Det billigt og du får hvad du bestiller, der kan dog være lidt lang ventetid men ingen klager herfra

Fantastisk service Kenneth nåede at installere vores inverter til vores bodelsbatteri i autocamperen to dage før afrejse. Vi sidder nu dagligt og sender en varm tanke hjem til ham fra Spanien. Vi se... Se mere

Super service +++++ Dao havde smidt pakken væk og jeg henvendte mig til Aedele og samme dag blev der sendt en ny pakke som jeg modtog 2 dage senere. Betalte kun fragt på pakke nr 2. Den første pakke e... Se mere

Sneglefartslevering, Men produkterne fejler ingenting. Der går et par dage før varerne sendes. Og så er der valgt en fremsendelsesløsning, der tillader, at fordendelsen ligger på DAO’s lager på... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Professionel webshop for værksteder, bilopbyggere og hobbyfolk. Der er noget for enhver både professionelle og private

4,2

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Bestilte noget kabel Søndag d

Bestilte noget kabel Søndag d. 10/8 har intet hørt fra dem siden

12. august 2025

Hej Bjarne
Din pakke ligger klar til afsendelse.
Som der stod på shoppen så var varer købt fra den 8/8-15/8 de ville først blive sendt ud tidligst i morgen lørdag, eller mandag pga sommerferie.
Så håber da at du vil ændre den 1 stjerne
Hav en forsat god weekend

Som altid fantastisk arbejde

Trods at have prøvet andre 'udbydere' på markedet, har Jeg gennem flere år altid anvendt Kenneth til mine opbygninger på køretøjer, grundet den gode & personlige service og ekspertise. Det jeg elsker ved Kenneth, og gør at jeg altid vender tilbage til ham med mine projekter, er at han lytter og forstår mine meget specifikke og krævende ønsker, og han kredser til perfektion på detaljerne, hvilket gør at jeg altid får et yderst tilfredsstillende resultat. Jeg kan kun anbefale alle at anvende Kenneth til deres projekter, hvis man ligesom mig, fokuserer på kvaliteten og en personlig ekspertise & service.
Volkan Berg
Indehaver
MiljøKompagniet/ Milkom ApS

16. april 2025

Blitzlys

Bestilte nogle blitzlys hos Aedele den 15/3. Mandag den 18/3 får jeg en mail med at lamperne er afsendt. Da ugen går på held og jeg ingen lamper har fået, ringer jeg til Kenneth ugen efter og forklarer jeg ikke har modtaget dem. Han siger jeg skal prøve at kontakte Post Nord (valgte dem) og høre om de kan komme med en forklaring. En lang historie kort: De kan ikke efterlyse forsendelsen da jeg har valgt Quickbrev som går ind under alm post. Jeg ringer til Kenneth igen for forklarer hvad Post Nord har sagt. Han vil prøve at finde forsendelses nummeret og kontakte dem, så der ligesom er 2 på sagen. Da jeg snakkeder med ham senere, har han sendt nummeret til dem, uden respons. Da jeg efter påsken stadig ikke har modtaget lamperne, ringer jeg igen for at holde Kenneth opdateret. Han begynder at nævne de blitzlys jeg bestilte har han ikke flere af på lager, men nogle andre han har på lager som han kunne tilbyde og sende som kompensation. Vi bliver enige om han vil sende nogle billeder af dem, som jeg svarer tilbage med at jeg gerne vil have dem. Modtog i dag 9/4 pakken hvor lamperne er pakket godt ind.

9. april 2024

Hej Jan
Tak for den fine anmeldelse👍
Ja det var noget af en tur.
Jeg er glad for at vi fandt en løsning og selvom det ikke var mig der havde smidt dem væk så ønsker jeg kun glade og tilfredse kunder.
Du skal altid være velkommen tilbage i shoppen👍

En farce...

