Airbagbank Anmeldelser 189

4,8

Uitdaging met in;eren blindspot herkenning van een Opel Astra, na telefonisch contact super snel geholpen en systeem opnieuw ingeleerd en gecalibreert, incl controlerapport/diagnoseuitdraai, zo... Se mere

Heb vrij makkelijk de juiste airbagstekker kunnen vinden. Past ook perfect in de airbag. Vind alleen de verzendkosten een beetje duur voor een brievenbus pakket.

War am Anfang etwas skeptisch, aber da es in Deutschland nirgendwo passende Airbag Stecker gibt, hab ich mich entschlossen es auszuprobieren. Wurde nicht enttäuscht, war mir der Suchfunktion und Auswa... Se mere

1. Bilreservedelsbutik
  2. Engrossalg af biltilbehør

Airbagbank.eu is 15 jaar geleden begonnen als recyclebedrijf voor airbagonderdelen en heeft zich snel ontwikkeld tot een expert in het leveren van onderdelen en het bieden van specifieke technische ondersteuning. De snelste oplossing en realisatie van kostenbesparingen staan voor ons centraal. De Airbagbank levert voor vrijwel alle merken gebruikte, originele airbags en aanverwante onderdelen.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Alles bestens!

Schnelle Lieferung! Teile passten! Gerne wieder! Danke!

17. april 2026

Besvarelse fra Airbagbank

Vielen dank für Ihr positive Bewertung! Es ist schön zu hören, dass Sie eine gute Erfahrung mit uns gemacht haben.

Goed

Goed gedaan

10. april 2026

Besvarelse fra Airbagbank

Bedankt voor jouw positieve review! Ontzettend fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons.

Excellent

Excellent service and communication... highly recommend... thanks to all the team.... keep up the excellent work...😉

15. april 2026

Besvarelse fra Airbagbank

Thanks for your positive rating! It's good to hear that you had a great experience with us.

Alles ok

Alles ok. Immer wieder gerne

13. marts 2026

The information Autobedrijf…

The information Autobedrijf Babacan-Nijkerk, received from Airbagbank was correct and helpfull

9. marts 2026

Stecker

Guter Kontakt

12. marts 2026

Team Airbagbank

Top veel airbag delen altijd service en…

Top veel airbag delen altijd service en advies en snel ook. al zeker minimaal 15 jaar ervaring met airbagbank.eu erg tevreden.

12. marts 2026

Team Airbagbank

Easy web shop to pick right part

Easy web shop to pick right part. Accurate description. Fast delivery. Bit expensive though. Especially with shipping costs

6. marts 2026

Team Airbagbank

Ich kann dieses Team nur wärmstens…

Ich kann dieses Team nur wärmstens weiterempfehlen. Von der ersten Nachricht bis hin zum letzten Telefongespräch hat alles super geklappt!! Der Gurtstraffer wurde nach telefonischer Rücksprache noch am gleichen Tag repariert und zurückgeschickt. Der Versand hat zwar ein wenig Zeit gebraucht ( von München nach Cujik und wieder zurück), aber es war jeden Cent wert!
Man hat es hier mit echten Profis zu tun. Als ich zuletzt noch einen telefonischen Rat brauchte, hat man mich sofort freundlich und kompetent unterstützt. Ich bin Airbagbank sehr dankbar... Vielen Dank und alles Gute weiterhin,
Alen Stevanoski.

10. marts 2026

Team Airbagbank

Duidelijke site / prettig en behulpzaam…

Duidelijke site / prettig en behulpzaam telefonisch contact.

12. februar 2026