Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Klant vriendelijke benadering ook na de verkoop het systeem van dit bedrijf vraagt niet om het tussenvoegsel na ruim een week van het kastje naar de muur gestuurd te worden v.v kwam er een voorstel... Se mere
Wij hebben een handbagagepakket van 8 kg geboekt, maar tijdens het online inchecken zagen we dat we geen handbagage inbegrepen hadden voor onze vlucht. Daarom hebben wij extra betaald om alsnog handba... Se mere
Booking was easy but please work on the mobile version as when i translate the page, some information gets deleted and also doesn’t allow me to select man of vrouw. Everything else was great, thanks
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden

- Snel en eenvoudig
- We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
- Goedkoop
- Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
- Veilig
- Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.
Kontaktoplysninger
Holland
- airngo.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jullie zijn heel erg slecht bereikbaar
Jullie zijn heel erg slecht bereikbaar. Ik had nog wat vragen over mijn vlucht. Jullie reageren nergens op en nemen ook de telefoon niet op. Gelukkig kon ik bij british airways terecht met mijn vragen
Snel en efficient na betaling onder de…
Snel en efficient na betaling onder de 48u onze tickets gekregen.
Veel extra betalingen opgedrongen maar…
Veel extra betalingen opgedrongen maar hoeft niet
Totaal geen klantgerichtheid
Totaal geen klantgerichtheid en bij annuleren van reis krijg je geen cent terug want dan is toevallig de 60 euro annuleringskosten per ticket precies gelijk aan het evt terug te vangen bedrag van de luchtvaart maatschappij zodat jullie op 0 uit te keren komen, ook geen contact mogelijk alleen standaard knippen en plakken antwoorden per mail zonder iets te bekijken, we hebben een lijn vlucht die 4 keer per dag vanaf Amsterdam vertrekt moeten annuleren omdat de datum niet om te boeken was dat lijkt me heel vreemd dat al die vluchten iedere dag vol zitten
Oplichters
20 10 2024 reis geboekt, na betaling direct vermelding dat storing systeem.
de mail adress is ook niet meer in gebruik.
Geen telefone nummer.
Je kan met geen enkele manier contact met hun opnemen.
Ze zijn gewoon oplichters.
Omboekservice/flex-tickets
Maak absoluut geen gebruik van het flex-ticket of omboekservice. Deze kostte in mijn geval 120 euro om af te sluiten. In de voorwaarde staat duidelijk beschreven dat er bij omboeking alleen extra kosten in rekening worden gebracht als het nieuwe ticket duurder is. Aangezien mijn nieuwe datum van terugreizen verder in de toekomst lag dan die van de originele terugreisdatum op het moment van boeken (en buiten hoogseizoen), was er geen reden om aan te nemen dat er extra kosten aan verbonden zouden zijn. Toen ik de terugreis wilde veranderen, werden er desalniettemin nog eens 260 euro in rekening gebracht. Ik appte de KLM direct en kon via hen de reis omboeken voor 200 euro en dat ging erg makkelijk. Volledig overbodig dus de omboekservice!
Gisteren reis geboekt
Gisteren reis geboekt, na betaling direct vermelding dat storing systeem en we zo snel mogelijk terug geboekt krijgen...
Als ik reviews lees wordt dit spannend!
Aan@airngo. Graag zo snel mogelijk terug betaling!
Ticket is tot een dag voor vertrek niet…
Ticket is tot een dag voor vertrek niet gestuurd. Storing geeft de site aan. Morgen moeten we vertrekken. Geen ticket. We kunnen niet in checken
Telefonisch niet te bereiken
Telefonisch niet te bereiken . Vliegen naar Israël is code rood . Ze blijven volhouden dat ze gewoon vliegen . Op mailtjes wordt nauwelijks geantwoord. KLM zegt alle reizen naar Israël af tot 26 oktober . Airngo zegt gewoon te vliegen !!!!
I didn’t receive my ticket within 48…
I didn’t receive my ticket within 48 hrs in my e-mail. I send an e-mail to get it and after a few minutes I already received it! That is a very good service!
Niet-bevestigde boeking
Direct na het betalen ontving ik een mailtje: "Niet-bevestigde boeking
Helaas kan je boeking niet worden bevestigd wegens een probleem in het boekingssysteem van de leverancier. We betreuren dit uiteraard en gaan deze fout onmiddellijk melden. Zolang het probleem niet is verholpen, zul je de reis nog steeds op onze website kunnen zien, maar de reis kan niet worden behandeld/bevestigd."
Het geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Omdat het een reservering voor vier personen retour vlucht betreft is het een groot bedrag. Zou u aub de reservering nogmaals willen controleren en alsnog rond maken? Bij voorbaat dank.
Zo niet, indien u niet kunt leveren, vind ik dat u geld direct moet terugstorten, of niet eens afschrijven. Het is erg vervelend en onnodig als u dergelijke bedragen dagen blijft vasthouden. Wij moeten namelijk alsnog, een tweede maal boeken, als u de betaalde reservering die gemaakt is op uw website niet kunt uitvoeren.
Bij voorbaat dank voor een snelle oplossing. Ik hoop oprecht dat u het snel in orde maakt.
I did a reservation of a flight from…
I did a reservation of a flight from Athens to Dubrovnik by Volotea in their website.
I booked and payed for a hand luggage of 10kg (for 52,25€ extra) but once I checked and did the check in Volotea website it said repeatedly that I had no right to hand luggage. After several phone calls with the airline company volotea, I was informed that it must have been na informatic error of airngo, and I had to pay again for the hand luggage. Said so, I had to pay twice for the carry on baggage.
This website is a scam!!
This website is a scam! Please watch out. They add on fees while you dont opt for thise services. I got charged 60 euro more for a rebooking fee that I didnt want. And when actually asking if i could rebook, they charged me the full ticket price again. Absolute horrible company out to get your money.
Je krijgt geen contact en ook geen…
Je krijgt geen contact en ook geen antwoord . vlieg 20 september naar Tel Aviv . wil dat het geld direct teruggestort wordt maar krijg geen antwoord . Het is gevaarlijk om naar Israël te vliegen . Telefoontjes en mailtjes worden niet beantwoord . Ik krijg een heel akelig gevoel
Tickets nooit gekregen
Na mijn bestelling en betaling kreeg ik de tickets niet. Via een bevestigingsmail kon ik wel uiteindelijk een link vinden waar ik het zou kunnen ophalen op basis van mail en reservering. Daar stond echter dat deze nog worden opgestuurd en dat ik contact moet opnemen. Als je belt krijg je echter een bericht dat men telefonisch geen klanten meer kan helpen. Ga het wel op de luchthaven proberen maar echt zeer zeer matig allemaal.
Booking was easy but please work on the…
Walgelijk
Ik heb gisteravond mijn reis geboekt en betaald. Ik ontvang direct een mail dat er teveel vraag is en dat mijn vlucht gecanceld is. Vreemde volgorde door eerst iemand te laten betalen. In de mail staat enkele dagen voor terugstorten. Vervolgens bel ik vandaag en krijg ik een Indiase medewerker aan de lijn die zegt dat het 3-5 weken duurt voor het geld teruggestort wordt omdat de airline het eerst aan hun moet voldoen! Ik financier dus Airngo op deze manier. Wat een walgelijke manier van zakendoen!
wat een oplichters
wat een oplichters. ik krijg een melding van dat er teveel vraag is naar vlucht en dat ik geld binnen 5 dagen krijg.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.