Banner for Affärshögskolan

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

YH-utbildning är ett effektivt och smidigt sätt att utbilda sig på. Man kommer snabbt in i yrkesvalet tack vare praktikperioderna och att det är yrkesfolk som utbildar de studerande. Man får som stu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det som gjorde allting så bra var det branschnära kursinnehållet, men även praktiken som gav användbara praktiska kunskaper inom marknadskommunikation.

Virksomhedsoplysninger

1. Erhvervsskole
  2. Voksenundervisning

Om Affärshögskolan

Skrevet af virksomheden

YH-utbildningar inom ekonomi, inköp, sälj, marknadsföring och projektledning

Affärshögskolan är en auktoriserad yrkeshögskola som utbildar framtidens företagande. Hos oss skapas personlig utveckling, kunskapsutbyten och framgångsrika karriärer. Vi erbjuder både program och kurser, anpassade efter näringslivets behov.

YH-PROGRAM YH-KURSER B2B-KURSER

Vad är en YH-utbildning?

En yrkeshögskoleutbildning (YH-utbildning) är ett smart val för dig som vill få en skjuts rakt ut i ett nytt yrkesliv! Det är eftergymnasiala program som bygger på näringslivets kompetensbehov, framtagna i samarbete med företag inom relevanta branscher.

Ett YH-program läses på 1-2 år. Dessutom varvas teori med praktik (LIA, lärande i arbete), vilket ger dig relevant kunskap och yrkeserfarenhet redan under studietiden.

✓ Utbildningar skapade med arbetslivet

✓ Praktisk inriktning med mycket LIA-praktik

✓ Utbildare som jobbar i branschen

Vad är en YH-kurs?

Kurser inom yrkeshögskolan läses på distans och deltid, vilket gör det möjligt att kombinera dina studier med jobb.

YH-kurser är anpassade för yrkesverksamma och skapar möjlighet till kompetensutveckling på bara några veckor. De öppnar upp för livslångt lärande och gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden! För många leder det till nya spännande uppdrag, större ansvar, högre lön och större utvecklingsmöjligheter.

----------

Välkommen att utbilda dig, karriärväxla eller kompetensutvecklas tillsammans med oss på Affärshögskolan!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Stark koppling till arbetslivet

Intressanta kurser med koppling direkt till arbetslivet, bra utbud av kurslitteratur och engagerande lärare.

12. januar 2026

Tack för din fina recension, Jenny 💙
Vad roligt att höra att du uppskattade kopplingen till arbetslivet, kursinnehållet och våra engagerade utbildare. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Affärshögskolan behöver leva upp till…

Affärshögskolan behöver leva upp till sina värdeord K Kvalitetsmedveten U Utvecklingsorienterad P Professionell P Personlig samt bli engagerade, proaktiva och skapa standarder och traditioner som förmedlar stolthet över skolan och utbildningen.

19. maj 2026

Besvarelse fra Affärshögskolan

Tack för din recension och för att du delar med dig av dina synpunkter, Cecilia 💙
Vi uppskattar din feedback och tar till oss det du beskriver kring engagemang, bemötande och upplevelsen av utbildningen. Våra värdeord ska genomsyra hela verksamheten, och därför är det viktigt för oss att få ta del av både positiva och kritiska perspektiv som hjälper oss att utvecklas vidare.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra kurser och innehåll man lär sig…

Bra kurser och innehåll man lär sig mycket. Jättedåligt stöd och hjälp vid LIA sökandet, tydligt skillnad på behandlingen när det gäller LIA för vissa elever

Besvarelse fra Affärshögskolan

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse Phillipe!
Vad roligt att höra att du uppskattade kurserna och innehållet i utbildningen. Samtidigt är vi ledsna att du inte upplevde stödet kring LIA-sökandet som tillräckligt bra. Vi strävar alltid efter att stötta alla våra studerande på ett rättvist och professionellt sätt, och vi tar därför din feedback på stort allvar i vårt fortsatta kvalitetsarbete 💙

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket bra skola och framförallt…

Mycket bra skola och framförallt utbildning. Men det borde varit mer klart huruvida närvaro var obligatorisk eller ej. Själv tog jag tj ledigt för studier men en del klasskompisar kom nästan aldrig utan bara på tentorna. Hade jag vetat det hade jag sett över min studietid / arbete.

Besvarelse fra Affärshögskolan

Tack för din recension och för att du delar med dig av dina tankar, Elin 💙
Vad roligt att höra att du överlag är nöjd med både skolan och utbildningen. Vi uppskattar också din feedback kring informationen om närvaro. Upplägg och närvarokrav kan skilja sig mellan olika kurser och moment, och vi tar med oss dina synpunkter kring att det behöver kommuniceras ännu tydligare inför och under utbildningen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är nöjd över hela utbildningen

Jag är nöjd över hela utbildningen.
Lönekonsult med digital kompetens.

Stort tack för din fina recension Hanna 💙
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen till lönekonsult med digital kompetens. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Bra pedagoger

Bra pedagoger, upplägget med hemstudier och föreläsningar gör det möjligt att kombinera med lite annat arbete om man så önskar.

Tack för din recension 💙
Vad roligt att höra att du uppskattade både pedagogerna och utbildningens upplägg. Vi är glada över att utbildningen har fungerat bra att kombinera med vardagen och andra åtaganden.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra utbildning överlag

Bra utbildning överlag, men kan kortas ner ännu mer, 2 år är långt för de man får lära sig.

