Advokatkilic Anmeldelser

5,0

Erhan fra Advokat KILIC kan varmt anbefales. Han har hjulpet os med en række forskellige ting i forbindelse med boilig, og vi har været rigtig tilfredse med hans hjælp gennem hele processen. Han... Se mere

Super behagelig, tilgængelig, dygtig, jordnær, detaljeret o.s.v. Jeg har købt og solgt bolig en del gange gennem årene, men har aldrig før mødt så perfekt assistance. Grundig gennemgang af alle nød... Se mere

Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Se mere

Erhan Kalic var vores advokat i forbindelse med vores første huskøb (nybyg). Han var til stor hjælp, altid tilgængelig, gennemgik alle salgspapir og gjorde dem forståelige for os, som før ingen in... Se mere

1. Advokat med speciale i ejendomshandel
  2. Advokatfirma
  3. Sagfører
  4. Boligadvokat

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg manglede hjælp til stiftelse af ApS…

Jeg manglede hjælp til stiftelse af ApS og Holding selskab. Jeg fik advokat Kilic anbefalet Jeg tog kontakt og 2 dage efter Wupti! Så havde jeg både Holding og ApS, til formidable priser og en endnu mere formidabel hjælp som
Var til at forstå og ikk bare en masse advokat snak som forvirre en, venlig og proffesionel betjening som jeg klart vil anbefale til andre 👌👌

15. september 2018

Kære Khaleed

Tak for din fine anmeldelse !

Oprettelsen tog en dag men manglede lige underskrift hvorfor det lige tog en dag ekstra.

Er glad for at du er tilfreds og at du får succes !

Med Venlig hilsen

Kan varmt anbefales

Super vejledning ved køb af fritidsbolig. Var super hurtig til at finde svar på alle vores spørgsmål, og til at få indhentet alle de bilag, som ikke var at finde i det som ejendomsmægleren ikke havde styr på. Kan varmt anbefales.

14. september 2018

Kære Liselotte,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er værdsat at i har oplevet en hurtig tilgang og ikke mindst at der har været styr på processen.

Tillykke med handlen !

En meget tilfreds kunde

Yderst tilfreds med assistancen, kan kun anbefales. Fortsæt det gode arbejde.

13. september 2018

Kære Haydar

Mange tak for din anmeldelse - og anbefaling.

Tillykke med nyerhvervelsen.

Advokat Kilic

Professionel rådgivning

Vi har været meget glade for Advokat Kilics hjælp ifm. vores huskøb. Der var mange ting vi ikke havde tænkt på som han havde styr på og det var en meget behagelig proces at købe hus med en advokat man føler man kan stole på og som 100% er på vores side. Prisen var meget fair. Vi kan klart anbefale ham!

2. september 2018

Kære Lars

Mange tak for den fine anmeldelse !
Det er dejligt at i har følt jer trygge under processen og ikke mindst at i har oplevet at vi har været der for jer. Vi går netop op i at være der 100 % for vores klienter -og går ikke på kompromis ift. jeres sikkerhed og tryghed.

Tillykke med erhvervelsen.

Godt tilfreds

Vi kontaktede Advokat Kilic på rimelig kort varsel ifht. huskøb, hvorfor vi heller ikke mødte ham personligt, da vi ikke kunne få det til at passe. Vi fik telefonisk rådgivning, og Erhan var meget fleksibel og kunne tilbyde os det sent om aftenen, da det passede os bedst. Han virkede rar at tale med, er nem at forstå og god til at forklare og uddybe. Skulle vi få brug for en advokat igen, ved vi, hvem vi skal gå til.

27. august 2018

Kære Meral

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er værdsat - Vi sætter pris at i har oplevet os som fleksible - det er noget vi går meget op i på kontoret. Vi yder optimal fleksibilitet.

Tak for tilliden - held og lykke med nyerhvervelsen.

ADVOKAT KILIC

Fantastisk. Kan anbefales på det varmeste.

Havde brug for en boligadvokat til en relativt simpel bolighandel, og fik Kilic anbefalet af en ven. Selvom der ikke var det store ved handlen, spottede Kilic alligevel en håndfuld små detaljer. Han styrede selv hele processen og informerede mig jævnligt, og var desuden dygtig til at sige, når jeg skulle gøre noget, og når jeg IKKE skulle gøre noget. Fantastisk oplevelse. Hvilket jeg aldrig nogensinde troede jeg skulle sige, om en oplevelse med en advokat!
Og nåeh ja, sjældent har jeg mødt et mere roligt og sympatisk menneske. En ren fornøjelse, gid jeg snart skulle købe bolig igen ;-)

21. august 2018

Kære Søren

Mange tak for en fantastisk anmeldelse !

