Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

de winkel met holandse prijzen die verdwenen zoals sneeuw door de zon begint duurder en duurder te worden .zelfs hun eigen huismerk verdwijnt meer en meer .

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

GROOTSTE MISLEIDENDE Reclame ( ik heb me ook eens laten vangen.) Kwas er om 8 uur binnen. Er stonden juist geteld 15 dozen Dash was blokjes in het schap. Lege rekken na promostunt Albert Heijn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pizza’s en yoghurt besteld voor thuis levering De Pizza’s waren ontdooid en de yoghurt was zo warm (wel 10 potjes) darnonze Nieuwe IJskast in alarm sloeg omdat er een te grote Hoeveelheid w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Supermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ontdek het assortiment en de Bonusaanbiedingen van Albert Heijn België! ✓Boodschappen thuisgeleverd ✓Versgarantie ✓Heerlijke recepten. Bestel nu!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,8

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Albertheijn almere Oostvaarders

We waren al jaren klant hier en altijd een fijne evaring gehad.
Vandaag onterecht beschuldig voor winkel diefstal, omdat de cashiere ons niet had gehoord dat we een krat bier hadden terwijl we dit duidelijk hadden aangeven.
Ondertussen hadden we al heel wat boodschappen afgerekend en omdat me zoon wat nog wat wou hebben zijn we terug de winkel in gegaan om meer te kopen. de beveiliger wachten bewust tot we de winkel uit waren en kwam al dreigend na ons toe dat we hadden gestolen.. we waren ons geen kwaad bewust en wisten van niks want we hadden het netjes aangegeven.
Hij wou ons niet aanhoren en kregen gelijk een boete van 181 en we mochten geen camara beelde zien anders kwam gelijk politie te spraken en werden we gelijk als kwaad afgeschreven.

Wij als vaste klanten zijn hier enorm van geschrokken maar om in gesprek te gaan met de beveiliger was geen kans want die had zijn mening al vast
Wij komen hier nooit en nooit meer.

26. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

AH is op dit ogenblik bezig met…

AH is op dit ogenblik bezig met krasloten en ik heb een gratis product van BE-KIND dark chocolate nuts & sea salt te koop te groenplaats 43 Antwerpen , product staat niet in de rekken en uiteindelijk komt er een winkel verantwoordelijke bij ( chinees type ) , eerst komt hij met een andere product af wat ik weiger want daar vraag ik niet naar en ik zeg tegen hem er staat toch duidelijk dat dat product hier te koop is , als uitleg zegt hij als het er niet is dan is het er niet en hij liet mij staan( echt onbeschoft voor een verantwoordelijke ) inplaats van contact op te nemen met het hoofdbureau .het is ook niet de eerste keer dat er geen producten zijn met die krasloten want de vorige keer heb ik er drie laten gaan . Als ah daar mee start dan moeten maar zien dat die producten er zijn .👎

20. september 2025

Kakkerlakken

Dankzij aan huis levering van AH zitten wij nu met kakkerlakken in huis! Schandalig!
Ik heb dit gemeld en kreeg als antwoord : ‘Oei, dat is niet zo fris’, na veel gedoe geven ze een kortingsbon van 10 euro op je volgende bestelling. Laat mij niet lachen, precies of ik ga daar nog bestellen!
Doe jezelf een plezier en bestel zeker niet je boodschappen online bij AH.

22. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Net naar AH geweest in Zwevegem

Net naar AH geweest in Zwevegem. Zeer propere en mooie winkel. Er was daar een juffrouw Insaf die hoorde tijdens ons winkelen dat we op zoek waren naar iets. Was heel vriendelijk, en behulpzaam. Dankzij haar hulp was het erg aangenaam winkelen.

6. september 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer toffe en spectaculaire bonussen…

Zeer toffe en spectaculaire bonussen winkel iedere maandag opnieuw op tal van producten .
Albert Heijn is dan ook de pionier van het nu al legendarische 1 + 1 gratis !
Daar bovenop krijg je in de meeste winkels een gratis echt lekkere koffie bovenop om je helemaal verwend te voelen als klant .
De ene vestiging is inderdaad de andere niet , zo is er vestiging in Oostakker bij Gent , waar er bv ook een koffie apparaat staat , maar staat meestal uit . Dit vind ik dan weer klantonvriendelijk. Er is de belofte dat er een gratis koffie word aangeboden, je bent er uit de andere vestigingen waar er wel steeds koffie beschikbaar is , aan gewend , en deze vestiging laat je het apparaat zien , maar een gratis koffie krijg je er vaak niet , de machine staat er gewoon uit .
Ander algemeen minpuntje is dat er soms verkeerd is gevuld in de rekken .
Het personeel is overwegend allochtoon met hier en daar gebrekkige Nederlandse taal.
Positief dat veel kansarme jongeren er een job kunnen doen , daar niet van .
Albert Heijn blijft wat mij betreft de beste winkel , daar de minpuntjes in mijn geval geen bron van ergernis zijn , enkel een ogenblik teleurstelling.

1. september 2025

Zeer slechte ervaring bij Albert Heijn Aalst ❌

Op 16 augustus heeft mijn dochter boodschappen gedaan in deze winkel. Er werd €20,36 aangerekend terwijl de aankoop in werkelijkheid slechts €17,10 bedroeg. Tot overmaat van ramp kregen we geen kassabon, waardoor het onmogelijk was om het bedrag meteen te controleren of te bewijzen.

Dit is geen fout van één kassamedewerker, maar van de verantwoordelijken van de winkel. Het systeem waarbij klanten telkens moeten kiezen of ze een bon willen of niet, is misleidend en werkt in het nadeel van de klant. Zonder bon heb je geen enkel recht om een fout te bewijzen. Voor mij lijkt dit op een truc om klanten te benadelen.

