ADWISE MEDIA A/S  Anmeldelser

4,8

Har haft et meget fin oplevelse med Adwise Media A/S i forbindelse med at min nye hjemmeside. Michelle Hansen har designet den smukkeste side til mig. Samarbejdet med hende og Ane Sørensen har været n... Se mere

Utrolig hjælpsom fyr og brænder for hans fag, kommer selv med rigtig god forslag! Jeg føler mig proff behandlet når jeg snakker med Sebastian Madsen! 5 stjerner herfra! 👍☺️

Da jeg skulle have opdateret min hjemmeside og have hjælp til SEO og adwords ifm. google kampagne søgte jeg hjælp hos ADWISE MEDIA. Her blev jeg sat op med superteamet med bl.a. Kristian Beese J... Se mere

En stor fornøjelse, hele vejen igennem. Det var let at få hjemmesiden til at se ud præcis som jeg forestillede mig den skulle se ud, på trods af et første udkast der var langt fra - fuldt forståel... Se mere

1. Marketingvirksomhed
  2. Online-marketingbureau
  3. SEO-service
  4. Social media-bureau
  5. Webdesigner
  6. Webhostingvirksomhed

ADWISE MEDIA A/S Marketing der virker! Vi er et team bestående af over 50 specialiseret marketingsprofiler, der dagligt hjælper virksomheder med deres online synlighed Vi laver: - Professionelle WP hjemmesider - Professionelle Videoer - Google Ads - Google Shopping Ads - Bing Ads - SEO - Facebook annoncering - Instagram annoncering - Linkedin Annoncering - Youtube Annoncering Og meget mere! Ønsker du at snakke om en 360 grader løsning på din online profilering, er du velkommen til at kontakte os. MVH Teamet hos ADWISE MEDIA A/S

Svarer typisk inden for 2 uger

4,8

Glad for et godt sammarbejde med…

Glad for et godt sammarbejde med Michael Hansen, god kommunikation og glad for resultatet.

28. april 2026

Tusind tak for de pæne ord 🙌
Det glæder os at høre, at du har haft et godt samarbejde med Michael og er tilfreds med både kommunikationen og resultatet 😊🚀

Teamet hos Adwise 💚

Et rigtig godt samarbejde og…

Et rigtig godt samarbejde og slutprodukt leveret af Michael hos Adwise. Han har været til stor hjælp og leveret en alletiders kundeservice og generelt haft samme høje ambitionsniveau som jeg. Kun gode anbefalinger herfra :-)

23. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Det sætter vi virkelig stor pris på – tusind tak for din anbefaling 🙏
Fantastisk at høre, at samarbejdet med Michael har levet op til dine forventninger, og at både serviceniveau og ambitioner har været i øjenhøjde 😊

Tak for tilliden – det betyder meget for os 🚀

Teamet hos Adwise 💚

Hold jer langt væk fra dette dirma…

Hold jer langt væk fra dette dirma bondefangeri.

1. januar 2026

Hej Kenneth

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi har sendt dig en anmodning via Trustpilot, da vi gerne vil høre mere om, hvad der er sket, så vi kan få en god dialog.

Vi håber, du vil tage imod vores henvendelse.

MVH
Teamet hos Adwise

Vi er blevet kunder hos Adwise Media og…

Vi er blevet kunder hos Adwise Media og vi har fået en rigtig flot og professionel hjemmeside af Michael. Han kan klart anbefales videre til alle andre virksomhedsejere!

21. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for jeres anbefaling 🙌
Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med jeres nye hjemmeside, og at Michael har leveret et flot og professionelt resultat 😊🚀
Tak for tilliden – vi sætter stor pris på samarbejdet!
Teamet hos Adwise 💚

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med samarbejdet. Arslan har været utrolig kompetent, imødekommende og er dejlig nem at arbejde sammen med.

Vi har fået professionel sparring, klare anbefalinger og en løsning, der giver mening for vores forretning.

Kan varmt anbefales, hvis man ønsker en samarbejdspartner, der både er dygtig og til at stole på.

21. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Det betyder meget for os at læse – tusind tak for de pæne ord 🙏
Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse, og at Arslan har kunnet bidrage med både kompetent sparring og en løsning, der giver mening for jer 😊

Tak for anbefalingen og tilliden – det sætter vi stor pris på 🚀

Ny Hjemmeside

Vestegnens Minibus har fået ny hjemmeside, vi synes der er blevet rigtigt flot.
Vi glæder os til at vise vores kunder den nye side.
Mange tak til Michael Hansen fra Adwise Media A/S, for godt arbejde på hjemmesiden.
Mvh
Vestegnens Minibus
Allan Grejs

17. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for jeres feedback 🙌
Vi er glade for, at I er tilfredse med den nye hjemmeside og klar til at præsentere den for jeres kunder 😊🚐

En stor tak til jer for samarbejdet – og vi giver selvfølgelig rosen videre til Michael Hansen 🚀

Teamet hos Adwise 💚

samarbejdet med michael fra adwise

samarbejdet med michael fra adwise er bare super hurtigt og der er ikk langt fra tanke til handling han er mega prof og sørger altid for at alle aftaler bliver holdt helt efter bogen man mærker tydeligt han er skide dygtig til sit kram og han ved præcis hva der skal til for at få tingene til at spille det høje tempo betyder slet ikk at han sløser tværtimod bliver alt leveret med mega høj kvalitet hver eneste gang michael er en god sparringspartner der ser mulighederne før alle andre og han tør godt udfordre en lidt for at skabe de bedste resultater den der professionelle måde han gør tingene på gør man føler sig helt tryg og i gode hænder hele vejen igennem resultaterne er altid i top og hans løsninger skaber virkelig værdi fra dag et det er den perfekte blanding af hurtig eksekvering og et tårnhøjt fagligt nivau som virkelig rykker noget med michael får man ikk bare en leverandør men en ekspert der går op i ens projekter med liv og sjæl det her effektive samarbejde laver hurtigt de vilde vissioner om til succeser man kan måle på

15. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hold da op – tusind tak for de fantastiske ord 🙌
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever både tempo, kvalitet og sparring på så højt et niveau 🚀

Vi er især glade for, at Michael formår at skabe tryghed, udfordre jer konstruktivt og samtidig levere løsninger, der skaber værdi fra dag ét 😊
Tak for tilliden – det er præcis den slags samarbejde, vi brænder for!

Godt arbejde!

Rigtig god oplevelse omkring min hjemmeside! Det gik rigtig hurtigt at få lavet den om og få den online igen - Michelle er rigtig dygtig til det hun laver og kan klart anbefales!

4. februar 2026

Skønt at høre – tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er glade for, at processen har været hurtig og effektiv, og at du er tilfreds med resultatet 😊🚀

Tak for de pæne ord om Michelle – dem giver vi selvfølgelig videre!

Frederik fra Adwise kan anbefales

Jeg har et glimrende samarbejde med min kontaktperson, Frederik. På vores første møde gennemgik vi, i samarbejde med webdesigneren Michael, hvordan den nye hjemmeside skulle tage sig ud, hvilke værdier for min virksomhed jeg gerne ville fremhæve, samt i hvilke områder i landet mine annoncer skulle køre.
Min oplevelse var, at der ikke var langt fra tanke til handling, og indenfor ganske få dage var der leveret en køreklar hjemmeside. Frederik sørger løbende for at opdatere den med nye kundeudtalelser, billeder og video, så det passer pænt ind på siden.
Jeg har gennem mine annoncer, som Frederik har sat op, fået flere gode opgaver i ordrebogen, og det er faktisk relativt hurtigt kommet til et punkt, hvor vi har skruet gevaldigt ned for marketingbudgettet, da jeg ikke har plads i kalenderen til mere. Det må jo siges at være en succes.
I forhold til kommunikationen så foregår det efter mit ønske mest over sms. Det er super nemt at kunne sende Frederik mine ønsker eller spørgsmål til ændringer, og så tager han sig af det.

14. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse 🙌
Det er virkelig fedt at høre, at samarbejdet med Frederik og Michael har været effektivt fra start, og at der hurtigt er blevet omsat tanker til konkrete resultater 😊🚀

Vi er især glade for, at du allerede oplever så god effekt af annonceringen, at kalenderen er fyldt op – det er præcis den succes, vi stræber efter at skabe 💪

Tak for tilliden og det gode samarbejde!