Väldigt låga krav.

Besvarelse fra Affärshögskolan

Hej Linda! Tack för din recension och för att du delar med dig av dina tankar 💙
Våra YH-utbildningar tas fram i nära samarbete med arbetslivet och följer de riktlinjer som finns för utbildningsformen. Samtidigt uppskattar vi dina synpunkter kring både studietakt och upplägg, och tar med oss feedbacken i vårt fortsatta kvalitetsarbete.

Jätte bra

Jätte bra! Nöjd

Besvarelse fra Affärshögskolan

Stort tack för din recension 💙
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är så väldigt nöjd med…

Jag är så väldigt nöjd med affärshögskolan samt tacksam över allt.

Besvarelse fra Affärshögskolan

Stort tack för din fina recension 💙
Det betyder mycket för oss att höra att du är så nöjd med din tid hos Affärshögskolan. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Super nöjd

Super nöjd! Läste bra kurser med relevant information direkt från näringslivet.

Stort tack för din fina recension, Lovisa 💙
Vad roligt att höra att du uppskattade det branschnära innehållet i utbildningen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Bra kurser!

Stort tack för din fina recension, Stefan 😁
Vad roligt att höra att du uppskattade det branschnära innehållet och den praktiska erfarenheten under utbildningen. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Super bra skola

Stort tack för din fina recension, Emilia 💙
Vad roligt att höra att du trivs hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Investera i ditt kunnande!

Toppenbra, Facility Management utbildning!

Besvarelse fra Affärshögskolan

Stort tack för din fina recension, Claudia💙
Vad roligt att höra att du är nöjd med utbildningen inom Facility Management. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och önskar dig stort lycka till framåt!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Värdelös utbildning

Värdelös utbildning som aldrig leder till ett jobb.Arbetsgivare vill ha erfarenhet eller väljer redan studenter via kontakter och referenser. Man får ingen hjälp med praktik bara falska förhoppningar ,tips som inte leder någonstans och meningslösa möten med utbildningsansvariga.

8. juni 2025

Hej Afshan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att utbildningen inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevt svårigheter med att få jobb efteråt. 💙

Vi tar din feedback på allvar gällande praktik och stöd, och ser över hur vi kan förbättra detta framåt. Våra YH-utbildningar tas fram tillsammans med arbetslivet just för att ge relevanta kunskaper och en tydlig väg in i branschen, men vi vet att upplevelsen kan variera, och det vill vi lära oss av.

Om du vill dela fler erfarenheter får du gärna kontakta våra utbildningsledarna direkt via https://affarshogskolan.se/utbildningar/affarsinriktad-redovisningsekonom/#kontakt. Där finns kontaktuppgifter till våra utbildningsledare som gärna tar emot synpunkter och idéer för att utveckla utbildningen vidare.

Bra utbildning

10. oktober 2025

Besvarelse fra Affärshögskolan

Stort tack, Susanne!💙 Vi är glada att höra att du är nöjd med utbildningen till Affärsinriktad redovisningsekonom. Det betyder mycket för oss!

Effektivt och informativt

Man får som studerande den informationen man behöver för att kunna ta itu med yrkeslivet efter avslutad examen. Engagerande studievägledare, utbildare med bred kunskap och blandade klasser i åldrar berikar och gör skolgången kul.

10. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Affärshögskolan

Stort tack, Lisa, för din fina recension och för att du delar med dig av dina upplevelser! 💙 Vi blir så glada över att höra att du uppskattat kombinationen av praktik och teori samt engagemanget från våra utbildare och studievägledare. Att du beskriver utbildningen som både effektiv och inspirerande betyder mycket för oss, det är precis så vi vill att studietiden på Affärshögskolan ska kännas!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enda negativa att dom första…

Enda negativa att dom första föreläsningarna ej spelades in

1. september 2025

Besvarelse fra Affärshögskolan

Så roligt att höra att du är nöjd med kursen Ida! ⭐ Vi tar till oss av din feedback kring inspelningarna av de första föreläsningarna, så värdefullt för oss att veta.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hade bra och engagerade lärare

Vi hade bra och engagerade lärare. Administrationen är fantastisk på att få ihop hela konceptet.

7. november 2025

Besvarelse fra Affärshögskolan

Vi blir så glada över att höra att du hade bra lärare och att de lyckades få ihop konceptet! Tack för din positiva feedback Regina, det betyder mycket för oss! 💙

Dantastisk skola

Bra lärare, fantastisk personal, bra strucktur på utbildningen.

13. juni 2025

Besvarelse fra Affärshögskolan

Vi blir så glada över att du uppskattade våra lärare, personal och utbildningens struktur! Tack för din återkoppling Beatrice, det betyder mycket för oss. 💙

Bra och bred utbildning

En super bra grund utbildning för att kunna ta steget att arbeta som B2B säljare. Täcker mycket nyttigt och trevliga klasskamrater.

Enda synpunkten jag har på förbättringar är att kolla över sin intagningsprocess, då jag upplevda att en del inte var där för att lära sig utan mer störde.

29. september 2025

Tack för din återkoppling William! 🤩
Vi är glada att du upplevde utbildningen som en bra grund och att du trivdes med dina klasskamrater. Vi tar din synpunkt gällande antagningsprocessen på allvar och ser över den för att förbättra upplevelsen för alla deltagare.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.