brug af os i fremtiden :)

Fantastisk kunde service

Her bliver du altid imødekommet af service mindet personale og både Christian og Alexander gør deres ypperste for at du kommer hjem med det helt rigtige

2. november 2022

Hej Christina,
Tak for de meget flotte ord, glædelig jul til dig og din familie

Super tilfreds

19. oktober 2022

Besvarelse fra AirsoftGeek

Hej Tobias, vi er glad for du er tilfreds, håber du vil gøre nytte af os senere :) Glædelig jul