Det er den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft!!!
Lad vær med at kom. Vi fik serveret frokost hvor bøffen var rå og vi havde bestilt to gange to timer men var færdig efter 45
Virkelig dårligt, vi lavede fejlen at gå der hen pink friday (altså blå mandag på en fredag) De er udenfor med intet varme udover solen. Vi fik burgere med hvor 85% af dem alle var mega rå
Jeg skulle reservere 1-2 events i forbindelse med en polterabend.
Jeg ringede nogle gange med forespørgsler om aftenen, så den blev ikke taget, hvilket var rimeligt nok, men når telefonpasseren få minutter efter ringede tilbage blev jeg mødt af et: "Hej, du har ringet til mig?".
Hvis man ejer et firma og firmaet ringer tilbage til et ubesvaret opkald, så kan man da som minimum fortælle, hvor man ringer fra!
Jeg reserverede arrangementet en hverdagsaften, hvor der var under en uge til, så jeg forventede en hurtig bekræftelse. Der gik 1½ dag før jeg fik svar, hvilket holdte mig på pinebænken ligelovlig længe, da jeg alternativt skulle finde en ny quick-løsning.
På selve dagen for arrangementet blev vi mødt af aflåste døre, og ingen til at tage imod os!!!
Det er altså ringe! Sikke en start på en polterabend!
Da vi havde banket og banket og konkluderet, at vi var blevet glemt!
Jeg måtte ringe et par gange til AdventurePark før ejeren ringede tilbage, og fortalte, at han kunne være indenfor 10 min.
Vi tænkte, at han skulle prise sig lykkelig for, at vi ikke havde en stram plan, der begrænsede os til at gå til det aftalte tidspunkt. for så havde vi kun kunne være der i 35 min., men havn spurgte slet ikke ind til tidsplanen, men gik med til at vi kunne være der en time som vi havde bestilt..
Arrangementet startede med 25 minutters forsinkelse.
Vi fik ingen undskyldning for vores dårlige start hos AdventurePark, men kun en forklaringen om, at han ikke havde tjekket sms'en, hvor han havde modtaget en sygemelding.
Som chef har man altid ansvaret for at tjekke mails og sms'er, når der er arrangementer, og chefen skal tage ansvar. Det var ikke den oplevelse vi fik.
Kun en dårlig undskyld om, at det var medarbejderens fejl. Chefen havde åbenbart intet ansvar for forglemmelsen af vores arrangement, mente han!
De to stjerner får AdventurePark alligevel fordi vi fik lov til at prøve andre aktiviteter end det forudbestilte arrangement.
Det er da ret dumt, at man ikke kan nøjes med at bestille 30 minutters aktivitet, når man er en mindre gruppe - nu hvor vi hurtigt løb træt i sumobrydning og chefen heller ikke mente, at vi kunne få 1 time til at gå med det.
Lokalerne var ikke specielt rene og toilettet havde flere mangler og var ikke ligefrem det lækreste at bruge.
Større skuffelse skal man nok lede længe efter hos både flokken af teenagere og lederne vi havde med til laserskydning i juni 2016. Surt opsparede penge på et ungdomsfodboldhold skulle brændes af, bl.a. hos Adventurepark.
De blev vist til en græsplæne fuld af sten med nogle få træ"pyramider" og ingen "gemmesteder".Det betød, at de var uden chance for at få et realistisk spil igang 15 personer, og måtte afbryde efter 1 times "leg" fordi det slet og ret var uden nogen form for udfordring.
Nu skal jeg ikke kunne sige hvor godt setup er omkring deres paintball, men laserskydningen er under al kritik.
Selve bookingen skete heller ikke helt glat. Alt for lange svartider - selv i det de selv kalder for "højsæsonen" måtte jeg vente mere end 5 dage på svar fra dem. Og da vi efter arrangementet henvendte os til lederen for at få nedslag på en helt uacceptabel oplevelse var han så "smart" at tilbyde os at komme derned igen, da refundering var udelukket. Det må man nok tilskrive et lille anlæg til storhedsvanvid, hvis de tror, at vi igen vil spilde en lørdag på et sted der i den grad ikke modsvarer det som pustes op på den i øvrigt rodede hjemmeside, og i kontakten med stedet under booking.
Adventurepark.dk kan under ingen omstændigheder anbefales. Brug jeres penge på et andet sted.
En fest om vinteren på dette sted kan kun frarådes.
