Vi har i Damparken A/S haft Administration Danmark som administrator for vores andelsforening i mere end 10 år, og vores oplevelse har været rigtig god hele vejen igennem. Vi møder altid venlig... Se mere
Vi har været kunder i over 8 år og er meget tilfredse med både jeres håndtering af byggesagen på over 14 M samt samarbejdet generelt. Venlig hilsen Bestyrelsen
Ventelisten fungerer fint :-) Min datter har lige fået en fin 3V lejlighed på Vesterbro. Lejligheden var ikke til salg på det åbne marked. Ejeren var bortgået og datteren (pensionist) valgte at sælge... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Et svært, men rigtig administratorskift
Vi valgte at skifte administrator til Administration Danmark i foråret 2021 og det har vi på ingen måde fortrudt. Vores tidligere administrator havde mistet grebet, ydede fejlrådgivning og havde i det hele taget alt for meget rod i papirerne.
Alt det gjorde, at vi ikke følte, at vi havde et valg. Men det betød også, at både vi og vores nye administrator har måtte bruge en masse tid og energi på at få hentet regnskab, byggeregnskab og anden viden ud af det gamle firma.
Vi er en mindre forening med 12 andele/to opgange og med en lille bestyrelse. AdministrationDanmark har været en stor støtte for os undervejs.: De har været nemme at få kontakt med, stået til rådighed, når vi havde brug for det og bakket os op undervejs. Ud fra det, vi har oplevet hidtil, har de styr på de basale ting, som en administrator skal mestre: lovgivningen, økonomien og alt det praktiske.
Aggersvoldhus
Som afgående formand for ejerforeningen har jeg haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Administration Danmark det sidste år. Både i det daglige arbejde, hvor foreningen benytter sig af ADM.dk's sekretærservice og under forberedelsen til et større renoveringsarbejde har det været et stort plus at have Lars Bang fra Admininstration Danmark med på sidelinjen. Jeg kan give Admininstration Danmark min bedste anbefaling.
Drop med at tilmelde deres scam med…
Drop med at tilmelde deres scam med være på venteliste for at få udbudt en andelsbolig. Være kritisk. Hvorfor skulle købere bruge en mellemmand og betale penge for at annonnce når det er sælgers marked. De fleste boliger findes ikke og hvis der er nogle boliger på listen er det boliger som allerede er annonceret gratis på FB eller dba osv.
Hvis der findes en nem vej til en Andelsbolig så.....
Den 22 marts skrev jeg min datter op på Adm. Danmarks venteliste. Allerede den 17 april blev hun tilbudt at købe sin drømmelejlighed. Handlen blev håndteret Administration Danmark. Mine rådgivere udtalte at både administrationen af andelsforeningen og styring af lejlighedshandlen var top professionelt håndteret. De bedste anbefalinger herfra
God sparring og rådgivning til bestyrelsen
Vi er generelt tilfredse med servicen og kvaliteten af arbejderne hos ADM.DK.
Vi er en relativ nystiftet andelsboligforening, der har behov for at få nogle faste rutiner i vores aktiviteter, så de passer med vores vedtægter.
Her oplever vi en god sparring og rådgivning til bestyrelsen, til at finde en løsning der passer lige præcis til os.
Oplevede en meget professional…
Oplevede en meget professional sagsbehandling i forbindelse med køb af en andelslejlighed. Meget hurtigt svar på forespørgsler. Eneste minus er de høje beløb for oprettelse af overtagelsesdokumenter, samt ventelistegebyr.
Yderst kyndig og professionel rådgivning
Jeg har gennem de sidste 7 år haft glæden og æren af, at arbejde sammen med Administration Danmark som formand for A/B Nørre Farimagsgade - med direkte og ofte ugentlig kontakt til teamet. Under ledelse og yderst kyndig og professionel rådgivning af Lars Bang, har vi formået at drive foreningen frem til en nutidig og veldreven forening med en sund økonomi og velfunderede valg, der har fremtidssikret foreningen. Adm.Dk er ikke kun en stor støtte i den daglige drift, men har også været en højt værdsat sparringspartner og rådgiver i div. Juridiske sager, byggeprojekter og øvrig håndtering af foreningens anliggender. Servicen er personlig og nærværende - uden at være anmassende - professionel og struktureret, rettidig og økonomisk ansvarlig.
Jeg kan derfor, uden at blinke, give min varmeste anbefaling til Lars Bang og team. Tak for det gode samarbejde.