Vi er glade for at du har oplevet os som proaktive og at du har kunnet føle dig tryg igennem hele processen med tydelig kommunikation.

Vi glæder os til at du skal købe bolig igen - nu kan du få lov at bo lidt i din nyerhvervelse ;-)

ADVOKAT KILIC

Jeg kan på det varmeste anbefale Adv

Jeg kan på det varmeste anbefale Adv. Kilic til køb og salg af ejdom.
Jeg interesserer mig dybest set ikke for tal og jura - og derfor var det en kæmpe hjælp og støtte og ha Erhan med på sidelinien og han styrrede købet af en forældre købs-lejlighed med hård hånd, og navigerede fint mellem vores bank, sælger og deres advokat.
Erhan er faglig dygtig, pertentlig, og et meget rart menneske.
Vil med garanti bruge ham igen.
Mads Rosen

16. august 2018

Kære Mads,

Mange tak for din anbefaling og de rosende ord. Det er værdsat !

Det er dejligt at du oplevede den fornødne støtte under denne proces det er vigtigt for os at vores klienter oplever at vi er med i hele processen.

ADVOKAT KILIC

effektiv, grundig og meget fleksibelt

Hos advokat Kilic mødte jeg udover en behagelig behandling effektivitet, grundighed og fleksibilitet. Jeg vil derfor gerne anbefale ham på de varmeste.

4. august 2018

Kære Petra

Mange tak for din fine anmeldelse. Den er værdsat !

Vi bemærker særligt at du har oplevet rådgivningen som effektiv grundig og fleksibelt hvilket er vigtige retningslinjer for vores kontor.

Advokat Kilic

Fremragende advokat fra start til slut

Jeg har gennem hele mit forløb fået en virkelig god service, og fået forklaret alt fra punkt til prikke, det har været en fornøjelse at have haft Erhan Kilic på min sag.
Han tilpasser sig ens eget skema og hvis man har nogle spørgsmål, står han altid klar til at besvare dem.
Jeg kan klart anbefale Erhan Kilic til andre.

3. august 2018

Kære Enes

Mange tak for anmeldelsen.

Fedt at du har oplevet en god service og at du har været tilfreds. Vi mener det med fleksibiliteten og grundigheden.

Tillykke med erhvervelsen.

ADVOKAT KILIC

god og grundig rådgivning i en hurtig…

god og grundig rådgivning i en hurtig købs process, og til at træffe på alle tidspunkter.
Jeg sparede omkring 20.000 kroner kun i låns omkostninger efter deres anbefaling af ny bank. kan klart anbefales.

29. juni 2018

Kære Kadir

Mange tak for denne anmeldelse. Den er værdsat og vi er kun glade for at kunne have hjulpet dig til at spare en masse omkostninger.

ADVOKATK KILIC

Advokat Kilic har givet fantastisk…

Advokat Kilic har givet fantastisk service fra start til slut. Jeg har følt mig i trykke hænder hele vejen, og oplevet en fantastisk professionelisme.
Når man køber et hus kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er med advokat hjælp, den udførsel af kontakt til sælger og bank, som gør at jeg ikke frygter at overtage mit hus, har været helt uvurderlig. Derudover rigtig fin pris, da jeg har modtaget tilbud der var mere end dobbelt så dyrt. Vil varmt anbefale Kilic.

20. juni 2018

Kære Michael

Mange tak for fin anmeldelse !

Dejligt at du har følt dig i trygge hænder ifbm. vores rådgivning og ikke mindst at servicen har været tip top.

Vi er her for at skabe værdi - hos os er i ikke blot et nummer men vi bestræber os på at der skabes en reel værdi i rådgivningen.

HILSEN

ADVOKAT KILIC

Advokat Erhan Kilic har været en…

Advokat Erhan Kilic har været en supergod hjælp ved køb af fast ejendom. Kompetent med godt overblik, empatisk og skarp i vurderingen af problemstillinger - og frem for alt løsningsorienteret og hurtig i aftrækket. Vi har fået god rådgivning både tidligt og sent, og Erhan Kilic er god til at forklare proces og muligheder, så man som lægmand forstår situationen og får nogle klare valgmuligheder og frem for alt bliver tryg. Topprofessionel og fleksibel rådgivning med begge ben på jorden.

