Hos Agape Massage Therapy er velvære og medfølelse kernen i alt, hvad jeg gør. Fra en ung alder har jeg været drevet af lysten til at hjælpe andre og tilbød ofte massage til dem omkring mig. Efter mange års rejser og møder med mennesker fra alle livets facetter besluttede jeg at gøre denne passion til mit erhverv og fordybede mig i massagekunsten og -videnskaben. Navnet Agape afspejler min tro på ubetinget, universel kærlighed – en påmindelse om at se det bedste i mennesker, pleje dem og acceptere dem, som de er. Mit mål er at skabe et rum, hvor klienter føler sig trygge, værdsatte og omsorgsfuldt behandlet. Min Mission Jeg ønsker, at hver klient forlader behandlingen med en følelse af forbedring – fysisk, følelsesmæssigt og mentalt – i forhold til, hvordan de havde det, da de kom. Gennem personlig opmærksomhed og professionel omsorg stræber jeg efter at give ikke kun øjeblikkelig lindring, men også en dybere forståelse og værktøjer til selvpleje. Min Ekspertise Jeg er certificeret i californisk, fysiurgisk og sportsmassage og har studeret både i Marseille og København. Min erfaring omfatter arbejde med virksomheder, praktik på en spa og massage af mennesker fra forskellige kulturer under mine rejser. Fysiurgisk og sportsmassage er mine specialer, da de kombinerer effektive restitutionsteknikker med en behagelig og afslappende oplevelse. Hver session er skræddersyet til den enkelte, hvor teknisk ekspertise kombineres med aktiv lytning for at støtte din helingsrejse. Uanset om der er tale om specifikke fysiske udfordringer eller blot et ønske om afslapning, er min tilgang forankret i omsorg og respekt. En Holistisk Tilgang I over 12 år har jeg praktiseret meditation og opnået en dyb forståelse for mental og følelsesmæssig sundhed. Denne rejse har naturligt ført mig til også at udforske fysisk velvære gennem sport, strækøvelser, ernæring og vejrtrækningsteknikker. Inspireret af buddhistiske og stoiske filosofier bestræber jeg mig på at udvise venlighed, tillid og medfølelse i både mit arbejde og daglige liv. Et Større Formål Agape Massage Therapy handler ikke kun om at hjælpe enkeltpersoner med at hele – det handler om at bidrage til en mere venlig og medfølende verden. En del af min indkomst doneres månedligt til NGO'er, der arbejder for at gøre en forskel globalt. Tjek min instagram for at se, hvilket projekt jeg støtter hver måned Kom som du er, og lad mig hjælpe dig med at pleje, forny og støtte dig på din rejse mod velvære. Sammen kan vi gøre en positiv forskel – én massage ad gangen.
Jagtvej 68, 2. th,, 2200, København, Danmark
- agape-massage.dk
Andre kiggede også på
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.