AirAsia Anmeldelser

2.859

1,2

Alt !! levede ikke op til mine forventninger! Dårlig information , eller rettere ;INGEN info om forsinkelser, 9 timers forsinkelse uden info, Ingen service, dårlig komfort, Ikke så meget som et... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.859)

731 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min kæreste og jeg fløj med dem frem og…

Min kæreste og jeg fløj med dem frem og tilbage mellem Bangkok og Krabi. Begge gange kom vi til at sidde forskellige steder i flyet, selv på trods af vi havde bestilt i god tid. Der udover var flyet også forsinket begge gange med minimum en time - vi kommer ikke tilbage

20. november 2025

Uprofessionel behandling og tekniske fejl – dårligste kundeserviceoplevelse til dato

Deres hjemmeside viste “betaling mislykkedes”, men trak alligevel pengene tre gange. Jeg stod uden billet og blev nødt til at booke samme fly via en tredjepart (Agoda), hvilket resulterede i fire betalinger og tre bookinger. De har kun refunderet to af beløbene og nægter at refundere den sidste, selvom det skyldes fejl i deres eget system.

Jeg kontaktede personalet i Krabi Lufthavn, hvor jeg efter 20 minutters diskussion og modstand endelig fik udleveret en mailadresse. Først sagde de, at de ikke har nogen maiadresse overhovedet. Telefonisk kontakt er umuligt, og deres chatbot BO er ubrugelig!

Mailkontakten er ikke bedre, svarene virker auto-genererede, og det er tydeligt, at de ikke læser beskederne ordentligt. De ignorerer fakta og gentager bare deres politikker, selvom problemet er skabt af dem selv.

AirAsia har vist nul ansvarsfølelse og har gjort det ekstremt svært at få løst en sag, der burde have været enkel. Jeg kommer aldrig til at flyve med dem igen – og kan kun advare andre mod at gøre det.

12. april 2025

Dårligt flyselskab

Vi bookede et fly fra Krabi til Chiang Mai, d.26/01-25. Da vi så får bekræftelsesmailen på bookingen. Kan vi se at vores billet er ændret til d.26/02-25. Vi prøver at kontakte kundeservicen, men der kan man ikke komme i gennem. Vi tager derfor ud til lufthavnen og finder deres stand herude. Her møder vi nogle utroligt flabede medarbejdere. Vi fortæller om fejlen, og de nævner bare det vores egen fejl, og holder meget fast og er ikke behjælpelige på nogen måde.

Det ender med vi skal betale differencen fra billetternes pris til dagen d26/01-25. Faktummet er bare, at man ikke skal bruge AirAsia, da det er fup det hele, og at de tjener penge på at snyde med billetterne.

26. januar 2025

Ikke book med Air asia

Vi bookede et fly fra Krabi til chiang Mai d 26 januar, men da vi får bekræftelsen på mail er vores billet ændret til en måned frem. Kundeservice er ikke til at komme i kontakt med på nogen som helst måde. Vi var nødsaget til at tage til Krabi lufthavn og snakke med personalet. De var utrolige flabede fra start af, og mente at det var vores egen skyld. Den eneste mulighed var at betale forskellen på de to billetter, hvilket var lige så dyrt som en ny billet. Flyet var så også forsinket. Forfærdelig oplevelse og elendig service. Rent fupfirma

Første og sidste gang vi flyver med Air Asia. Kan ikke anbefales på nogle måder

26. januar 2025

Da jeg skulle ændre dato på billetten…

Da jeg skulle ændre dato på billetten kom jeg istedet til at betale for 2 billetter og det er umuligt at komme i kontakt med dem. Har faktisk haft endnu en dårlig oplevelse så aldrig mere AirAsia

20. oktober 2023

Dårlig service

Alt !! levede ikke op til mine forventninger!
Dårlig information , eller rettere ;INGEN info om forsinkelser,
9 timers forsinkelse uden info,
Ingen service, dårlig komfort,
Ikke så meget som et glas vand, selvom flyet er forsinket 9 timer og det er 35 grader!!
Fy føj

24. februar 2024

Umulig at kontakte

Flere måneder efter min rejse trækker Airasia pludselig penge fra mit kreditkort igen. Det er umuligt at komme i kontakt med dem, da alt foregår via en chatrobot. Nu har jeg så fået at vide, at sagen er lukket. Uden forklaring og uden refusion af pengene.

