Fuldtud tilfreds
Jeg har brugt Advertime i Svendborg gennem flere år, og jeg kan ærligt sige, at jeg hver eneste gang har været fuldt ud tilfreds. Emil leverer et ekstremt højt niveau af kvalitet og professionalisme, og man mærker tydeligt, at han kan sit håndværk 100 %.
Uanset hvilken opgave jeg er kommet med, er den altid blevet løst grundigt, effektivt og med stor sans for detaljer. Det er ikke bare “godt nok” – det er gennemført arbejde, hvor der er tænkt over både funktion, æstetik og det langsigtede resultat.
Noget af det, jeg især sætter pris på, er den tryghed der følger med, når man samarbejder med Emil. Han er fagligt stærk, ærlig i sin rådgivning og holder altid, hvad han lover. Man føler sig hørt, og løsningerne bliver tilpasset ens behov frem for bare at være standardløsninger.
Det er tydeligt, at Emil går op i sit arbejde og sit ry, og det afspejler sig direkte i resultaterne. Jeg har anbefalet Advertime til andre flere gange – og vil fortsætte med det uden tøven.
Kort sagt: Fantastisk godt udført arbejde, super høj kvalitet og en samarbejdspartner man kan stole på. Jeg er meget glad og fuldt ud tilfreds, og Advertime kan klart og varmt anbefales.