Aidetectplus Anmeldelser

4,2

Yeah idk man seems like a scam. The AI detection is pretty horrible, it flagged everything I'd written as AI and whatever was AI as human. Plagiarism checker is alright but I would not trust this site... Se mere

I used to get very flustered when I did my assignments and tried to submit them to my professor.. like my problem is although I write my own assignments I always feel anxious if this is going to get c... Se mere

I like the fact that I can use this service when I have an assignment without having to worry about getting locked in a monthly subscription. And it also works better than those subscription sites.... Se mere

God

Thanks a lot Lisa!

Faz uma boa análise.

31. marts 2025

Besvarelse fra Aidetectplus

My Portuguese is rusty, but obrigado pela avaliação de 5 estrelas! 😊 Ficamos felizes que tenha gostado da nossa análise. Se precisar de algo mais, estamos à disposição!

Great free offers

13. marts 2025

Besvarelse fra Aidetectplus

We want our customers to try our tool as much as possible before paying!

Thanks for the great review Lucas.

AIDetectPlus

It is a no subscription platform which is great, it also gets the job done!

12. marts 2025

Besvarelse fra Aidetectplus

Thanks Alejandra! These subscription-only platforms drain customers of money even when they are not using the tool. Glad you appreciate our no subscription approach.

best ai detector / humaniser

Very accurate ai detection, amazing humaniser tool that is easy to use. Great for students and teachers

8. marts 2025

Besvarelse fra Aidetectplus

Really appreciate it Maged! We wanted to create a tool that works for everyone.