waardeloos bedrijf, kabels besteld, betaald, en na leverdatum nog steeds niets ontvangen! meermaals contact proberen opnemen met het bedrijf, na 10minuten in wacht staan wordt het contact onheroepelij... Se mere
14 dagen geleden bestelling geplaatst. Niets ontvangen. Na enkele malen via email contact te hebben gehad zouden ze de bestelling opnieuw verzenden. Inmiddels week verder en je raad het al niets ont... Se mere
Volgende dag levering volgens website , maar na 5 dagen nog steeds niets ontvangen. Ook geen bericht van order bevestiging , wel betaald natuurlijk. Telefonisch krijg je bandje met keuze menu, maar na... Se mere
Een digital to analog audio converter gekocht in februari maar deze ging in april al kapot. Contact opgenomen met Adroitgoods. Meteen en zonder verdere vragen hebben ze een nieuwe opgestuurd. Zo kan... Se mere
In 2021 ontstond AdroitGoods in Nederland als een droom. Onze focus op innovatie, kwaliteit en uitstekende service heeft ons een sterke positie in de online retailmarkt opgeleverd. Met zelfproductie in het hart van China en intern beheerde logistiek biedt AdroitGoods unieke producten en garandeert het snelle, efficiënte leveringen. Ons toegewijde team, gedreven door kernwaarden als respect en innovatie, creëert een positieve werkomgeving en leidt tot baanbrekende oplossingen. Bij AdroitGoods staat jouw tevredenheid voorop, met gratis verzending, een probleemloos retourbeleid van 30 dagen en een uitgebreide garantie van 2 jaar. We zijn trots op onze in-house productie en logistiek, wat vakmanschap en flexibiliteit waarborgt, en weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid.
Ceresweg 22, 8938BG, Leeuwarden, Holland
- info@adroitgoods.com
- adroitgoods.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, goede service en goede kwaliteit
Goede service en snelle levering en…
Goede service en snelle levering en vriendelijke mensen.
Adroitgoods is kwaliteit
Adroitgoods is zeer kwalitatief en betaalbaar! Het is zeker een aanrader om iets te bestellen bij Adroitgoods
Heel blij met AdroitGood
Heel blij met AdroitGood, meerdere keren handige kabels besteld en mijn bestelling komt ieder keer op de afgesproken dag.
Pakketje op tijd binnen gekomen en het…
Pakketje op tijd binnen gekomen en het is goede kwaliteit
Goede service
Goede service
Goede service, schappelijke prijzen en alles kwam op tijd binnen.
Zeer goede producten en hele…
Zeer goede producten en hele schappelijke prijzen.
AUCUN RETOUR ! Pas professionnel
Une commande passée, je n’ai reçu aucune confirmation de commande, aucun suivi, aucun numéro de commande.
Le numéro de téléphone de leur site est incorrect !
J’ai envoyé 4 mails et SANS réponses !
En revanche, l’argent a bien été prit sur mon compte bancaire !

Besvarelse fra AdroitGoods
kun je mij een nederlandstalige beschrijving toesturen vn de stappenteller AndroitGoods. mijn dochter heeft hem voor mij besteld bij bol.com maar gezien mijn leeftijd van 81 jaar is mijn engels niet v
stappenteller AdroitGoods zonder nederlandstalige handleiding

Besvarelse fra AdroitGoods
Dit is de tweede stappenteller
Dit is de tweede stappenteller, deze is voor mijn vrouw. De eerste kocht ik 3 maanden geleden en deze heeft tot volle tevredenheid gefunctioneerd zonder opladen, bijzonder! Het enige nadeel is dat je niet weet wanneer de power op is, maar misschien is de oplossing eens per maand opladen
Snel geleverd en top product de…
Snel geleverd en top product de stappenteller
Product ziet er degelijk uit en werkt…
Product ziet er degelijk uit en werkt naar behoren. Levering was keurig zoals aangegeven.
Niet nauwkeurige stappenteller
De stappenteller getest door in het echt te tellen en
met de teller in de broekzak.
In het echt kwam ik tot 3350 en de teller tot 3550 stappen.Hij is dus niet nauwkeurig en ik wil hem daarom terugsturen.Vorige week een mail daarover gestuurd maar nog geen enkele reactie gehad,
Ook telefonisch contact gezocht maar ook dat lukte niet.Heb deze gekocht door de goede testresultaten op internet maar valt tegen.
Apparaat doet t niet,gaat niet aan
Apparaat doet t niet,gaat niet aan. Het lijkt of er geen een batterij in zit.