Ik ben zeer teleurgesteld en heb totaal geen vertrouwen meer in de eerlijkheid van deze winkel. ❌

16. august 2025

Terrible customer service

Terrible customer service – Albert Heijn, Overpoortstraat 49/A, 9000, (Ghent), Belgium

I’ve been a regular customer, but after today, I’m done. The elderly cashier is consistently rude with other costumers, and today she treated me like a criminal, demanding to check my bag without reason and yelling at me in front of others. When I asked her to call a manager so I could report this, she refused.

In the Netherlands, Albert Heijn is great — respectful staff and good service. But in Belgium, especially at this location, the management is clearly lacking. I’ll never return.

17. april 2025

Thuislevering

Ik vind het heeeel erg dat er niet overal levering kan zijn , ben slecht te been en kan niet gaan, dus zou graag levering aan huis hebben, maar doen ze niet bij mij , spijtig dan maar naar de concurrentie, die het wel doen.

11. februar 2025

Zelfs 0,5 ster is nog te veel

Zelfs 0,5 ster is nog te veel. Altijd reclame maken, maar als je dan aan het rek staat leeg. Dat is niet de eerste keer dat ik dat tegenkom. Altijd bedrogen aan deze winkel. Ander en beter!

8. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hamster bij AH bij promoties en net…

Hamster bij AH bij promoties en net hetzelfde als het thuiskomen men een lege winkelkar. Bij een klacht in de winkel van Oudenaarde weigert het personeel om mij door te vinden naar de manager, wat de procedure is bij AH bij klachten. Bij actie met de krasloten voor gratis producten vind je lege rekken. Het lokken van klanten met promoties waarbij je geen winkelvoorraad is, is bij wet verboden maar bij AH doe men gezellig voort

12. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

AH = kampioen in promoties met lege winkelrekken

Als je een gevraagd, populair product met een hoge korting aanbiedt moet je ook zorgen voor voldoende voorraad. Niet zoals de AH in Genk waar de voorraad al tegen de middag is verkocht (Scampi's en vloeibare waspoeder witte reus). Op het toiletpapier Page dat in aanbieding is staat wel het aantal rollen vermeld maar niet hoeveel velletjes per rol. Hoe kan je dan een product vergelijken?

Vroeger kon je, je vraag de klantendienst nog stellen via e-mail. Nu verloopt de communicatie met een AI robot. Van klantvriendelijkheid gesproken.
Kunnen nog veel leren van hun collega's bij AD Delhaize (dezelfde groep als AH), waar ze een beter aankoopbeleid hebben en waar je nog als klant wordt behandeld.

2. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pizza’s en yoghurt ontdooid enWarm

Pizza’s en yoghurt besteld voor thuis levering
De
Pizza’s waren ontdooid en de yoghurt was zo warm (wel 10 potjes) darnonze
Nieuwe IJskast in alarm sloeg omdat er een te grote Hoeveelheid warme producten in gezet werden
Klantenservice gecontacteerd, duurde 3 kwartier uiteindelijk terugbetaling voor gekregen
Yoghurt niets zou op bestel site staan
Nog nooit meegemaakt bij thuis bezorging
Nooit meer AH online thuis bezorgen voor mij

15. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nog nooit zo’n slechte service…

Ik heb nog nooit zo’n slechte service ervaren. De bezorger was arrogant en onvriendelijk, en gedroeg zich zelfs dreigend door te insinueren dat hij de levering niet zou uitvoeren. Tot mijn verbazing werd de bestelling uiteindelijk gewoon voor de deur gesmeten, zonder enige zorg of respect.

Dit soort gedrag is onacceptabel en absoluut niet wat ik van Albert Heijn gewend ben. Ik hoop dat er maatregelen worden genomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

8. november 2024

Onvolledige levering.

Bij de 3e online bestelling ontbrak er al een artikel bij de levering. Kon eenvoudig gemeld worden via de website en het tegoedbedrag staat onmiddellijk op je account, te gebruiken bij de volgende bestelling. Maar hier komt het: gezien het minimum te bestellen bedrag van 60€ voor thuislevering, bestel ik maar 2 keer per jaar bij AH. Staat dat tegoedbedrag voor minimaal 6 maanden op mijn rekening en ondertussen heb ik mijn artikel nog niet... In het vervolg (àls dat er al komt...) laad ik alle artikelen uit ter controle, alvorens via de pin te betalen. De chauffeur zal eventjes moeten wachten... De kwetsbare artikelen lagen onderaan de plooibox en de zwaardere stukken bovenop met beschadigingen tot gevolg. Jammer allemaal. Het online shoppen bij AH verloopt nochtans vlot...

5. oktober 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verdwenen boterhammen

Reeds verschillende malen kocht ik vers brood bij AH in Sint-Pieters Brugge. Ik snijd mijn broden in de ter beschikking gestelde broodsnijmachine. Iedere keer verdwijnen verschillende boterhammen in de machine. Nooit eerder heb ik daar een opmerking over gemaakt. Vandaag verdwenen er toch wel zo'n zes. Bijna een kwart van mijn brood. Ik maakte er een opmerking over, maar deze werd weggelachen. Jammer. Ik kom graag naar de AH voor hun producten en hun vriendelijk kassapersoneel.

17. september 2024

AH Slachthuislaan Antwerpen

AH Slachthuislaan Antwerpen: winkelpersoneel was erg vriendelijk, maar aan de kassa!!: totaal ongeïnteresseerde afrekening, helemaal zwijgzaam zonder een blik naar de klant, beantwoordde vragen onverstaanbaar.

2. november 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.