Onze ervaring met AE trading is uiteindelijk goed gekomen. Onze fiets was goedkoper als bij andere bedrijven, maar werd uieindelijk wel 2 weken later geleverd als afgesproken, dus niet de volgende dag... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 3 weken wachten erg teleurgesteld, gebeld kreeg ik een jongen Mert aan de lijn (als ik je naam goed hebt onthouden) verhaal uit gelegd, hij heeft voor mij 2x gasveer en een nieuwe huif opgestuurd.... Se mere
Weer super geholpen bij onze tweede aankoop van de Fatbike Netjes geleverd volgens afspraak Alleen maar lof voor dit bedrijf !
Gisteren me nieuwe Fatbike lage instap roze besteld en vandaag al in huis, wel zelf in mekaar gezet 😀 fijne klantenservice snel bereikbaar ! Toppers.
Virksomhedsoplysninger
Om AE-trading
Skrevet af virksomheden
Over AE-trading
AE-trading is specialist in elektrische mobiliteit. Vanuit onze webshop en showroom leveren wij e-bikes, fatbikes, bakfietsen en accessoires aan particulieren en zakelijke klanten. We staan voor zorgeloos fietsen: rijklaar levering, helder advies en service waarop je kunt bouwen. Dankzij onze productkennis en een netwerk van betrouwbare merken helpen we je de juiste fiets te kiezen voor dagelijks woon-werkverkeer, gezinsritten, stadslogistiek of recreatie.
Kwaliteit en veiligheid staan centraal. Iedere fiets wordt in onze werkplaats gecontroleerd en afgesteld, zodat je direct comfortabel kunt vertrekken. Je kunt rekenen op 2 jaar garantie, onderhouds- en servicepakketten en ondersteuning bij verzekering. Wil je eerst ervaren hoe een model rijdt? Plan eenvoudig een proefrit in onze showroom. Voor zakelijke inzet denken we mee over total cost of ownership, cargobike-configuraties en passende accessoires.
Waarom kiezen voor AE-trading?
- Breed assortiment: e-bikes, fatbikes, (elektrische) bakfietsen en longtails
- Rijklaar geleverd met deskundige montage en veiligheidscheck
- 2 jaar garantie en snelle service in onze eigen werkplaats
- Persoonlijk advies, proefritten en zakelijke oplossingen
- Gratis verzending vanaf €150 en duidelijke levertijden
Ons doel is eenvoudig: jou onbezorgd laten fietsen. Of je nu kiest voor een lichte stads-e-bike, een robuuste fatbike of een ruime elektrische bakfiets, we helpen je met de beste match en blijven beschikbaar voor vragen, onderhoud en upgrades. Zo haal je het maximale uit elke rit.
Klanttevredenheid is onze drijfveer
Skrevet af virksomheden
- Specialist in e-bikes, fatbikes & bakfietsen
- AE-trading is al meer dan 5 jaar dé betrouwbare partner voor elektrische mobiliteit. Met twee fysieke locaties, een eigen werkplaats en een hoge klanttevredenheidsscore van op Trustpilot, staan wij garant voor kwaliteit, service en snelle levering. Of je nu online bestelt of langskomt in onze showroom: bij AE-trading ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundig advies en minimaal 2 jaar garantie op al onze e-bikes.
Altijd minimaal 2 jaar garantie op e-bikes
- ae-trading.nl
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben goed geholpen en uitstekende…
Ik ben goed geholpen en uitstekende kwaliteit en ben zwaar tevreden met de producten die ik heb gekregen.

Besvarelse fra AE-trading
Uitstekend geholpen de communicatie was…
Uitstekend geholpen de communicatie was ook erg prettig

Prijs/kwaliteit is goed
Vlotte levering. De helm is zoals beschreven op de website. Prijs/kwaliteit is toppie.

snel geleverd
het gekochte is volgens de afbeelding en zeer snel bezorgd, geen problemen tegengekomen

Besvarelse fra AE-trading
Bestelling werd snel geleverd en was…
Bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt kreeg snel te horen dat het verzonden was

De verkoper was top
De verkoper was top. Een dag later zou de fiets al klaar zijn. Dit liep even anders maar Tom en Maikel hebben dit goed opgelost.

