1. Revisionsfirma
  2. Bogholder
  3. Bogholderi
  4. Udfærdigelse af selvangivelser

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

AE Regnskab tilbyder bogføringshjælp til billige priser. Som din erfarne bogholder i Århus hjælper og rådgiver jeg kunder indenfor økonomi og regnskab.

2,6

Under middel

Overfaktureringsfælde

I tillid til at dét ville være billigere at anvende AE Regnskab ift. et større revisionsfirma indgik jeg et samarbejde som nu har vist sig at være en overfaktureringsfælde hvor hun bruger sin fagforenings advokat hos HK til at inddrive de urimeligt høje fakturaer hun udsender. Som mindre virksomhed vil jeg på det kraftigste fraråde at bruge dette firma da du alligevel ender med at betale ligeså meget som var det hos Deloitte eller en af de andre statsautoriserede firmaer og den liga er AE Regnskab IKKE i nærheden af

13. november 2023

God og troværdig

Jeg har intet dårligt at sige om Anikas arbejde og hun er fortsat min faste bogfører. Hun svarer uddybende på alle spørgsmål, har grundig basal viden om det hele, er god til at skabe overblik - og ved også hvad der er behov for, som næste skridt.
Intet negativt at sige herfra!

5. februar 2019

Værste bogholder vi har haft

Vi afslørede vedkommende i at snyde med det timeantal hun fakturerede. Da hun blev konfronteret på mail, svarede hun, at hvis vi ikke var tilfredse, så kunne vi bare finde en anden. Vi fik en rigtig god pris mente hun.
Vedkommende fakturerede ½ time for at lave løn til 1 person i Danløn. Dette arbejde tager max 5 minutter.

Hun blev fyret og efterfølgende har vores nye bogholder og revisor følgende emner, som de mener er fyldt med fejl eller slet ikke lavet.

1. Generelt manglende afstemninger af konti i balancen

2. Manglende debitor og kreditorafstemninger

3. Manglende momsafstemning, som i langt de fleste perioder er indberettet med mindre tal end faktiske tal i bogholderiet

4. Posteringer på fejlkonto for samlet 130.000, hvilket resulterer i manglende momsposteringer og en ukorrekt resultatopgørelse

5. Ingen opmærksomhed på løbende tilretninger på C5 opsætninger, således værdi af varelager er korrekt. Dette gælder både kostpriser og løbende ændringer af valutakurser.

6. Ingen afslutning/kørsel af primoposteringer efter afsluttet regnskabsår, hvilket giver et manglende overblik af omsætning og resultat i nyt år

7. Manglende indberetning af b-indkomst på medarbejder

8. Manglende afstemning af Teller (Nets) afregninger, således betalinger af webshop ordrer ikke er registreret korrekt. Der er kun bogført bevægelser på en Teller-konto, selvom vi reelt har 2 Teller-konti.

11. oktober 2017

Er dette din virksomhed?