Airngo.se Anmeldelser 864

2,1

1. Flybilletsøgemaskine

Snabbt och enkelt
Vi gör det enkelt för dig att hitta de bästa flygbiljetterna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hemsida så att du snabbt kan hitta det du är ute efter.
Billigt
För att kunna erbjuda dig de bästa priserna har vi valt att koncentrera oss på det mest väsentliga på vår hemsida så att du ska kunna beställa din resa så enkelt som möjligt. Vi samarbetar med många leverantörer och erbjuder ett stort urval av resor. Om du beställer flyg och hotell samtidigt kan vi erbjuda dig ännu bättre priser än om du köper flyg och hotell separat.
Säkert
Airngo är en del av Ticket som har 25 års erfarenhet som en av de ledande resebyråerna i Skandinavien. Som kund är du skyddad av Svensk resegaranti. Vi arbetar alltid med att säkra att betalningar genomförs på ett tryggt sätt. Vi är givetvis anslutna till IATA.

2,1

Under middel

Noget der skulle være så glædeligt er blevet en kæmpe hovedpine😭

Vi bookede i god tro hos airngo, vi troede ar det var et godt sted at booke vores længe ventede ferie. I det sekunder vi købte billetterne så vi at vi havde booket forkert. Men airngo har heldigvis en 24 timers aflysnings politik. Problemet er bare at vi blev smidt af Linien hver evig eneste gang vi ringede ind. Og selvom vi havde sendt aflysningsmails indenfor “tidsfristen” så fik vi bare et standrat svar 2 dage senere der henviste til at de 24 timer var overskredet. Vi har mailet frem og tilbage med kundeservice, da vi var totalt uforstående overfor meldingen, da vi i højeste grad havde handlet inde for de 24 timer. Men der er intet at hente.
Har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice. Det er blevet en kæmpe hovedpine og vi har mistet en masse penge da vi er blevet nødsaget til at købe nye billetter.

PLEASE GØR JER SELV DEN TJENESTE ALDIRG AT BENYTTE DETTE SELVSKAB. De er fuldstændig ligeglade med dig som kunde så snart du har købt billetterne.

Vi er ærgelige og føler os så snydt af dem og vejledningen.

21. juni 2021

Svindel og tyveri!

Dette selskab fortjener ikke en gang en enkel stjerne! Jeg er simpelthen så træt af at skrive gentagne gange uden at få svar. De udsender en automatisk besked og så hører man aldrig fra dem igen. Jeg har forsøgt kontakt på telefonen så snart det havde åbningstid kl 10.00. Jeg ventede i kø i 20 min og blev så smidt af efter en besked om de havde lukket for telefontid!!! De skulle angiveligt have åben telefontid til kl 13!! De har taget et ulovligt gebyr (håndteringsgebyr) på en flybillet de skulle refundere tilbage i april måned iht corona situationen aflyste Norwegian vores rejse. Jeg hat forsøgt opkrævning og uddybelse uden en eneste tilbagemelding. Sagen går videre til Forbrugerrådet! Det er svindel og fup!!! Er uforstående over dette europæiske selskab ikke er blevet lukket ned af myndighederne med så mange svindelsager.

25. november 2020

AIRnGO stjæler fra kunderne

Som en konsekvens af Covid-19 skulle mine flybilletter købt hos AIRnGO refunderes. Efter mere end 15 ugers venten, har jeg nu fået at vide, at pengene returneres til min konto. Dog har AIRnGO valgt at beholde 230 kr, som deres betaling for refunderingen. Det er både ulovligt og urimeligt, at kunderne skal betale dette gebyr. Hvis AIRnGO skal have betaling for at refundere, må de aftale dette med deres samarbejdspartnere. Så hermed min opfordring til alle, der skal købe flybilletter. HOLD JER FRA AIRnGO.

26. juni 2020

Håbløst firma

Håbløst firma. Jeg har ventet i over 40 min på at få fat i dem via telefonenen. Super dårlig kundeservice.

Spild ikke Jeres penge her.

Søren Lynge

30. januar 2020

Det værste jeg har oplevet. Stay away

Det værste jeg har oplevet og er bange for nu at have mistet penge og billetter. Så ringe service og umulige at få kontakt med. Ville ønske jeg havde læst anmeldelser her først.

8. januar 2019
Airngo.se-logo

Besvarelse fra Airngo.se

Vänligen kontakta oss direkt på telefon eller via kontaktformulär så ska vi hjälpa dig. Eftersom du inte skrivit ditt ordernummer här så kan jag inte se något om bokningen tyvärr.

Svindelfirma?

Har hævet over 9.000 på min konto. Har aldrig været i forbindelse med firmaet og kan heller ikke komme det nu - hverken pr. mail eller telefon. Det eneste jeg har hørt fra firmaet, er, at de hæver på kontoen. Jeg ville ellers gerne vide, hvilken ydelse, jeg skulle have modtaget, da jeg ikke har modtaget post, SMS eller mail, så det er gåde for mig og for banken.

23. juni 2018

Håbløst foretagende.

Håbløst foretagende.
Umuligt at få kontakt med.
Har forsøgt at logge ind til rejsedokumenter med e-mail og ordrenummer. Fungerer ikke.
Har ringet mere en 20 gange uden svar.
Er blevet ringet op EN gang uden at jeg nåede at reagere.
Direktøren bedes ringe 23749008.
Hold jer væk.

20. juni 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (864 anmeldelser)