Besvarelse fra AE-trading
Het colcenter bellen schandalig ,2 maal…
Het colcenter bellen schandalig ,2 maal 22minuten aan de lijn gehangen je wordt er zo uit gegooid.
Terug bellen weten ze niet wat dat is.
De slogan van blijft u aan de lijn wij helpen je zo vlug mogelijk Ja met ,22min er uit flikkeren probeert u het op een andere keer nogmaals.
Heel slecht zou graag dat ze dat verbeteren .
Als je ondersteuning moet hebben via telefoon vergeet het maar.
Ik zou het op prijs stellen als jullie contact op nemen met mij.
Lies ham tel.0640963815. met vriendelijke groeten.
Raad voorlopig geen a.e.g wasmachine aan.

Zonde
Ik heb een elektrische fiets gekocht en tot mijn verbazing bleek dezelfde fiets binnen dezelfde maand honderden euro's goedkoper te zijn. Ondanks dat ik het volledige bedrag heb betaald zoals in het contract stond, was er geen enkele oplossing mogelijk.
Het meest teleurstellende vind ik dat dit bedrijf bij elke review hier die ik lees of klacht 't bedrijf steeds met een “ja maar” komt, in plaats van verantwoordelijkheid te nemen of met een passende oplossing te komen. Je krijgt nooit te horen dat je het verschil terugkrijgt, alleen excuses en ontwijkende antwoorden, terwijl de klant met het probleem blijft zitten.
Ik zal als reactie ook wel weer een "ja maar" of een "helaas" op deze review krijgen.
Kortom: een erg teleurstellende ervaring waarbij klantvriendelijkheid en service ver te zoeken zijn!

Besvarelse fra AE-trading
Als ik min sterren kon geven zou ik dat…
Als ik min sterren kon geven zou ik dat doen!
Enorm slechte klanten service! Binnen 3 tot 5 werkdagen zou mijn bakfiets binnen zijn. Dit heeft ruim 3 weken geduurd!
Per mail wordt nooit gereageerd en er wordt ook niet netjes contact met je opgenomen als er vertraging in de bestelling is. Telefonisch helaas ook enorm slecht te bereiken.
Nu is de bakfiets er maar:
- licht kapot
- beschadigingen aan de fiets
- slot zit er niet op
Als enige reactie kreeg ik heb je meer foto's van de lamp. Het is te belachelijk voor woorden hoe er wordt om gegaan met je als klant en dat een nieuw product zo wordt geleverd!
Ik hoop dan ook dat dit nu zeer snel en wel netjes opgepakt gaat worden.
23-03-2026
Ondertussen is de fiets opgehaald en heb ik mijn geld terug.
Ze wouden uiteindelijk de beschadigde fiets ophalen en een nieuwe na leveren. Hiermee ben ik niet akkoord gegaan, want had/heb geen vertrouwen meer in het bedrijf helaas. Want met een vergoeding van €50 voor alle - punten bij levering ging ik natuurlijk ook niet akkoord.
Het probleem is dus in zekere zin 'opgelost' maar enorm veel tijd en energie gekost en onnodige frustratie.
Zojuist ben ik gebeld of ik de review eraf wilde halen, dit ga ik natuurlijk niet doen. Want dit is hoe alles is verlopen en als je alle andere reviews bekijkt ben ik niet de enige waar dit zo is gegaan. Alleen zijn de andere wel akkoord gegaan met een alternatief en excuses.
Ik heb de excuses aanvaard maar daarna doodleuk vragen wilt u dan nu de review weg halen sorry, Nee!
Valt me weer erg tegen. En dan is dit de verkorte versie.

