ADVICE Ejendomsadministration Anmeldelser 10

2,2

1. Ejendomsadministration

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi vil levere ejendomsadministration på højeste niveau, for private andelsbolig- /ejerforeninger og udlejere i hele landet. Vi har en høj troværdighed og serviceniveau. Kontakt & læs mere her

2,2

Under middel

Sandheden er ilde hørt hos Advice

Sandheden er ilde hørt hos Advice
Du må ikke skrive sandheden så bliver den slettet
2 år efter fraflytning fra lejemål kommer der et brev fra en advokat om manglende husleje hvor lejemålet har været lejet ud til anden side, hvad har de gang i
er det pengemangel til de dyre biler de kører i til fremvis af lejemål

29. november 2024

Låsen til fryseren i vores 10 år gamle…

Låsen til fryseren i vores 10 år gamle Elektrolux køleskab gik i stykker.
Vi kontaktede ADVICE Ejendomsadministration, blev bedt om mål på køleskabet.
(Målene? Man skulle mene man har styr på hvilke hårde hvidevarer de står i lejemålet fra start.)
Målene blev oplyst i mail.
Så sker der ikke noget i + 4 uger.
Så kontakter vi dem igen, der lød man overrasket over at der ikke var kommet et skab.
Så skete der noget.
Kølemøller kontakter os og fortæller der er på vej.
Og ganske rigtigt et køleskab.
Dog et Vestfrost, 42 liter mindre i køl, 1 liter mindre i frys og grøntsagsskuffen var halv størrelse af tidligere.
Målene både bredde, dybde og højde heller ikke ens.
Da det skal stå i et skab, ville det være rart at mål var de samme.
Det gør så også man næsten trækker køleskabet med ud når man forsøger at åbne.
Kontakter ADVICE Ejendomsadministration over tlf, og der lød man næsten overrasket over det skab der var kommet.
Og lød næsten som om man ville hjælpe.
Skal tilføjes at den model der stod i forvejen ikke er til at skaffe i øjeblikket.
Hvilket vi havde accepteret, hvis vi blev oplyst om det.
Så kunne vi sagtens selv have fundet et vi kunne bruge.
Tilbyder i tlf at vi selv køber et, men så må de hente det andet skab.
Det kan ikke lade sig gøre.
Efter noget mailkorrespondance bliver vi klar over at , vi bare må acceptere det skab der er valgt.

Om det er straffen for at en anden lejer i ejendommen vandt i huslejenævnet og der skulle betales omkring 100.000 kr tilbage vides ikke.

Man kan tænke over hvad der var sket, hvis vi havde oplyst mål til et væsentligt større køleskab end der stod.
Med tanke på det ikke virker som om man har styr hvad der står.

Sørgeligt at der er så lidt forståelse og man ikke er løsningsorienteret.
Men et hurtigt blik over medarbejderne på hjemmesiden, tja så forstår man hvorfor. ;-)

Så skuffende service, derfor en stjerne.

9. september 2024

Idiotisk varmeafregning

Jeg synes, det er komplet latterligt, at Brunata, som står for aflæsningen af varmemåleren i ADVICEs ejendom, først sender en opgørelse året efter. Det er virkelig idiotisk, at jeg flytter fra min lejlighed og afregner alle udgifter i slutopgørelsen med ejendomsmægleren og derefter modtager en gigantisk varmeregning året efter. Jeg synes, I skulle tage jer sammen og gøre beboerne opmærksomme på problemet eller endnu bedre: fyre Brunata og finde en anstændig leverandør til forbrugsmåling. Det er kraftedeme for dårligt at behandle kunderne sådan.

2. oktober 2022

Salg af ejendom

Har solgt en ejendom, hvori min mælger skulle bruge nogle dokumenter. ADVICE vælger så at tage et gebyr på 3000 kr + moms, for at sende et par dokumenter!

-Det er jo vandvid.
Jeg tror nok godt jeg ved, hvordan de har råd til at betale deres egne omkostninger.

18. juli 2022

Manglende udbetaling af for meget…

Manglende udbetaling af for meget indbetalt acontobeløb, endnu ikke udbetalt 2 mdr. efter opgørelse. Medarbejder Soffi meget, meget uforskammet og fremtræder i særdeleshed uprofessionel under telefonsamtale.

8. december 2021

Ubehøvlet og uprofessionel

Fik en ubehøvlet Randi i røret der åbenbart havde en dårlig dag. Hun skulle skamme sig sådan som hun taler til folk. Kan på ingen måde anbefale dette firma. Sikke en omgang amatører der føler sig vigtigere end deres kunder.

17. maj 2021

Meget dårligt boligselskab! hold jer væk.

Meget dårligt boligselskab, jeg boede i en god lejlighed lige indtil advice-adm overtog og nu er der løbende husleje stigninger-denne måned 1800 på en gang fordi de beslutter sig for at trække beløbet med tilbagevirkende kraft(uden man kan få lov til at afdrage på det), plus depositumet stiger så det skal også betales månedligt. Oveni det må man knapt benytte sig af den fælles have der er, selvom ingen andre bruger haven må man hverken have havestole eller havebord stående. Og man får sendt trusler ud hvis man ikke får fjernet sine havemøbler at så vil de gøre det og sende regningen til os.

Hilsen en MEGET utilfreds lejer!

4. september 2018