Der var koldt, vi sad med overtøj hele aftenen, der var dårlig belysning og der var langt til toilettet.
Vi havde betalt 300kr pr person. For de penge fik vi mad og 10 guldmønter, svarende til fx 1 øl og 2 sodavand. Ingen varme, ingen opdækning af borde, intet ordentligt lys og tolitetter langt nede ad en mudret bakke, der godt kunne have været oplyst af billige fakler. Så havde det også været nemmere at finde.
Vi skulle holde vinterfest i hytten oppe på bakken d. 29/1-16.
47 personer i Adventure Park i Hillerød.
Lokalet var koldt. Vejen op til hytten var mudret og mørk. Intet lys. Man gik i mudder op ad bakken. Toilettet lå nede for enden af bakken.
Vi var blevet lovet en fin opdækning. Men ingen dug, lys. På hjemmesiden ser det fint og indbydende ud, hvilket ikke svarede til virkeligheden.
Maden blev først serveret kl. 19,45, mod forventeligt kl. 18,30.
Ejeren kræver nu at få 2500,- ekstra fordi han har set, at der var taget alkohol med, hvilket han ikke gjorde opmærksom på det undervejs.
Det gjorde han først, da vi, for god ordens skyld, efterlyste en faktura ugen efter, efter flere mails.
Vi har fortsat ikke modtaget en faktura.
Stedet kan bestemt ikke anbefales.
Det var en god dag. Vi var på polterabend og var i godt humør lige indtil vi skulle laver lasertag hos adventurepark i Hillrød.
Allerede ved vores forespørgsel blev vi mødt af en meget uprofessionel ejer der allerede ved vores forespørgsel meddelte at nu var vi økonomisk forpligtet af aftalen. Hvilket er dybt ulovligt ifølge dansk aftaleret.
Vi havde svært ved at finde adressen og ringer derfor til det oplyste telefonnummer, hvor vi får en ubehagelig mand i røret der oplyser os vejen. Da vi så står på adressen og ser er lukket og slukket alle steder kontakter vi igen manden der nu oplyser at vi skal møde på deres indenførsbaner 10 min kørsel fra hvor vi lige er blevet guides hen.
Da vi ankommer til deres indendørsbaner som er et indelukket kælderlokale får vi af vide at de lige skal lade laserpistolerne op og tilmed er der to der ikke virker optimalt.
håndsæben på toilettet var meget fortyndet med vand og håndklædet (ikke skiftet i meget lang tid) lugtede jordslået.
Det tog noget af fornøjelsen ved et ellers sjovt spil og fik desværre stemningen til at falde en del.
Det er dyrt og dårligt ift hvad man kan få andre steder.
Støtter ikke dette foretagende igen.
Informationerne fra lederen af stedet var på det minimale. Blandt andet står der kun en adresse på deres hjemmeside, hvilket er udendørs banerne. Så der stod vi og kunne ikke finde det. Da vi ringede sagde lederen bare at vi skulle tage til de indendørsbaner.
Stedet fra sjusket, beskidt, slidt, rodet, lugtene. Skyderne fra i stykker. Ledningerne fik man lige meget hvad man gjorde i vejen. Forhindringerne måtte man ikke rører da de var i stykker.
De to guider som var tilstede var søde nok til at give os den halve time vi kom for sent i den anden ende. Men den ene var en smule uprofessionel og talte ikke specielt pæn til deres kunder.
I forhold til stedet og udstyret og informationen var prisen alt alt alt for høj.
Med det sagt, var det en sjov oplevelse!!
Lasertag i indendørscentret i Hillerød foregik i en lille kælder, der var præget af dårlig lugt (af skimmelsvamp?), fugtskader, gennemblødte gulvtæpper og vand, der dryppede ned fra rør. Det tog noget af fornøjelsen ved et ellers sjovt spil.
Dankortbetaling fungerede ikke. Venligt personale.
Vi var på polterabend forrige weekend med aktiviteterne MTB og bueskydning, men udstyret var ikke i orden!!! Kæden var løs på flere af cyklerne så de røg hele tiden af, der var ikke venstrehåndsbuer og den ene af de to højrehåndsbuer skulle fixes med gaffa-tape, fordi sigtekornet var ved at falde af. Da vi efterfølgende klagede over det fik vi en ekstraordinær dårlig behandling! Det er altså ringe service og oplevelsesforhold.