"Deze charmante dame bij het interimkantoor heeft een onmiskenbare magie in haar lach die onmiddellijk een glimlach op je gezicht tovert. Haar vriendelijkheid en warmte maken haar een waar genot o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
I worked with Agilitas for about a year, I was very satisfied with their services, they care a lot about their employees, they are always there for them, welcoming and kind people, I interacted the mo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Het expertenteam van Agilitas staat dicht bij de sollicitant en bedrijven die ze adviseren. Zo vinden ze gegarandeerd de perfect match voor beide partijen.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
A Eviter
A Eviter, on me demande 87 euro de frais de dossier pour l'année, la femme de ménage se presente quelques fois, ne preste pas les heures pointées finalement m'indique que j'habite trop loin et qu'elle ne vient plus. Resultat je me retrouve sans femme de ménage avec des frais de dossier qu'on refuse de me remboursser + des heure payées non prestées.
Omgang interne collega’s
De manier waarop ze met hun personeel (intern) omgaan is alles behalve. Je smijt je 200% en wordt van de ene op de andere dag afgedankt omdat je zogezegd niet je resultaten behaald, wat helemaal niet klopt. Ondertussen zijn al verscheidenen mensen de afgelopen 6 maand afgedankt en dit zal zeker niet veranderen naar de toekomst doe. Werkzekerheid heb je er dus niet al werk je er dag en nacht.
Slechtste ding waar ik ooit voor…
Slechtste ding waar ik ooit voor gewerkt heb mensen onmenselijke behandelen plus geld in eigen zakken steken ga hier nooit bij te werk
Wat kon mislopen, is misgelopen...
In contact gekomen met Agilitas nav een kandidatuur die ik ingediend heb bij een van hun klanten. Ik word opgebeld door een dame die mij vertelt dat ze een opportuniteit voor mij heeft, maar kan niet antwoorden op simpele vragen over de vacature of het bedrijf (wat doen ze exact, hoe ziet een typische dag eruit van de persoon die ze willen aannemen, etc.).
Een eerste virtuele meeting georganiseerd om de details van de functie te bespreken: 10 minuten te laat in de meeting, lachend zeggen dat 'er iets is tussengekomen'. Geen research gedaan over mijn vragen van ons eerste gesprek. Doet voorstellen voor functies die onder mijn ervaring liggen, heeft mijn cv dus niet eens bekeken... Belooft om functiebeschrijvingen per mail op te sturen, na 2 weken nog niets ontvangen...
Typisch voorbeeld van recruiters die een slechte reputatie geven aan recruitment bureaus. Kennen de klant niet, de sector niet, de kandidaat niet...
Geen aanrader wegens gebrek aan structuur en professionaliteit.
Geen vriendelijk personeel
Ik moet altijd reclameren over uitbetalingen van maaltijdcheques die zij mij moeten betalen, ze doen alsof het hun fout niet is en zijn helemaal niet vriendelijk aan de telefoon. Ik ben helemaal niet tevreden over de service en bovendien nog eens valse reclame. Agilitas dendermonde..
agilitas is zeker geen aanrader.
agilitas is zeker geen aanrader.
wekte voor hun op zaterdag bij belmedis.
bijna elke week scheelt er iets met de uitbetaling..(en altijd te weinig) werd nadien wel bijgepast na reclamatie. dan vragen ze u om in te springen tijdens de week en wring je je in alle bochten om hen tegemoet te komen, nadien vragen ze u niet meer en krijg je na 4 weken niet opgeroepen te zijn, plots krijg je dan vrijdag namidag een mailtje met je contract dat je s anderendaags moet werken ??? ondertussen had ik andere plannen gemaakten mijn mail gelezen om 17h30. heb Belmedis dan ook telefonisch op de hoogte gebracht dat ik niet kon omdat hun kantoren niet meer bereikbaar waren. totale onprofessionele aanpak van agilitas
TREKT OP NIETS DEZE HANDELINGEN DAT ZE…
TREKT OP NIETS DEZE HANDELINGEN DAT ZE UITVOEREN? EN BEGRIJPEN ZE OOK NIET EENS GOED ALS ZE WORDEN AANGEWEZEEN WAT HUN FOUT IS? ZE WORDEN SNEL KWAAD EN WILLEN NIET LUISTEREN? MORTSEL AGILITIAS
Ik bel die gasten op om te vragen…
Ik bel die gasten op om te vragen waarom ik altijd word weerhouden als ik reageer op een functie waar ik meer dan genoeg ervaring voor hebt en ik krijg een onbeschofte madam aan de lijn. Het is blijkbaar raar om te vragen waarom je niet eens op gesprek mag als je solliciteert. Natuurlijk zijn er meer en 'betere' kandidaten maar als je al bijna 4 maanden solliciteert op bepaalde functies zou het toch ook eens aan u zijn lijkt mij. Zeer onprofessioneel en onbeschoft hoe men omgaat met werkzoekende mensen.
Grove schendingen van het arbeids- en…
Grove schendingen van het arbeids- en contractenrecht. Ongelofelijk hoe bedrijven toch blijven proberen om de zwakkeren uit te melken. niet motiverend om te gaan werken. Zeker bij een vakbond gaan als je beginner bent.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.