27. juni 2023

Aflyst mit fly og beholdt mine penge

Aflyst mit fly og beholdt mine penge. Ikke noget service da det er chatbots eller maskiner som svare. Der gået over 1 år nu og har ikke fået mine penge tilbage. Hold jer væk fra dette selskab hvis i besøger Thailand.
Flight: E4P9RT
Date: 29.06.2021

10. november 2022

Elendigt selskab som jeg aldrig…

Elendigt selskab som jeg aldrig benytter igen, fløj indenrigs i Thailand med dem, til en pris der var langt højere end hos andre selskaber. På en flyvetur på 90 min fik vi ikke engang serveret en flaske vand, det undskyldte man med COVID-19 situtationen. På trods af den var flyet fyldt til briste punktet. Og pludselig var der nogle få passagere der fik serveret noget, men kun fordi de havde betalt ekstra for dette. Min kone blev som kronen på værket, præsenteret for en ekstra regning på kr 300 fordi hun havde en flaske creme med i baggagen, som ikke engang skulle med i kabinen. Dette er klart et selskab, som på ingen måde er interesseret i at yde god service.

31. december 2021

Under alle omstændigheder undgå AirAsia!!!

Lad være med at bestille billetter hos AirAsia.. jeg købte sidste år nogle billetter fra Clark til Cagayan de Oro, pga. Covid19 blev flyet aflyst. Trods at jeg købte med forsikring har jeg indtil idag IKKE fået mine penge retur.
Har skrevet flere gange på mail til dem, men det ender hver gang med de samme beskeder. Sagen er i bearbejdelse.

19. marts 2021

Skulle betale for at låne et tæppe

Rigtig dårlig service og ekstremt penge griske!
Skulle en weekend tur til Singapore med kæresten, jeg kunne overhovedet ikke være der med mine ben og måtte sidde skråt hen mod min kæreste, flyet var halv fyldt og spurgte om jeg måtte skifte plads, det måtte jeg så ikke uden at betale for det. Derefter frøs min kæreste lidt og spurgte om hun måtte få et tæppe, som lå ovenover hvor man gemmer sine tasker. Det måtte hun så heller ikke uden at skulle betale for det. 200 kr. svarede det til, for at låne et tæppe, fuldstændig til grin og pinligt! Aldrig nogensinde flyv med det her selskab medmindre i er forberedte på at skulle betale for ALT!

29. maj 2020

Meget tilfredsstillende oplevelse!

Vi fløj i dag med Airasia fra Cebu (PH) til Boracay (PH). Vi var på forhånd noget nervøse for turen, på grund af de mange dårlige anmeldelser her på trustpilot, men turen forløb helt tilfredsstillende og uden problemer.
Jeg kan derfor godt anbefale andre at flyve med Airasia.

9. februar 2020

Ekstremt dårligt flyselskab

Ekstremt dårligt flyselskab og kundeservice. Vi betalte en del ekstra penge for Premium billetter som skulle kunne ændres uden ekstra betaling men det var simpelthen løgn. På trods af det står sort på hvidt på hjemmesiden nægter kundeservice at ændre uden et stort gebyr. Derudover er det meget svært at få kontakt med kundeservice. Der er ingen tlfnumre eller direkte mail kun en robot app. Da vi endelig kom på flyet blev vi på meget ubehagelig vis rykket fra de dyre sæder vi havde bestilt og betalt for og om bagi. Vi har prøvet at klage men robotkundeservicen er en god måde at undgå al kommunikation - vi har simpelthen opgivet at komme i kontakt med dem. Vi vil aldrig bruge det firma igen og kan kun advare alle imod at handle med dem.

6. december 2019

Ekstremt dårligt flyselskab og…

6. december 2019

Jeg har fløjet med airasia flere gange…

Jeg har fløjet med airasia flere gange og har aldrig oplevet en oplevelse over det sædvanlige. Jeg har derimod flere gange oplevet store forsinkelser og manglende information omkring disse forsinkelser. Det er svært at planlægge ens ferie ud fra et flyselskab der er adskillige timer forsinket. Til gengæld er det billigt, men ikke voldsomt meget billigere end så mange andre.

19. maj 2019

Airasia tager ikke ansvar for…

Airasia tager ikke ansvar for forsinkede fly eller tapte flybilletter for videre flyvninger ved forsinkelser som de selv er skyld i. Har lige tabt 500 dollar på mistet fly forbindelse, utgifter for ekstra overnatning og flybiletter videre med et annet selskab. Kunde servicen er ikke eksisterende under og efter forløbet. Så pas på, ikke til at stole på 👎

21. februar 2019