Affaldssystemet Anmeldelser 281

3,3

Når først man er kommet ind i systemet, virker det logisk og nemt. Appen Perfekt Walter er i stor hjælp til at sortere affaldet, hvis man er i tvivl. Kunne godt tænke mig at affaldet til Plast og M... Se mere

Jeg bestilte hos dem af 2 omgange, og den ene ordre annullerede jeg flere dage inden det blev afsendt. De sendte så alligevel varerne. Jeg sendte den ene ordre retur, og de lovede mig 75 kr tilbagefør... Se mere

Bestilte 2 Ninka sæt. Da de ankom var en af skraldespandende beskidte og indeholdte et ildelugtende, brugt og beskidt håndklæde. Skraldespandene fejler intet og efter en grundig vask var den beskidt... Se mere

Ventede i 14 dage på levering. Først da vi kontaktede firmaet fandt de ud af, at vores ordre var sat i venteposition, grundet en fejl i deres lagerbeholdning. Betalingen var trukket for længst. Det k... Se mere

1. Butik

Webshop med Speciale i affaldsløsninger til hjemmet, erhverv og boligforeninger

3,3

Middel

Bestilte et sæt med 6 spande 21/05

Bestilte et sæt med 6 spande 21/05. Modtog kun 2 i den forkerte størrelse. Ringede til firmaet, de ville sende det rigtige dagen efter. Modtog intet. Har ringet til dem igen og skrevet mail varerne er stadig ikke sendt og jeg står med 2 meget dyre spande. Jeg ikke kan bruge.
Under al kritik!

4. juni 2024

Dårlig kundeservice

Ventede lang tid på affaldsposer selvom hjemmesiden sagde 7 dage.
Da de var for små ville jeg benytte returretten. Skrev en e-mail, og sendte retur. Intet hørt fra dem. Nu er de kommet retur til mig da de ikke har fået dem hentet .Godt at det kun er et par hundrede kroner jeg har spildt.

31. maj 2024

Intet svar og ingen varer

Jeg har den 27. april bestilt forskellige affaldskasser, men jeg har ikke modtaget det. Jeg tog et billede af min ordre, da jeg ikke fik en bekræftelse på min bestilling på mail. Jeg har skrevet to mails vedlagt billede af min ordre for at spørge til min ordre, men intet svar.

13. maj 2024

Ventede i 14 dage på levering.

Ventede i 14 dage på levering.
Først da vi kontaktede firmaet fandt de ud af, at vores ordre var sat i venteposition, grundet en fejl i deres lagerbeholdning. Betalingen var trukket for længst. Det kan selvfølgelig ske, men træls for os at vente på leveringen.

2. april 2024

Man leverer til afregningsadressen i…

Man leverer til afregningsadressen i stedet til leveringsadressen. Der må være gået Ged i edb-systemet, for afregnings og leveringsadressen er den samme. Normalt er det en typisk fejl 40, dvs brugerfejl altså min egen fejl, men på ordrebekræftelsen er der dele af den korrekte leveringsadresse anført, hvorfor det ikke kan være mig, der har lavet Ged i systemet.

2. april 2024

At levere varen som er 50 fyldte…

At levere varen som er 50 fyldte sandsække til faktueringsaddressen i stedet for leveringsadressen er dårlig stil, især når man ikke vil indrømme fejlen, selvom sen delvist fremgår af ordrebekræftigelsen. Pas på derude

4. april 2024

Når i gerne vil have min bedømmelse…

Når i gerne vil have min bedømmelse inden jeg har modtaget varerne så bliver det desværre kun til 1 stjerne.
Jeg har endnu ikke modtaget varen, jeg kan ikke se forsendelsen i Track and trace endnu og i har trukket pengene fra min konto. Troværdigheden er minimal.

14. marts 2024

Leverer ikke det man betaler for, umulig at få kontakt

Bestilte og betalte for et sæt med seks spande men modtog kun halvdelen. Skrev på alle deres mailadresser uden svar. Fandt ejeren via cvr og LinkedIn og kontakter ham. Han lovede de ville sende de manglende spande mandag den 26. Februar. Det er endnu ikke sket.

Jeg har igen kontakten ejeren og virksomheden men har intet svar modtaget.

Virksomheden har reelt ikke leveret det jeg har betalt for, og jeg vil kraftigt anbefale alle at vælge andre leverandører.

19. februar 2024

For 14 dage siden bestilte jeg…

For 14 dage siden bestilte jeg affaldsposer 40L. - de blev leveret 8 dage efter- det er ok.
Imidlertid er poserne af så tynd plastic, at de ikke kan bruges til affald/ skrald.
Jeg har efter modtagelsen forgæves forsøgt at komme i kontakt med firmaet, uden resultat. De svarer ikke på mail og tlf. er ikke til at finde.
Jeg har derfor ikke haft mulighed for at returnere poserne ( som vi ikke kan bruge til noget) - få mine penge retur eller noget som helst.
Meget dårlig kontakt og også lidt lang leveringstid ( op til 10 dage).

12. februar 2024

Mangler i ordre. Ingen svar retur.

Jeg modtog d. 23 januar en ordre, hvor der manglede en vare i forhold til det bestilte. Jeg kontaktede med det samme Affaldssystemet.dk på mail, men fik intet svar.
Jeg rykkede derfor for svar igen om aftenen d. 26 januar, men fik stadig intet svar retur.
Jeg rykkede igen for svar d. 30 januar, men har stadig ikke modtaget svar retur.

Det er naturligvis menneskeligt at fejle og pakke en ordre forkert, men det mindste man kunne gøre, var da så at rette op på fejlen igen. Jeg har skriftlig meddelt Affaldssystemet.dk at de kan sende mig den manglede vare eller overføre beløbet tilbage på min konto. Ingen af delene er endnu sket…

Lad være med at handle hos affaldssystemet.dk - det er umuligt at komme i kontakt med dem efterfølgende og de er tilsyneladende ikke interesserede i at rette op på pakkefejl.

21. januar 2024