Trap hier niet in
Trap hier niet in, dit is weer de zoveelste die dure onzin cursussen verkoopt.
Trap hier niet in, dit is weer de zoveelste die dure onzin cursussen verkoopt.
Bestaan er serieus mensen die hier in trappen? Scammers. Trustpilot cijfer op de website klopt ook niet. Dit zijn gewoon 2 kinderen (zie foto website) die waarschijnlijk zelf zijn opgelicht door iemand zoals Boyd Hoek.
Ik blijf advertenties terugzien op YT met belofte over de review en ratings maar dat zijn allemaal leugens om mensen mee te krijgen.
Lijkt op oplichting. Score van Trustpilot wat weergegeven staat op de website komt niet overeen met wat hier staat. Is tevens gewoon in de HTML geschreven ipv TrustBox-Widget
Oplichters, gewoon wat lui die snel rijk willen worden met een cursus welke geen waarde toevoegt.
Via youtube een wervings filmpje gezien. Volgens dit filmpje scoort Agency Starten een 4,7 op TrustPilot. Bij controle bleek er niet één review te staan. Komt toch over als een oplichtingspraktijk. Opgepast dus!