17. juni 2018

Kære Morten,

Mange tak for denne fornemme anmeldelse.

Det er værdsat - vi er glade for at kunne bistå dem ifbm. købet af lejligheden. På trods af uforudsete udfordringer undervejs nåede vi i mål og er glad for at i har følt jer trygge undervejs i hele forløbet.

Hilsen

ADVOKAT KILIC

Hurtig og god kontakt fra start til…

Hurtig og god kontakt fra start til slut. Grundig gennemgang af købsaftale og punkter til drøftelse.
Meget seriøs og kan derfor klart anbefales i forbindelse køb af ejendom.

10. juni 2018

Kære Henning

Mange tak for den fornemme anmeldelse !

Den er vi glade for - det er glædeligt at du finder os grundige og seriøse hvilket er noget vi sætter pris på netop fordi vi ved at det er en større investering man foretager sig hvorfor vi går ydmygt til opgaven.

TAK !

Perfekt oplevelse

Super god rådgivning - mere end forventet.
Meget fleksibel, hurtig tilbagemeldinger samt utrolig kompetent.

Vi kan klart anbefale Advokatkilic

7. juni 2018

Kære Matias

Tusind tak for anmeldelsen.

Det er værdsat - tak for anbefalingen.

Den varmeste anbefaling!

Advokat Killic leverede grundig, hurtig og professionel assistance, da han repræsenterede os i forbindelse med vores boligkøb. Han er tillidsvækkende og fleksibel. Det var en rigtig god oplevelse, og vi kan på det aller varmeste anbefale Killic!

5. juni 2018

Kære Sofie

Mange tak for anmeldelsen !

Vi er super glad for dine rosende ord. TAK

Med Venlig hilsen

ADVOKAT KILIC

Vi har været yderst tilfreds med den…

Vi har været yderst tilfreds med den service og behandling vi har fået fra Erhan Kilic i forbindelse med vores boligkøb. Grundig, yderst troværdig og profossionel advokat som varmt kan anbefales.

Hilsen Onur

1. juni 2018

Kære Onur

Tak for en fornem anmeldelse !

Glade for at du har oplevet os som troværdig og grundig.

Held og lykke med dit projekt.

DEN BEDSTE ASSISTANCE

Super behagelig, tilgængelig, dygtig, jordnær, detaljeret o.s.v.

Jeg har købt og solgt bolig en del gange gennem årene, men har aldrig før mødt så perfekt assistance. Grundig gennemgang af alle nødvendige materialer, hurtig respons, skarp rådgivning, bred viden om handler.......man føler sig 100% tryg, og vi vil alle fire (købsparter) anbefaler dig ved enhver lejlighed. Tusinde tak for din tålmodighed ;-)

30. maj 2018

Kære Heidi,

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi glade for !

Dine oplevelser er netop det som er årsagen til at vi startede dette kontor - netop det at kunne være der for klienten i form af at være tilgængelig, hurtig flow i sagerne, kompetent rådgivning og ikke mindst at klienterne føler sig trygge under hele processen.

Held og lykke og ser frem til at hjælpe andre fra jeres netværk.

ADVOKAT KILIC

Advokat Kilic er hurtig,effektiv og en…

Advokat Kilic er hurtig,effektiv og en dygtig handelsmand. Han har solgt vores forretning til den bedste pris. Han har sendt os en overskuelig og fair regning. Vil stærk anbefale ham.

30. maj 2018

Kære Mia May,

Mange tak for den fine anmeldelse - den er værdsat !

Ønsker jer held og lykke.

Hilsen

ADVOKAT KILIC

Grundig, professionel og nede på jorden

Advokat Kilic hjalp til at vores huskøb forløb gnidningsfrit og uden problemer. Jeg kan varmt anbefale Advokat Kilic til andre.

21. maj 2018

Kære Christian

Mange tak for din anmeldelse - den er værdsat !

Vi er glade for at du vil anbefale os til andre.

5 stjerner for optimal varetagelse af mine interesser

Tryg igennem hele handlen...... og optimal varetagelse af mine interesser........ samt assistance også på skæve tidspunkter for at tilgodese handlens udfald...... kan varmt anbefales...... og vil gøre brug af ham igen ved behov.......

18. maj 2018

Kære Ram

Mange tak for den fine anmeldelse - den er værdsat !

Glad for at du har følt dig tryg igennem forløbet og ikke mindst at dine interesser har været vores fokus.