Nemt
Jeg har solgt min Andelslejlighed (i København), i en forening som bruger Administration Danmark. Jeg valgte at sælge via Administration Danmarks eksterne venteliste. Salget gik nemt og hurtigt, Administration Danmark var professionelle og hjælpsomme. Kan kun anbefales.
Godt samarbejde i 15 år.
Da vi skulle finde ny administrator, faldt valget på Administration Danmark. Medarbejderne er kompetente og innovative og har været det, i de 15 år vi har arbejdet sammen, så dem kan jeg klart anbefale.
Professionelt og hurtigt
Jeg var blevet opskrevet i maj 2020 og fik en andelsbolig i Okt. 2020. Jeg forventede ellers ikke så meget, men var positivt overrasket over et opkalde fra Lars i midten af okt., som informerede mig at jeg stod som nr. 2 på listen og informerede at nr. 1 sandsynligvis ville springe fra. Jeg gav udtryk på at jeg stadig ønskede lejligheden og jeg fik den nogle dage efter.
I hele forløbet havde Lars og hans team vist en professionelt og hurtigt håndtering af sagen. Jeg kan varmt anbefale selskabet til dem, der leder efter en andelsbolig i København.
Hjælp og sparring i forbindelde med salg af andelslejlighed
I forbindelse med salg af min andelslejlighed oplevede jeg hurtig og nyttig sparring. Jeg har haft følelsen af, at der var en person i den anden ende og at jeg ikke blot var endnu en i rækken.
Jeg havde behov for et hurtigt salg og jeg mødte stor forståelse fra Administration Danmark, og deres vurderingsmand rykkede hurtigt ud. Det har måske været held, at der var tid til dette, men det var under alle omstændigheder godt, og det gjorde det muligt for os at komme hurtigt og nemt videre.
I forbindelse med købers indsigelser var Administration Danmark gode til at rådgive om, hvordan vi bedst fandt en god løsning, som alle parter efterfølgende var glade for.
Mvh. Anne
Godt samarbejde med vores andelsforening
Som medlem af bestyrelsen i en lille andelsboligforening på Vesterbro har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Administradtiondanmark de sidste 4 år.
Vores faste kontaktpersoner inden for daglig drift og økonomi er altid til at komme i kontakt med, svarer hurtigt på vores spørgsmål, lægger budgetter ud fra best practice og foreningens interesser, sørger for revision, låneomlægninger, indkaldelser til generalforsamlinger og formalia omkring samme.
Virksomheden tilbyder en let tilgængelig digital platform til bestyrelsesarbejdet og håndtering af relevante informationer for hele foreningen.
Alt til hvad vi finder er en meget fair pris.
Proaktive
Administration Danmark har været vores administrator i 6 år nu, og vi er meget glade for at være skiftet til dem. De er altid klar til at hjælpe, når vi har brug for hjælp eller bare et godt råd. De er også proaktive, når der er noget, de mener, vi kan gøre bedre.
Jeg kan klart anbefale Administration Danmark.
Indbring dem for huslejenævnet
Er du lejer i en bygning som Administration Danmark administrerer, og er du uenig i deres afgørelser, så vil jeg blot opfordre dig til at at søge rådgivning hos LLO eller læse lejeloven selv, og derefter indbringe afgørelserne for huslejenævnet. De fire gange jeg har indbragt en sag, har de tabt den ene gang, og ændret deres holdning de tre andre gange. Ydermere kan jeg læse i referater at de ikke rådgiver lejere korrekt, og ej heller informerer om de muligheder lejeloven giver, selvom de tidligere har været trukket igennem trædemøllen.
Simpelthen bare endnu et scam overfor…
Simpelthen bare endnu et scam overfor folk der gerne vil have en lejlighed. Så tilbyder de at man for 500 kr kan skrive sig op på en venteliste - som er frit tilgængelig hos de enkelte foreninger.
SNYD _ SNYD_SNYD

Besvarelse fra Administrationdanmark
Håbløst inkompetente!
Administration Danmark formår at give en uacceptabel behandling ved salg af lejlighed.
Forinden salget var der en mindre kloak/vandskade i lejligheden pga. Forstoppelse i afløbet/"fodbolden" i kælderen. Både hos min nabo og jeg. Det resulterede i at jeg skulle have skiftet trægulvet i min entre. Ca 3 m2 trægulv. Det tog måneder for Adm DK at håndtere og jeg måtte selv koordinere fugtmand og tømrer. De magtede ikke at koordinere noget så simpelt som 2 forskellige personer, sammen med vores vicevært og hele sagen blev nærmest en farce. Det kostede mig så meget tid, men igen var der ingen hjælp at hente. De vidste ikke hvad de hver især havde sagt og det blev en underlig samtale med tømrer, som mente hans chef havde fortalt ham der ikke skulle lægges undergulv og hvilken farve, oprindelig gulv eller billig klikgulv osv. Jeg stod undrende og kunne se/høre på hvordan mangel på kommunikation var total. Da jeg så efterfølgende skulle sælge min lejlighed, fandt jeg ud af hvor håbløst talentløse de egentlig er...
