Strak design, rustgevende kleurencombinatie. Het voelt als of je iedere keer weer jarig bent als je de stofzuiger pakt,zo nice ziet het geheel eruit, dus het motiveert ook nog om te blijven st... Se mere

Altijd zooo handig om een whatsapp optie te hebben. Elke keer word ik snel en correct geholpen. Oprecht heel tevreden over hun klantenservice en hun producten 🙏🏼

1. Hvidevareforretning

Agtronica is de officiële webshop voor hoogwaardige huishoudelijke elektronica van het merk AG binnen Europa. Van krachtige steelstofzuiger en robotstofzuigers tot slimme airfryers en praktische luchtontvochtigers, onze producten combineren kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Wij staan bekend om onze betrouwbare service, duurzame producten en betaalbare prijzen, zodat uw dagelijkse routines eenvoudiger en comfortabeler worden

4,8

Det tager typisk over 1 måned at svare

Dieptereiniger

Na een grove verbouwing was mijn traptapijt niet om aan te zien. Gelukkig heeft de ag dieptereiniger hem weer geheel tot leven gebracht en schoon als nieuw. Ben er zo tevreden mee.

7. april 2026

Top klantenservice!!

Fantastische producten van AG

Fantastische producten van AG. Ik heb de steelstofzuiger al een tijd geleden gekocht het dweil opstuk en nu laatst de vlekken reiniger het werkt zo goed. Mn volgende aankoop word de robotstofzuiger 🙏. Super goeie producten ik raad t iedereen aan

6. april 2026

Al was ik op het begin een beetje boos…

Al was ik op het begin een beetje boos begonnen met mijn klacht, zijn ze wel professioneel en vriendelijk gebleven! Het gehele proces is perfect verlopen. Van begin tot einde ben ik goed geholpen zonder enige tegenwerking. Bedankt voor jullie service!

19. marts 2026

Betrouwbare webshop met goede service

Agtronica heeft een mooi assortiment aan huishoudelijke apparaten. De website is overzichtelijk en bestellen gaat heel eenvoudig. Mijn bestelling kwam snel aan en het product werkt perfect. Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service. Aanrader!

24. februar 2026

steelstofzuiger

na mijn bestelling werd ik gelijk geïnformeerd over de mogelijkheden via de whatsapp...heel fijn want ook mijn vragen werden snel beantwoord.
Ik heb nu een week de steelstofzuiger en dweil getest en ben er eigenlijk wel heel blij mee...is goed hanteerbaar, niet te zwaar en heeft, voor mij, een sterke zuigkracht.
Kortom: ben blij met deze aankoop

8. april 2026

Strak design

Strak design, rustgevende kleurencombinatie.

Het voelt als of je iedere keer weer jarig bent als je de stofzuiger pakt,zo nice ziet het geheel eruit, dus het motiveert ook nog om te blijven stofzuigen.
Ligt lekker in de hand, ik heb alleen het idee dat de lange accessoire, voor bijvoorbeeld plinten niet helemaal recht op het moederstation staat.
Lange batterijduur en simpel opladen.
Schoonmaken van het reservoir : even opletten hoe je hem demonteert, anders even op het bijgeleverde label kijken met de simpele instructie en klaar is kees.
Verdere uitbreidingen en toepassingen ook nog mogelijk, maar daar moet ik me nog verder in verdiepen

7. april 2026

Goed robot

Goed robot, beveel het iedereen aan. Voor mijn zelf, moeder en schoonmoeder gekocht. Zelfs een vriend (collega) van mijn man aanbevolen en laten kopen. Doet zijn werk!