Agria Dyreforsikring Anmeldelser 1.529

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 590 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og den hurtige sagsbehandling. Mange fremhæver også personalets venlighed, empati og hjælpsomhed, især i svære situationer. Forbrugerne oplever, at virksomheden dækker skader effektivt og giver god rådgivning, hvilket skaber tryghed. Dog er nogle kunder utilfredse med prisudviklingen, da de oplever markante årlige stigninger, som gør forsikringerne dyre over tid. Enkelte har også oplevet længere sagsbehandlingstider eller manglende forhåndsgodkendelse, hvilket har skabt frustration og økonomisk usikkerhed.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver især den hurtige og effektive... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver positive aspekter af responstiden. Kunder roser den hurtige sagsbehandling og... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Anmeldere fremhæver medarbejdernes venlighed, empati og... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen tvetydig. Mens nogle anmeldere udtrykker tilfredshed med fair priser og dækning, og... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kundeservice. Mange fremhæver hurtig og venlig betjening,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har brugt Agria gennem ca. 10 år og altid været godt tilfreds med behandlingen. Mit marsvin gennemgik for nyligt en stor og dyr operation i forbindelse med livmoderbetændelse. Dækningen af sk... Se mere

Vi har nu haft Hundeforsikring hos Agria dyreforsikring i snart 1 år for vores Chow Chow. De tager altid hånd om situationen, især nu hvor vores Chow har været ret uheldig det seneste år… hvilket f... Se mere

Super effektive og fin behandling Tak for det Kan varmt anbefales Bruger direkte afregning i forbindelse Med dyrlæge besøg Så behøver aldrig bekymre mig om En uforudset stor regning... Se mere

Super nemt at anmelde skader. Svar inden for 2 dage og pengene sat lige så hurtigt ind på kontoen. Vi har franske bulldog, så en god dækning uden problemer for et tåleligt månedligt beløb er be... Se mere

1. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Kæledyrsforsikringsselskab
  2. nr. 11 af de 16 bedste virksomheder i Forsikringsselskab

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringsløsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smådyr” som f.eks. kaniner, miniature grise, reptiler og racefugle. Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Frankrig og England.

4,5

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super hurtig tilbage svar og ikke alt…

Super hurtig tilbage svar og ikke alt muligt bøvl med at få pengene retur man har lagt ud

2. april 2026

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever hurtige svar fra os, og at det er nemt og uden bøvl at få dine penge retur, når du har lagt ud. Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at processen skal være.

Det er nemt

Det er nemt , direkte betaling til dyrlægen , så man ikke skal ligge en masse penge ud først, og der er aldrig bøvl, agria står ved det det har lovet når man tegnede forsikringen hos dem

3. marts 2026

Hej Lotte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du oplever det som nemt, og at den direkte betaling til dyrlægen fungerer godt for dig, så du slipper for at lægge en masse penge ud.
Vi er også rigtig glade for, at du oplever, at vi står ved det, vi har lovet, da du tegnede forsikringen – den tryghed er præcis, hvad vi ønsker at give.

Patricia, Agria

Tusind tak for dækning af CT scanning…

Tusind tak for dækning af CT scanning af min ældre kat og hurtig forhåndsgodkendelse og behandling af kvittering.

Hej Dorthe.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe med dækning af CT-scanningen til din ældre kat, og at både forhåndsgodkendelse og behandling af kvitteringen forløb hurtigt og nemt for dig.
Vi håber, at din kat har det godt.

Patricia, Agria

Det var en hurtig tilbagemelding fra…

Det var en hurtig tilbagemelding fra dem. Og det blev også det beløb jeg havde regnet med. Jeg vil gerne anbefale Agria.

Hej Karsten.

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os at høre, at du fik en hurtig tilbagemelding, og at udbetalingen svarede til det, du havde forventet. Tryghed og gennemsigtighed i skadesbehandlingen er meget vigtigt for os.