Teamet hos Adwise 💚

Adwise Media er et supergodt bureau

Adwise Media er et supergodt bureau. Jeg er meget glad for mit samarbejde de sidste 5 år med Sabrina og Arslan

14. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Det er vi virkelig glade for at høre – tusind tak for din loyalitet 🙌
5 års samarbejde betyder meget for os, og vi er stolte af, at Sabrina og Arslan har været gode sparringspartnere for dig gennem tiden 😊🚀

Tak for tilliden!

Teamet hos Adwise 💚

Først og fremmest vil jeg gerne starte…

Først og fremmest vil jeg gerne starte med at give en helt særlig ros til Michael Hansen. Du har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde, og det kan tydeligt mærkes, at du brænder for det, du laver. Din indsats, dit engagement og den måde, du gik ind i opgaven på med hjertet, har betydet rigtig meget for mig og min forretning. Resultatet taler for sig selv – min hjemmeside er i dag super professionel, og jeg er virkelig stolt af den. Tusind tak for det, Michael Hansen – det er fuldt fortjent ros.

Jeg vil gerne dele min oplevelse, som både har haft op- og nedture – men som i sidste ende er endt rigtig positivt.

Jeg har været kunde hos jer i noget tid, og min hjemmeside betyder rigtig meget for min forretning. Derfor var det også hårdt for mig i en periode, hvor tingene ikke fungerede optimalt, og det påvirkede min indkomst mærkbart. Jeg følte, at jeg skulle kæmpe lidt for at få tingene løst, og det var frustrerende – især når man betaler for en service og er afhængig af, at det hele kører, som det skal.

Når det så er sagt, så vil jeg også understrege, at da problemet først blev taget seriøst, blev der virkelig handlet. I gik grundigt ind i sagen, og resultatet blev en helt ny hjemmeside, som jeg i dag er utrolig glad for. Den fremstår professionel, og jeg har fået rigtig god feedback på den fra andre – det betyder meget for mig og min virksomhed.

Generelt har I været gode til at hjælpe, og jeg føler også, at vi har fundet en god løsning. Jeg synes dog, det er vigtigt at nævne, at der fremadrettet godt kunne være lidt mere løbende opmærksomhed på eksisterende kunder og deres løsninger – så man undgår, at problemer vokser sig store, før der bliver reageret. For mig er det vigtigt, at ens forretning bliver passet løbende, når man samarbejder.

Alt i alt er jeg i dag meget tilfreds, og jeg er glad for at være kunde hos jer. I har hjulpet mig langt, og jeg kan sagtens anbefale jer til andre – især på grund af det professionelle niveau og den indsats, der blev lagt, da det virkelig gjaldt.

Dennis
Søndergaard Fuge

20. marts 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Tusind tak for din ærlige og meget grundige anmeldelse, Dennis 🙏
Det betyder rigtig meget for os, at du både deler de udfordringer, du har oplevet – og den positive afslutning på forløbet.

En helt særlig tak for de flotte ord om Michael Hansen – det er vi utrolig stolte af, og vi giver naturligvis rosen videre 🙌
Vi er samtidig glade for, at vi sammen fik vendt situationen og leveret en løsning, du i dag er både tilfreds med og stolt af 😊🚀

Tak for tilliden og for samarbejdet – det sætter vi stor pris på 💪

Teamet hos Adwise 💚

Jeg er rigtig glad for at have valgt…

Jeg er rigtig glad for at have valgt Adwise Media. De har lavet en flot hjemmeside med tilhørende markedsføring af mit firma Willums Hjemmeservice.
Jeg vil derfor gerne takke Michael Hansen og Michael Sørensen for et flot resultat. De har skabt et godt digitalt fundament for min virksomhed.
Det har været helt igennem en fantastisk og professionel oplevelse, som jeg varmt vil anbefale til andre.

