Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos AG bilsyn. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af et professionelt, venligt og imødekommende personale, som tog sig god tid til at forkla... Se mere
Hurtig, billig, super servicerende og god kund modtagelse. God rådgivning til bilen og hvad man skal holde øje med. Bilen blev udtaget til kontrol af trafikstyrelsen og blev godkendt af dem også.... Se mere
Super god service og betjening
Super god service og betjening. Venlig og rar synsmand. Fik synet min bil selvom der var travlt. Kommer her fremadrettet.
Anbefalelsesværdigt Bilsyn
Super god hjemmeside hvor det er enkelt at booke. God pris. Høflig og imødekommende personale. Helt igennem en god oplevelse.
Betænksom service.
Super betjening! Super hurtige og fine priser. skulle bare have tjek, fik afvide jeg skulle til syn om et pr måneder om jeg bare ville havde det fixede med et sammen, selvfølig ville jeg det.
Kan stærkt anbefale.
Super god service og yderst venlig
Super god service og yderst venlig. Kan kun anbefale AG Bilsyn.
Super god service og alt fungerer…
Super god service og alt fungerer perfekt. Giver sig god tid og altid med et smil på læben. Kan kun anbefale AG Bilsyn.
Utrolig venlig synsmand der tog sig tid…
Utrolig venlig synsmand der tog sig tid til, at kigge bilen igennem - alt i mens man kunne stille spørgsmål samt få gode råd om nærtstående ting der skulle ordnes.
Fik synet min bil i går på…
Fik synet min bil i går på tidsbestilling. Mens jeg ventede blev en anden bil synet, synsmanden fixede lige en løs inderskærm for kunden og gav virkelig god rådgivning omkring bilens aktuelle tilstand til kunden.
Da det blev min tur, fik jeg samme professionelle rådgivning og oplevelse.
6 stjerner havde været fortjent og så var det oven i købet meget billigt.
Super god service
Super god service, flink synsmand. Jeg syner min bil her igen. Jeg havde fået sat forlygtepæren forkert i så den lyste skævt. Synsmanden rettede fejlen så jeg slap for et omsyn.
Det var min første og sidste syn af bil…
Det var min første og sidste syn af bil hos dem, komme aldrig mere. Fik følelse om der skulle findes noget ved bilen helt fra starten, og der selvfølgeligt skal være % af biler til om syn. Samtidigt fik i viden fra manden, der inspekterede min bil, at jeg var en helt ny i landet, for han var allerede kommet til Danmark i slutning af 1980-e:)
Supergod og professionel service
Supergod og professionel service - tidsbestilling på hjemmesiden fungerede fint og selvom bilen blev kaldt til omsyn var det en rigtig god oplevelse. Omsynet blev klaret hurtigt og uden problemer.
Super god service
Super god service - hurtigt, nemt og professionelt 👍🏼
Super service, havde bestilt tid kl 8:20, kom ind lidt før! Syntes jeg havde checket alt lys, men venstre bremselys pære virkede ikke så den skiftede han lige (jeg skulle lige ind til naboen og købe en ny) og mine forlygter blev også lige justeret. Uden ekstra omkostninger. Meget grundig. Han syntes at en fjeder var knækket men ved nærmere eftersyn var der ikke noget problem. Desuden var der et muligt problem med ventre forhjulssøjle, den hakkede lidt når man drejede på hjulet. Bilen bestod og den var bedre end da den kom. Helt klart 6 stjerner værd!
Jeg har nu været her flere gange
Jeg har nu været her flere gange. De er omhyggelige og virkelig engagerede. Du får lidt mere end forventet. Service med et smil. 😃😄😃 Tak
Professionel og behagelig service
Professionel og behagelig service. Drive-in til en konkurrencedygtig pris :-)
Super flink synsmand, troværdigt sted !
Super flink synsmand ! Er grundig og opfører sig respektfuldt omkring bilen.
Kaffe og te mens man venter :-)
Fin service og glade medarbejdere.
Super service.
Super service.
Rigtig god, pligtopfyldende og venlig betjening med et par gode råd med på vejen...
Her er der tid til kunden og samtidig billigste synshal i DK :o)
Bilsyn
Hurtig, billig, super servicerende og god kund modtagelse.
God rådgivning til bilen og hvad man skal holde øje med.
Bilen blev udtaget til kontrol af trafikstyrelsen og blev godkendt af dem også.
Super kvalitet og styr på tingene kan kun anbefales.
Helt klart en genganger
For mig er der ingen tvivl: Brug dette sted til syn af din bil. Hurtig og god service. Let booking via web-site. Og så er det billigt - og billgere hvis du booker i forvejen. Ud over en lille sludder om bilens "bruger-kvaliteter" fik jeg flere tips om vedligeholdelse af bilen.
Jeg kommer igen.