Tak for din anbefaling – og tak fordi du har valgt Agria.

Patricia, Agria

Jeg er glad for min forsikring

Jeg er glad for min forsikring, da jeg får dækket det meste. Jeg har desværre haft meget brug for forsikringen og lægeservicen hos Agria ( det er en stor tryghed at man kan ringe og få en telefon konsultation). Jeg kan på det kraftigste anbefale Agria.

Hej Lone.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling af Agria.

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt dækket, og at vores forsikring og dyrlægeservice giver dig tryghed – især når der har været meget brug for den. Vi er kede af, at du har haft behov for forsikringen så ofte, men glade for, at vi har kunnet hjælpe dig og dit dyr undervejs.

Betryggende

Jeg ringede til Agria app og snakkede med en dyrlæge og det var meget betryggende. Den diagnose hun stillede var faktisk det der var galt , synes det er en super god ide med den app så man kan få støtte når der er sværest at vudere , så tusinde tak for det 👌🐾🐾🐾🐣

28. marts 2026

Hej Anne Marie.

Tusind tak for din fine 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os virkelig at høre, at samtalen med vores dyrlæge gav dig tryghed, og at diagnosen viste sig at være korrekt. Det er præcis sådan, vi ønsker, at Agria appen skal bruges – som en støtte, når det kan være svært selv at vurdere situationen.

Vi er meget glade for, at du synes, appen er en god idé, og at du har haft gavn af den.
Alt det bedste til dig og din firbenede ven.

Hurtig og fair!

Super hurtig og fair behandling!
Vores bedste anbefalinger!

Hej Frank.

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med os. 😊

Patricia, Agria

Kan desværre ikke anbefale Agria længere

Jeg kontaktede Agria for at få en forhåndsvurdering af røntgen og tandudtrækning under narkose for min hund, da dyrlægen vurderede, at indgrebet var medicinsk nødvendigt pga knækket tand og smerte. Agria vil ikke give nogen forhåndsgodkendelse, selvom det har stor betydning for hundens helbred. Ikke engang hvis vi delte behandlingsforløbet op i 2, kunne jeg ikke få forhåndsgodkendelse til røntgen af tanden først, så dyrlægen kunne skrive en epikrise udfra røntgen og så kunne Agria igen lave forhåndsgodkendelse mht tandudtrækning. Det efterlader mig som ejer i en utryg og stressende situation, hvor jeg ikke ved, om den nødvendige behandling kan blive dækket. Så nu står jeg og overvejer aflivning i stedet, da jeg simpelthen ikke har økonomi til selv at dække sådan en dyrlægeregning, hvis Agria ikke vil dække. Jeg betaler i forvejen ca 5000kr om året til dem. Jeg håber, Agria kan blive bedre til at kommunikere mulighederne og hjælpe kunderne med klar vejledning.

31. marts 2026

Hej Laura

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi beklager, at du står i en utryg situation.

Det kan være svært at forhåndsgodkende dækning, når vi fx ikke kender de præcise omstændigheder og derfor har vi bedt dig indsende mere information fra din dyrlæge.

Jf. vilkår dækker forsikringen en bevislig akut traumatisk tandfraktur, i en sund og rask mund, det vil sige, at årsagen ikke må være fx nedslidte tænder og parodontose.
I ordlisten forklares det desuden, at akut er en pludselig udefrakommende påvirkning. Der er altså en del omstændigheder, der skal være opfyldt for, at det er en erstatningsberettiget udgift.

Du er fortsat velkommen til at indsende mere information, så vi kan vurdere sagen.

God påske.

Med venlig hilsen Helle, Agria

Meget hurtig skadesbehandling

Meget hurtig skadesbehandling
Og alt lige som forventet og som aftalt i min police.

30. marts 2026

Hej Helle
Tak for din positive tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Hurtig reaktion fra Agria

Hurtig reaktion fra Agria
Hurtig reaktion på anmodning om refusion, med en overskuelig forklaring på refusionens størrelse.