12. april 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din anbefaling 🙌
Vi er glade for, at du er tilfreds med både hjemmeside og markedsføring, og at det har skabt et stærkt fundament for din virksomhed 😊🚀

Tak for de pæne ord om Michael Hansen og Michael Sørensen – dem giver vi selvfølgelig videre!

Teamet hos Adwise 💚

Advise media er yderst profesionelle og…

Advise media er yderst profesionelle og rigtige dygtige, jeg er super glad for det de har hjulpet mig med indtil videre og ser frem til et langt samarbejde.😄 mange tak til Michelle og teamet for at få sådan en flot hjemmeside op

7. april 2026

Tusind tak for de pæne ord 🙌
Det glæder os at høre, at du er glad for samarbejdet og den hjælp, du har fået indtil videre 😊🚀

En stor tak for rosen til Michelle – vi er glade for, at du er tilfreds med din nye hjemmeside. Vi ser også frem til et langt og godt samarbejde 😄

Adwise Media er top professionelle

Adwise Media er top professionelle, venlige og hjælpsomme - kæmpe tak til Arslan for at være lige præcis den person som har hjulpet os et meget bedre sted hen 🙏🏻 Virkelig en god oplevelse 👌🏻

18. marts 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for de flotte ord 🙏
Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse, og at Arslan har kunnet hjælpe jer i den rigtige retning 😊🚀

Tak for tilliden – det betyder meget for os!

Teamet hos Adwise 💚

Jeg har arbejdet sammen med Frederik…

Jeg har arbejdet sammen med Frederik Clausen hos Adwise Media, og jeg synes virkelig, han er en super god manager. Han er nem at snakke med, altid hjælpsom og tager sig tid til at lytte, hvis man har spørgsmål eller brug for sparring.

Det jeg især sætter pris på, er at han skaber en god stemning og får folk til at føle sig trygge. Samtidig er han god til at give feedback på en måde, der faktisk hjælper én med at blive bedre.

28. marts 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Tusind tak for din flotte og personlige anmeldelse 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at Frederik opleves som både nærværende, hjælpsom og en god sparringspartner 😊

Vi sætter stor pris på dine ord om hans måde at skabe tryghed og give konstruktiv feedback på – det er præcis den tilgang, vi stræber efter 🚀

Ros til Arslan Dudo.

Godt samarbejde med Arslan Dudo, han er meget i møde kommende og gør det der bliver aftalt, samt god til at følge løbende op på div. Strategier og hvordan udviklingen går.

30. marts 2026

Tak for din anmeldelse 🙌
Det er dejligt at høre, at samarbejdet med Arslan fungerer godt, og at du oplever både god opfølgning og overholdelse af aftaler 😊🚀

Fantastisk!

Havde overvejet en hjemmeside længe til mit murerfirma. Da jeg i forvejen intet ved om det digitale søgte jeg professionelt hjælp, og det fik jeg helt klart af Michael hansen! God service, er altid på telefonen når man ringer, vejleder en og ikke mindst så han manden man skal have fat i for et top professionelt design.

26. marts 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Hvor er det godt at høre – tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er glade for, at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for, og at Michael kunne skabe et professionelt design til dit murerfirma 😊🔨🚀

Tak for tilliden – og de pæne ord!

Teamet hos Adwise 💚

Rigtig godt samarbejde med Kristian og…

Rigtig godt samarbejde med Kristian og Asbjørn, som har hjulpet med at vækste min virksomhed.

26. marts 2026

Fedt at høre – tusind tak for din feedback 🙌
Vi er rigtig glade for, at Kristian og Asbjørn har kunnet bidrage til væksten i din virksomhed 😊🚀

Tak for tilliden!

Godt samarbejde

Hele processen med at oprette en hjemmeside har været meget nemt og effektivt fra første kontakt med firma repræsentanten Madi, samarbejde med koordinator og Team Leder Michael H. indtil hjemmesiden kom i luften. Tak for et godt samarbejde !

25. marts 2026

Besvarelse fra ADWISE MEDIA A/S

Det er vi rigtig glade for at høre – tusind tak for din feedback 🙌
Skønt at opleve, at processen har været både nem og effektiv hele vejen fra første kontakt til lancering 😊🚀

Tak for de pæne ord om Madi og Michael – og for et godt samarbejde!