Rotterdam Ahoy Anmeldelser 60

TrustScore 1.5 ud af 5

1,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je betaalt een schandalige 20 euro om op de parking te mogen staan . Erop komen is 1 groot drama dan nog te zwijgen over wegkomen na een concert avondje , want tsjaaa de ingehuurde parkeer mensen s... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik was met de kinderen bij K3, jeugdsentiment. We hadden een kluisje gehuurd, en zoals te verwachten werkte het unlocken niet. Drukte, wie zal het zeggen? Dus ik liep naar buiten voor beter bereik en... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Lord of the rings in concert bezocht. Muziek was fantastisch, geluid verrassend goed voor een klassiek orkest in zo’n grote zaal. de drukte was groot, maar voldoende toiletten konden het goed aa... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waren bij k3 en we waren met zn 3e. Dus ik had 1 staanplaats gekocht en 2, 1ste rang staanplaatsen perongeluk. We hadden de trein gemist dus waren al later. Dus ik de situatie uitleggen. Maar de mense... Se mere

1,5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vreselijk koud de gehele tijd.

Parkeren oke en redelijk snel weg na het concert. Eten overpriced en slecht. Vier foodtruck veels te weinig voor het aantal bezoekers op C2C, de rijen waren dramatisch. Geen glutenvrije opties helaas ook 🙄. Concert en geluid ook oke, maar wat was de gehele locatie koud 🥶🥶🥶. We hebben de vanaf 17:00 tot 23:00 onze jas maar aangehouden voor de hele line up, en we waren niet de enigen die het zo koud hadden. Kwamen helemaal verkleumd thuis na het concert.

2. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goede verzorging

Ik ben super goed opgevangen door het personeel van de Ahoy echt fantastisch,
En ze zagen dat ik niet zo in de mensen massa kon staan dus hebben ze er alles aan gedaan voor zit plaatsen en daardoor konden we het we helemaal zien heel erg bedankt lieve en zorgzame mensen van de Ahoy

23. december 2023

Concert Di-RECT 21-12-23

Het concert van Di-RECT was fenomenaal, bier, wijn en fris redelijk geprijsd. Broodjes " hete " kip duur, maar ook nog onsmakelijk. Parkeren was geen probleem, maar na het concert het terrein afrijden een chaos. Iedereen had vooraf al 19 Euro betaald, waarom stonden de uitrit slagbomen niet gewoon open???
Dan hadden verkeersregelaars zich bezig kunnen houden met hun echte werk " het regelen ".

21. december 2023

Vreselijk!

Dat uit rijden van de parkeerplaats na n concert in Ahoy is echt verschrikkelijk.En dat voor de belachelijke prijs van €19,00
Je ergert je kapot. Dit is niet van de laatste maanden maar van jaren. Je krijgt ook irritaties tussen mensen de een wil voor de ander. Zo te lezen zijn wij niet de enige die klagen.
Is er nou niemand in heel Ahoy die dat eens aan kan pakken? Is het nou alleen maar n verdien model en heb je geen boodschap aan de bezoekers?
Ga eens kijken in de Ziggo Dome daar kun je na n concert heel vlotjes weg.
Ik en mijn vrienden zien ze daar echt niet meer
Het is n blamage

A. Brouwer

29. oktober 2023

Gastvrijheid in Ahoy

Zondagavond zijn we naar ABBA the music geweest. De voorstelling was super maar de drankjes waren erg duur, na de voorstelling werd toen we eindelijk aan de beurt waren bij de bar het luik voor onze neus dichtgegooid. Ze gingen dicht terwijl er een grote rij voor de bar stond! Toen wilden we toch nog even gebruik maken van het toilet voor weer aan de reis naar huis zouden beginnen maar bij de toiletten werden we tegengehouden door 2 beveiligers, die er schijnbaar plezier in hadden, en ons tegen hielden. De toiletten waren gesloten!!! BELACHELIJK! WAT EEN GASTVRIJHEID!

29. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Horeca super slecht gergeld!

Parkeren goed geregeld omdat ik vroeg aanwezig was. Latere bezoekers stonden bijna een uur in de rij. Horeca super slecht geregeld. Meteen bij aanvang van de pauze in de rij gaan staan. Net aan de beurt toen de voorstelling weer begon. Toen stonden er nog tientallen mensen in de rij. Waardeloos!
Overigens wel een prachtige voorstelling met goed beeld en geleid. Lord of the Rings met Zuid-Nederlands Philharmonisch orkest.

