Bram en Kayla waren super blij toen het pakketje werd bezorgd. Er zat zelfs een extra doosje met cadeautjes bij, heel attent!:-) Ze verkopen leuke dingen, O.a voerspeeltjes waar onze hondjes dol op... Se mere

Alle producten die ik heb gekocht zijn precies hetzelfde als omschreven, de kiwi, likmat en spray voor de pootjes zijn goede kwaliteit! Ook een lief handgeschreven kaartje erbij gekregen met wat lek... Se mere

Snelle service, mocht er iets kapot gaan willen ze graag naar wen paasende oplossing kijken. Berricht ze als er wat is, vriendelijke mensen. Ze verkopen erg leuke dingetjes.

1. Dyrehandel
  2. Blogger
  3. Butik med kæledyrsudstyr
  4. Dyretræner

Wij zijn ahwatleuk! Wij zetten ons in voor het welzijn van huisdieren. Dit doen wij door een stapje verder te gaan dan de basis behoefte van een huisdier. Wij zijn niet alleen goed voor je huisdier maar ook voor je portomonee!

4,7

Goed bedrijf!

10. august 2022

Wat ben ik ontzettend tevreden over de…

Wat ben ik ontzettend tevreden over de service van dit bedrijfje. Ze denkt enorm goed mee. En de producten zijn betaalbaar wat natuurlijk ook leuk is voor de portemonnee ;) het uitpakken was echt een feestje. en toen zat er ook nog een ontzettend leuk cadeautje bij. Kortom ik ben ontzettend tevreden en ga ik hier zeker veel vaker bestellen.

14. september 2022

Review Sterre’s bestelling

Sterre heeft heel erg genoten van haar bestelling. Voor de koelbandana hebben we ook het beste advies gekregen voor de maat wat erg fijn was. Ze reageren snel en zijn erg klantvriendelijk. Ik merk dat het dierenwelzijn op 1 staat. Als laatste krijg je ook iets extra’s wat niet hoefde maar natuurlijk erg leuk is. Zeker een aanrader!!🐶

7. august 2022

Leuke producten voor mijn hond!

Ze verkopen leuke dingen, O.a voerspeeltjes waar onze hondjes dol op zijn. Ook de bandana’s zijn geweldig! Wij zullen zeker vaker hier komen bestellen.

8. juli 2022

Super bedrijf

jullie hebben echt super service en jullie zijn zo goed met dingen ik heb het altijd op tijd binnen gehad en er is nooit iets mis geweest mega goede kwaliteit en een blije hond en baasje/klant

30. juni 2022

Super

Super snelle levering! De site werkte makkelijk en leuk aanbod in spullen! Wij zijn erg tevreden.

26. maj 2022