Edit
Edit: Van tevreden zijn over de service naar moeten ervaren dat dit bedrijf werkelijk 0,0 verstand heeft van fietsen. Meneer aan de telefoon gaf overigens aan “dat ik het zou hebben veroorzaakt” weet niet wie t anders zou moeten doen… maar het lijkt alsof je deze fiets alleen maar een tikje hoeft te geven en alles valt uit elkaar.
Gisteren zette ik mijn fiets op slot en het slot kwam naast het ventiel te zitten. Normaal gesproken ken ik ventielen als stevig en van metaal. In dit geval bleek het ventiel echter van plastic te zijn. Het kwam tegen het slot aan en het resultaat laat zich raden.
Ik moest €60 betalen bij de fietsenmaker voor een volledig nieuw wiel, voor een fiets die nog geen week oud is. De fietsenmaker gaf bovendien aan dat deze binnenbanden van slechte kwaliteit zijn en dat ik geen al te hoge verwachtingen moet hebben van “Chinese fietsen”. Volgens hem zal ik waarschijnlijk zelfs een abonnement bij de fietsenmaker nodig hebben, omdat dit soort onderdelen snel stuk gaan.

Besvarelse fra AE-trading
2 dingen besteld niet aangekomen geen…
2 dingen besteld niet aangekomen geen contact te krijgen tot vorige week ze zouden een onderzoek instellen maar dat is ook niet gebeurd

Besvarelse fra AE-trading
Geen proactieve communicatie bij vertraagde en onvolledige levering.
Nadat de bestelling was geplaatst heeft er geen actieve communicatie plaatsgevonden door AE ivm bij de vertraging van de bestelling. Na 4 weken wachten heb ikzelf contact opgenomen en er bleek sprake te zijn van een leveringsvertraging. Na 4 weken kwam de helft van de bestelling binnen en heb ik weer zelf contact moeten opnemen met de vraag waarom niet alles geleverd was. Het initiatief ligt dusbij de klant en niet bij AE trading. De antwoorden zijn wel verklarend maar pas nadat je sls klant de vraag hebt gesteld over vertraging of halve levering. Nadat de gehele bestelling was bezorgd kreeg ik het aanbod om 10% korting te ontvangen. Sympathiek en verzachtend.

Super bedrijf
Super bedrijf. Zijn super flexibel. Als er iets is met je aankoop lossen ze het direct kostenloos op. We hebben een blije zoon
Met een mooie Fatbike

Teleurstellend en frustrerend
Op 10 februari kocht ik een fiets bij AE Trading. In de winkel werd gezegd dat de fiets binnen een paar dagen, uiterlijk binnen een week klaar zou zijn. Op de website staat voor 17:00 besteld, morgen in huis. Dat is niet waargemaakt. Op 6 maart kon ik de fiets eindelijk ophalen.
In die tussentijd heb ik keer op keer moeten bellen, mailen, appen en zelfs meerdere keren naar de winkel moeten gaan om überhaupt informatie te krijgen. Beloftes om terug te bellen, te mailen of iets op te lossen werden in mijn ervaring simpelweg niet nagekomen.
Voor mij was duidelijk dat de processen niet op orde zijn en dat klantcommunicatie vooral bestaat uit het uitspreken van begrip, zonder daadwerkelijk iets te doen. Er werd niet proactief meegedacht, er kwam geen enkele concrete oplossing vanuit AE Trading zelf, en elke stap kostte enorme moeite.
De totale ervaring was voor mij frustrerend, onnodig langdurig en teleurstellend. Dit traject heeft mijn vertrouwen in deze winkel ernstig geschaad. Jammer, want dit heeft de blijdschap van een fiets kopen overschaduwd.

Goede feedback
Omdat het voor mij onbekend terrein was ook even info opgevraagd over de voorgenomen bestelling. Snel antwoord van Nick de Haas.
Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Dus nu maar snel weer iets bestellen voor de brommer van mijn kleinzoon.

Besvarelse fra AE-trading
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.