9. september 2023

Nooit parkeren bij de Kuip

Wat een waardeloos parkeren bij de kuip. Mooie acts gemist op NSJ. Advies van Ahoy om bij de kuip te parkeren NIET volgen svp. We stonden ruim een uur in de file voor het “betaald en besproken” parkeren bij de kuip. Eindelijk vooraan kregen we in nauwelijks verstaanbaar nederlands te horen dat we enkele kms verderop moesten parkeren. Heel gemakkelijk :links-links-rechts. Helaas bedoelde de man links-rechts-rechts.daarna busrit vol met boze nsj bezoekers. Op de terugweg stonden we 45 minuten te wachten op een bus. NOOIT MEER

7. juli 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Parkeren: je komt niet weg

Concert van Nick & Simon was super. Maar wat een ellende om weg te komen. Gigantische drukte in de smalle gangen van Ahoy. Wat als er iets gebeurt.... En steeds die parkeer ellende. Staat gewoon totaal stil. Er een uur over gedaan om van parkeerterrein P2 te komen.

10. april 2023

Bizarre prijs huur locker

We gingen op zaterdag 25 maart naar de Blue Man Group in Ahoy. We wilden onze jassen kwijt in de locker. Dat kon voor 4,50 euro. Belachelijke prijs voor een kluisje waar 2 jassen in kunnen.
Gelukkig kostte een broodje hotdog maar 7,50 en een IPA biertje 7 euro. Het is gewoon niet te geloven wat voor prijzen ze overal voor vragen. Ik ben er voorlopig klaar mee.

25. marts 2023

Donker gat

Wij hadden prima zitplekken op de 2e ring van GG. Maar Ahoy alsjeblieft doe wat aan de verlichting in het gebied ACHTER de 2e ring. Amper verlichting, bordjes niet uitgelicht dus je mobiel als zaklamp gebruiken, geen steward aanwezig en bovendien konden we gewoon naar de 1e ring toe zonder controle. Bijzonder ervaring al met al. Dan hebben ze het bij de Ziggo Dome beter voor elkaar.

24. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klantvriendelijkheid ver te zoeken bij Ahoy

Ik moest bij Ahoy zijn om iets om te ruilen bij een collega op onze stand op de Infratech. Na een uurtje reed ik het parkeerterrein af waarna ik maar liefst
€19,- moest afrekenen. Er staat waardeloos aangegeven dat er alleen belachelijk dure dagkaarten van €19,- zijn en er geen mogelijkheid is om een uurkaart te kopen. Daarnaast kreeg ik telefonische de toezegging tot restitutie van Ahoy , waarop aankoop bewijs en bankafschrift werden opgevraagd dit heb ik keurig doorgemaild. Hierop kreeg ik een mail van Annemarie Veldhoen de front office supervisor bij Ahoy dat men niet van plan was ook maar iets terug te betalen. Mij zien ze nooit meer op het parkeerterrein van Ahoy

17. januar 2023

Met 4 vrienden naar Manowar geweest

Met 4 vrienden naar Manowar geweest, helemaal geweldig, tot het concert voorbij is. Dan wordt je als slachtvee naar buiten gebonchourd. Ik hou van een goed concert, maar niet op deze manier. Vandaar een negatief advies. Boycot Ahoy. Ze zijn je centen niet waard. Arrogante security ook.

7. februar 2023

Kerstmarkt Ahoy

Kerstmarkt Ahoy, stand Vrienloterij. Waarschuwing, deze stand zou gecontroleerd moeten worden op Oplichting. De medewerkers prijzen een gratis probeerlot aan zonder verplichting maar de volgende dag zie je dat je ineens lid bent met 2 loten. Wat een leuk dagje leek werd achteraf een teleurstelling. Jammer. Niet meer toelaten zou ik zeggen. Zonder dit zou ik zo 5 sterren geven.

13. december 2022

Kansloze logistiek

Bezoek op 4 juni 2022. De Logistiek bij Ahoy is totaal kansloos: heel lang wachten bij entree, ondanks geen enkele veiligheidscontroles.
Drankje halen duurt ruim een half uur.
Toppunt was vertrekken met de auto. Wij hebben op het parkeerterrein 40 minuten stilgestaan zonder dat er ook maar enige beweging waar te nemen viel.
Ik ben daar voor het laatst geweest.

6. juni 2022

Jeugdvakantieland

Jeugdvakantieland, slecht behandeld. Na 40 minuten wachten eindelijk aan de beurt om vervolgens geweigerd te worden wegens lengte terwijl er kinderen van de zelfde lengte wel mochten in de attractie. 40 euro betaald uiteindelijk door deze actie direct vertrokken. Als het direct gemeld was dan zou ik er geen probleem mee hebben, maar de meneer ziet ons letterlijk 40 minuten wachten en zegt niks tot we in de attractie zitten. Geen aanrader. Beste is gewoon naar een pretpark daar hoef je ook niet zolang te wachten.

21. august 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.