Airbnbværter.dk Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Airbnbværter er en gratis online tjeneste til gavn for alle som lejer deres hjem ud igennem Airbnb. Målet er at samle alle gode råd til at optimere sin udlejning i en samlet guide. Rådene kommer fra mine egne erfaringer som udlejer og det feedback jeg får fra andre udlejere.

Under middel

Andre kiggede også på

2,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Airbnb tilbageholder mine udbetalinger

Jeg har brugt Airbnb i mange år og er SuperHost - det har altid kørt perfekt.
Men, Men Men. Men pludselig bliver jeg spammet med beskeder fra en ChatBot om at jeg skal opdatere mine ID informationer. Jeg har opdateret mine ID oplysninger mere end 100 gange nu indenfor de sidste 2 måneder, selvom alt er korrekt. Alligevel tilbageholder Airbnb nu mine udbetalinger.
Jeg har ringet til deres support flere gange, har fået hjælp til at gennemgå mine oplysninger og får besked om alt er okay og at jeg vil få mine udbetalinger de tilbageholder. Stadigvæk har jeg ikke fået mine penge fra Airbnb, og stadigvæk bliver jeg spammet med de samme beskeder fra en ChatBot flere gange dagligt, der stadig beder mig opdatere mine ID oplysninger.

Jeg er magtesløs overfor Airbnb nu, og overvejer at slette min profil. Der er ingen hjælp at hente fra Airbnb, det er helt ude i hampen fordi de har tjent meget gode penge på mine bookinger igennem 10 år nu.

12. maj 2023

Vi har i mange år benyttet dette site…

Vi har i mange år benyttet dette site til udlejning og det har egentligt fungeret fint. De har for nogle år siden indført et ratingsystem som kun har lejeres fordel og hvis de er sure over små ting eller skuffet over deres valg af sommerhus el så kan de frit rate udlejer med 0 stjerner. Hvis man kommer under 4.5 stjerner truer airbnb med at smide en ud og det er lige præcis hvad der skete for us. En sur kunde og folks tårnhøje forventning til service trods evt en lav pris. Det hænger ikke sammen. Lad være med at bruge dette site til udlejning. Vi bruger nu booking.com istedet.

1. august 2022

manglende udbetaling og ingen hjælp

Jeg skriver her inde da jeg gerne vil advare andre og samtidig høre om der findes andre som står i vores situation. Vi har brugt Airbnb en del over sommeren til at udleje vores lejlighed. Vores udbetaling fra dem har været af mindre beløb og fungere fint. Da vi i juni måned skulle have udbetalt et større beløb, kom pengene aldrig. Trods mange opkald til Airbnb har de ikke kunne hjælp os. De skriver til os at pengene er blevet udbetalt til deres samarbejdspartner ”Payoneer” og at vi fra nu af skal kontakte dem. De kan ikke hjælpe yderligere. De sender samtidig et dokument for at bevise at de har sendt pengene. Da jeg ringer til min bank for at bede dem undersøge sagen, fortæller banken, at jeg desværre ikke har modtaget pengene, men at flere kunder har ringet ind med samme problem. Vi prøver at kontakte ”Payoneer” som vi desværre ikke kan komme igennem til, da vi skal oplyse vores konto hos dem. Vi kan på intet tidspunkt få fat på deres medarbejdere og få hjælp. Hvad gør er klog? Vi prøver nu at ringe tilbage til Airbnb for at høre hvad vi skal gøre og nu begynder det at blive rigtig tungt. Vi har talt med Airbnb over 10 gange, ingen kender til vores sag, alle oplyser forskellige ting og der er ingen som kan stille os videre til en manager. Vi har forsat ikke modtaget vores penge eller talt med et menneske hos Airbnb som reelt kan hjælpe i sagen.

27. juli 2022

Manglende udbetaling

Jeg har oplevet ikke at modtage mit beløb for udlejning. Og det er virkelig svært at komme igennem til nogen der kan hjælpe med noget som helst. Det er nu ca. 4 uger siden jeg lejede ud. Har stadig ikke modtaget penge. Min support-sag er blevet lukket.
Intet giver mening.

19. juli 2022

Helt umulig at komme i kontakt med

Helt umulig at komme i kontakt med. Fik en anmeldelse på dårlig beliggenhed, på trods af at jeg ligger meget centralt i Silkeborg. Det suspenderede de mit sted for. Helt umuligt at komme i kontakt med dem for at få en begrundelse. 0 stjerner herfra.

28. juni 2022

Mega god E-bog

Perfekt værktøj når du er nybegynder hos Airbnb!

14. april 2016
Airbnbværter.dk-logo

Besvarelse fra Airbnbværter.dk

Kære Emilie, tusind tak for anmeldelsen af Airbnbværter's E-bog om at tjene mere på sin Airbnb udlejning. Vi er rigtig glade at bogen kan bruges af helt nye Airbnb-værter som kaster sig ud i det at udleje på Airbnb. Ha en dejlig dag. Hilsen Airbnbværter.dk