26. marts 2026

Hej,

Tak for de 5 stjerner, vi er glade for at have gjort os fortjent til dem!
Vores skadeafdeling knokler for at give en hurtig og god tilbagemelding - så det er dejligt, at det lykkes.

Mvh Caroline, Agria.

Tryghed og hurtig hjælp

Vores hund er ikke fyldt et år endnu, og vi har allerede haft brug for vores forsikring to gange. Selvom det aldrig er sjovt at skulle bruge dem, har deres hurtige sagsbehandling og venlige kundeservice gjort en svær situation meget lettere. Det giver os en enorm tryghed i hverdagen, at vi ikke skal bekymre os om uforudsete dyrlægeregninger, mens hunden stadig er ved at lære verden at kende. Vi er meget glade for vores forsikringsselskab og vil varmt anbefale Agria Dyreforsikring til andre hundeejere.

24. marts 2026

Hej Claus,
Hvor er det dejligt at høre, at vores hurtige sagsbehandling og den venlige tone i har været mødt af, har hjulpet jer i svære situationer. Det er dejligt at vide, at forsikringen giver jer tryghed i hverdagen. Tak for anbefalingen af Agria Dyreforsikring.

Mvh Caroline, Agria

Hurtig respons

Hurtig respons. God formidling når man ringer. Begge dele er yderst vigtigt og giver tryghed når man har mest brug for det🐾

26. marts 2026

Hej Maria
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg i kontakten med os.
Mvh. Karina, Agria

Vi har nu haft Hundeforsikring hos…

De tager altid hånd om situationen, især nu hvor vores Chow har været ret uheldig det seneste år… hvilket føre mig hen til deres konsultationer, der følger med i pakken. Det har vi været utroligt glade for!✅

Tak for god service

Hej Rachel
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med vores hundeforsikring og den service, vi har ydet Tak for den positive feedback!

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv behandling af regningen, jeg er meget imponeret

Hej Diana,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Dejligt at læse at vi har imponeret dig.
Tak for de flotte 5 stjerner og de pæne ord om os.

Gry, Agria

Verdens bedste og hurtigste…

Verdens bedste og hurtigste dyreforsikring

24. marts 2026

Hej Susanne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Vi har også verdens bedste kunder!

Tak for de rosende ord og de flotte 5 stjerner.

Fair og hurtig behandling

Hurtig behandling af min skadesanmeldelse og en fin og fair refusion, som lever op til det, som jeg havde forventet. Det giver ro i maven.

Hej Trine,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Vi forsøger hver dag at skabe tryghed til dyr og mennesker - og vi bliver bare SÅ glade når vi kan læse dette lykkes, og du har ro i maven.
Tak for de flotte fem stjerner.

Gry, Agria

Jeg er enorm glad for at have en…

Jeg er enorm glad for at have en forsikring på vores hund Bella, vi har absolut haft god gavn af det og de er hurtige til at behandle sagerne.

Hej Diana,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Vi håber at Bella er okay.
Det varmer vores hjerter, at læse hvor glad og tilfreds Du er med os.
Tak for de flotte 5 stjerner!

Gry, Agria

Meget hurtig behandling af min skadesanmeldelse

Utrolig glad for at jeg valgte Agria som forsikring på min hund. Jeg fik en meget fin beskrivelse på hvordan jeg skulle anmelde da jeg måtte ringe for at forstå det. Mange tak også for den hurtige afgørelse. .

Hej Vibeke,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse, hvor glad du er for os.
Tak for de flotte ord, og ikke mindst de flotte 5 stjerner.

Reel og tilfredsstillende.

Hurtigt svar, reel og tilfredsstillende dækning. Meget tilfreds med Agria.

Hej Birgitte,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Hvor er vi glade for dine rosende ord og ikke mindst de flotte 5 stjerner.