Jeg tog chancen og bestilte endnu engang dele hos AEDele.
Desværre viste det sig, at levering stadig er utrolig langsom.
Det værste er dog, at indehaveren ad flere omgange kommer med små hurtige forklaringer, som ikke stemmer med virkeligheden.
"...pakken blev sendt i går"
"...pakken bliver sendt i dag"
Nåh... nu har jeg købt hos ham 2 gange, og resultatet er at det gør jeg aldrig mere.
Jeg har i dag bestil hos en anden leverandør, og forsendelsen er allerede på vej.
Nu må jeg så se, hvad der sker, når jeg sender varerne retur til AEDele.
Måske er jeg heldig og få pengene retur. Hvem ved...

Tirsdag 20/02/24 Du skriver ” har vi modtaget din ordre #4860 og behandler den nu:
Onsdag 21/02/24 Jeg skriver til dig, men får ikke svar.
Torsdag 22/02 Jeg ringer – du påstår at varerne er sendt, da jeg afviser dette, lover du at ringe tilbage indenfor en time – du ringer ikke tilbage.
Torsdag 22/02 – Jeg ringer igen, du svarer ikke, men sender SMS. Din ordre er blevet pakket for at blive afsendt i dag. Evt læs leveringstider og fragt. Afsendelse fra lager er 1-3 hverdage. Så dine varer er på vej i dag. Jeg ændrede leveringen den 1/1-2024. (Bemærk, man kan ikke komme ind på linket Handelsbetingelser, men ved at gå alle AEDele’s sider igennem kan man under noget, der hedder Frag finde oplysning om de 1-3 dages afsendelsestid – men der står også at ordrer modtaget inden kl 15, sendes samme dag)
Torsdag 22/02 – du skriver Vi har afsluttet behandlingen af din ordre. Der kom dog ingen besked fra GLS.
Fredag 23/02 – besked fra GLS Tak fordi du handlede hos AEDele dk. Din pakke er afsendt med GLS.

Som du kan se er det ikke korrekt, når du svarer: men var pakket onsdag morgen og lagt klar til afsendelse onsdag - altså inden for de 1-3 hverdage, som der står tydeligt på hjemmesiden.
Den blev afleveret til afsendelse onsdag og indleveret onsdag aften.!! Pakkeposten bliver dog først afhentet torsdag morgen!
Pakken blev først sendt fredag.

At du først siger at pakken er sendt ’i går’ uden at pakken er sendt, at du vil ’ringe tilbage indenfor en time’ uden at ringe tilbage, at du skriver til mig at varerne er sendt uden at de er sendt kalder jeg små historier. Desuden synes jeg også du burde have holdt dig til fakta når du svarer her på Trustpilot.

23. februar 2024

Besvarelse fra Aedele

Som svar på din seneste besked vil jeg gerne forholde dig, at du skriver allerede dagen efter ordren er lagt og efterlyser afsendelse. Der står 1-3 hverdage og det er realistisk set ift ekspedition, pakning af ordrer mm. Det svar du har fået d 20.2.24 er er autosvar fra webshoppen efter en ordre er blevet modtaget. Det ændrer ikke på at afsendelse stadig er 1-3 hverdage.
Det er korrekt at der beklageligvis står på webshoppen, at varer lagt inden kl 15, bliver afsendt samme dag.
Dette er en gammel information, som ikke længere er gyldig og ej heller forenlig med at jeg ved siden af min webshop har en arbejdsuge på mange timer. Derfor bliver den fjernet med det samme fra hjemmesiden.

Ved nærmere gennemgang af afsendelses oplysninger, kan jeg se, at ordren først er afsendt d 23/2 kl 6.41 med GLS. Var den blevet indleveret d 22/2 om aftenen var afsendelses tidspunktet blevet det samme, da pakker bliver afhentet om morgenen ml kl 7 og 8.
Det ændrer dog ikke på, at du ikke har modtaget pakken som skrevet på hjemmesiden.
Derfor er jeg nu gået i gang med at revurdere på, hvordan jeg kan gøre det bedre fremover.

Jeg skal beklage din oplevelse med AeDele, og jeg bestræber mig altid på at yde en god service og få glade kunder. Dette kommer også til udtryk på de andre anmeldelser herinde.

Som slut kan du vælge at beholde varen eller returnere den, og returnerer du den får du selvfølgelig dine penge retur.

Hav en forsat god weekend,