Agribegri is fraud site
Agribegri is fraud site , I paid Rs.869 /- for TATA RALLIS TATAFEN INSECTICIDE.They send me sesam oil cost of Rs.300/-and asked them to replace it .Them replied not possible.dear friends never contact Agribegi anymore.
Such a fraud agencies.Dont buy any product from this agencies .its totally fraud.today i buied one smart radar solar light its not even working.please kindly don't buy product from this agencies.
After I had paid the money through Google pay, they never shipped my order. I sent the screenshot of Google pay payment on WhatsApp but never received a response. Phone call landed me on an automated answering machine with no human to talk to.
worst experience
the delhivery agent kept on remarking consignee not available or consignee rescheduled the delivery without even contacting me ultimately I had to go t their office and collect it it took them nearly a month to deliver to me
when delivered it had maggots all over the substrate with no mycelium visible
I would like to return and refund .other wise iwill be forced to report this
They are not responding to any communication nor picking up my phone
fraud site
they do ot allow one star feed back to be uploaded
Worst company - I ordered a rat killer box - They did not send any delivery update or anything when write review on their playstore app then they called and asked me to remove that review and send me all tracking details (I had to wait total 16 days to receive the order)
FRAUD APP - ORDER 638205MT - No delivery - No response. No calling number- WhatsApp is Automated - no reply. App no reply. Call no reply. Total fraud