Erhan fra Advokat KILIC kan varmt anbefales. Han har hjulpet os med en række forskellige ting i forbindelse med boilig, og vi har været rigtig tilfredse med hans hjælp gennem hele processen. Han... Se mere
Super behagelig, tilgængelig, dygtig, jordnær, detaljeret o.s.v. Jeg har købt og solgt bolig en del gange gennem årene, men har aldrig før mødt så perfekt assistance. Grundig gennemgang af alle nød... Se mere
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Se mere
Erhan Kalic var vores advokat i forbindelse med vores første huskøb (nybyg). Han var til stor hjælp, altid tilgængelig, gennemgik alle salgspapir og gjorde dem forståelige for os, som før ingen in... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.
Fantastisk service
Fantastisk service! Meget grundigt arbejde og til at komme i kontakt med hurtigt. Vi har følt os trygge ved at købe vores første ejerlejlighed med advokat Kilic ved hånden.

Uvurderlig god hjælp ...
Som førstegangs huskøbere var Advokatkilic en uvurderlig hjælp for os. Advokatkilic gennemgik omhyggeligt alle dokumenter med os og var tilgængelig på mail og telefon under forløbet.
Vi følte os hele vejen igennem utrolig godt behandlet.

Hurtig, fleksibel og kompetent
Erhan Kilic er hurtig, fleksibel og kompetent. Han guidede fra start til slut boligkøbsprocessen. Det gjorde han for en fast pris - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Han tog sig tid til at forklare tekniske detaljer og skabe tryghed, og han sørgede omhyggeligt for at der blev taget bedst muligt højde for de særlige forbehold som vi ønskede.

Besvarelse fra Advokatkilic
Meget kompetent rådgivning i øjenhøjde
Vi har fået en hurtig, fleksibel og ikke mindst meget kompetent rådgivning fra Advokat Kilic i forbindelse med vores huskøb. Han gennemgik sagen med os grundigt og let forståligt og gjorde os meget trygge ved hele processen. Vi vil til hver en tid anbefale ham til andre, der måtte have brug for en boligadvokat.

Besvarelse fra Advokatkilic
En virkelig god og kompetent oplevelse
En virkelig god og kompetent oplevelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler gerne advokat Kilic til andre.

Besvarelse fra Advokatkilic
Erhan var meget behagelig at arbejde…
Erhan var meget behagelig at arbejde med, hjælpsom og gav præcis og letforståelig vejledning. Jeg kan varmt anbefale hans ydelser.

Klar anbefaling
Jeg brugte Advokat Kilic i forbindelse med køb af lejlighed. Der var god og effektiv kommunikation og de par småting der var med kontakten blev hurtigt afklaret.
En klar anbefaling herfra.

5+ stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuldstændig fantastisk oplevelse med Erhan. Meget informativt, nemt og overskueligt selvom vi stod med vores første huskøb. Alt er gået godt og “smertefrit”.

Hjælpsom og professionel advokat
Hjælpsom og professionel advokat
Vi har været meget tilfredse med advokat Kilic. Der har været god rådgivning gennem hele forløbet. Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.

God og professionel advokat
God og professionel advokat, der har hjulpet os godt i mål med vores bolig køb.

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, og villig til at mødes udenfor alm. arbejdstider.

Besvarelse fra Advokatkilic
Professionel, fleksibel og super dygtig
Vi har benyttet advokat, Erhan Kilic i forbindelse med køb af grund i Silkeborg. Det har vi ikke fortrudt et sekundt. Vi kom ind til et indledende møde på kontoret, hvor Erhan ved hjælp af en projektor, gav os det fulde overblik over sagen. Erhan havde sørget for, at få en masse vigtige forbehold med i købskontrakten, hvilket i sidste ende sparede os for en hel del penge. Erhan har stået til rådighed, når det passede os og vores indledende møde blev fx. afholdt en søndag, da det passede os bedst. Erhans fleksibilitet har været værdifuld for os og sammen med hans professionalisme, har vi følt os i trygge hænder. Vi vil klart anbefale advokat, Erhan Kilic til samtlig, der skal til at foretage køb af grund eller bolig.

Besvarelse fra Advokatkilic
Vi har været overordentligt tilfredse…
Vi har været overordentligt tilfredse med Erhan Kilic i forbindelse med vores bolighandel. Han er grundig og ordentlig i sin sagsbehandling. Derudover har vi fået mange gode råd i forbindelse med handlen, og vi har fået besvaret alle vores spørgsmål.

anbefaling
Jeg kan fuldt ud anbefale advokat Erhan Kilic. Han er åben, ærlig, grundig og målrettet i gennemgang og vejledning i forbindelse med køb af ejendom. Mvh Niels Rahbæk

Professionel indsats!
Erhan Kilic har ydet professionel indsats ift. vores huskøb, hvor hele processen blev overskuelig og transparent og man følte sig velinformeret ift beslutningstagning.
Jeg vil give Advokat Kilic mere end 5 stjerner - det er fuld fortjent!

Besvarelse fra Advokatkilic
Yderst dygtig og behagelig advokatbistand
Erhan har repræsenteret os igennem en lidt kringlet process ifm. boligkøb med adskillige tilbageløb og uafklaringer, og vi kunne ikke have ønsket os bedre advokat. Han hjælp os sikkert igennem, og selvom handlen desværre ikke gik igennem, var det hans fortjeneste, at vi ikke blev fanget i vilkår, vi ikke ville kunne leve med.
Ønsker du en dygtig advokat, som I den grad gør paragrafferne forståelige, er Erhan et oplagt valg.

Bolig køb
Meget engageret, venlig og effektivt. Talt med os på tidspunkter som passede bedst for os. Også om aftenen. Overhold alle aftaler. Forklaret alt det han fortog sig så det kunne forstås.Kan anbefales

Besvarelse fra Advokatkilic
Kvalitet og tryghed igennem hele handlen
Som førstegang køber er det naturligt, at man ikke har kendskab til processen samt mulige faldgrupper ved handlen. Jeg har igennem hele forløbet fået rådgivning, som ikke kun har givet værdi under handlen, men ligeledes også kan henføres til fremtidige handler.
Advokat Kilic holder dig opdateret under hele processen og har et gennem arbejdet analysegrundlag. Herved giver bliver Advokat Kilic 100% købers advokat og skaber tryghed igennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Advokat Kilic til jeres bolighandler, og vil med sikkerhed også benytte ham til det næste køb.

Besvarelse fra Advokatkilic
Har er meget dygtig og god service vi…
Har er meget dygtig og god service vi har får fra ham , han er nemt at snakke med . og og han klar hans job rigtige godt ,

Besvarelse fra Advokatkilic
Vi har været yderst tilfredse...
Vi har været yderst tilfredse med Advokat Kilic i forbindelse med vores seneste boligkøb. Hurtig respons, gennemgang af alle dokumenter samt mulighed for samtaler/hjælp uden for normale arbejdstider. Vi vil til enhver tid anvende Advokat Kilic ved næste boligkøb!
/Jonas og Katrine