Min lejlighed var pæn og nydelig, men ja der var der slidtage hist og her og deres vurderingsmand kommer så frem til at der skal forbedres for 25.500 DKK. Jeg accepterer med det samme, og forventer at tingene derfor ville være iorden. Der var afsat 10.000 (af de 25.500) til et loft der åbenbart er ulovligt (lejligheden er købt med loftet, men nok om det). Efterfølgende brokker køber sig over ulovlig el under loftet, uden dokumentation. Man må dog antage, at der tages højde for belysning/el, når man afsætter 10.000 DKK til at nedtage og opsætte et nyt loft. Det giver ingen mening at opsætte et loft, uden at belysning (eller?). Vi snakker iøvrigt om et mindre toilet, hvor loft max måler 3 m2.
Adm DK giver med det samme køber ret, uden forklaring eller dokumentation og forsøger at presse mig til at betale små 10.000 kr. Mere end de 25.500 køber allerede har fået til udbedringer. Lars Bang "håndterer" sagen med total arrogance og svarer aldrig på simple, direkte spørgsmål. Han kaster håndklædet i ringen efter 1 eller 2 mails med et ligegyldigt svar på at vi bare kan tage den i retten, hvis vi ikke kan blive enige. Køber har åbenbart ret. Det eneste køber har fremvist, er et overslag/tilbud fra en elektriker, om at trække nye kabler, der iøvrigt slet ikke er nødvendige, eller et lovkrav.
Jeg bliver gentagne gange (5-6) ved med at bede om dokumentation for påstande om ulovlige el installationer og det tager over 20 mails frem og tilbage i flere uger, inden køber selv fremsender billeder. Lars Bang fortsætter med at gøre ingenting. Jeg får stadig ikke svar på nogle af mine spørgsmål, og hele sagen håndteres med total inkompetance og arrogance fra Lars Bang / Adm DK's side.
Det endte med et forlig med 5000 DKK mere til køber, da sagen ellers var end i retten. Jeg er flyttet til Argentina, så havde ikke mulighed for hverken at inspicere eller tage den hele vejen i retten. Det vidste Adm DK udemærket og forsøgte at presse mig til først at betale og derefter til at indgå et forlig. Helt grotesk behandling fra deres side.
Først tilbageholdte de 50.000 DKK i sagen om loftet, hvor der var tale om 9750 DKK. Det brokkede jeg mig over, så de udbetalte 30.000 DKK. De tilbageholdte derefter 20.000 DKK, indtil vi blev enige om forlig. Efterfølgende skulle jeg have fat på dem igen, da de var forundret over at det kontonummer der først var indbetalt penge på nu ikke eksisterede længere (Indfriet lån, de havde selv forlangt at indfri til den konto). Hvordan kan det komme som en overraskelse for et administrationsfirma? Iøvrigt har jeg i over 8 år indbetalt husleje fra min normale konto, så det kan ikke komme som en overraskelse for dem hvor de skulle sende pengene hen.
Jeg håber aldrig nogensinde jeg skal have noget med dem at gøre igen.
langsom og dyr
Jeg syntes de administrative spørgmål var meget lang tid om at blive besvaret, både med mange dage imellem hvert enkelt svar, men også fordi man når man sender svar på X nogle dage senere får at vide at man også skal sende Y. Og derefter Z. Hvorfor ikke lave en liste med "i denne proces skal du sende XYZ" fra start af?
Man kan som ejer af en andelslejlighed også føle sig lidt bundet til dyre ydelser, både rapport ifht forbedringer og især udfærdigelse af hvad der vel er ret standardiserede dokumenter og kontrakter tog lang tid og kostede mange penge.
Nu er det måske også fordi jeg arbejder på at minimere spild i gentagende processer at det går mig så meget på. Men hvis i læser dette og ønsker hjælp til at minimere lead-time og tuch time på jeres gentagende proccesser står jeg gerne til rådighed som Lean konsulent :O)
Venlig hilsen Mikael
Unfair behandling, snu og arrogant kommunikation
I forbindelse med lejlighed salg har køberen vedr. skjulte fejl lagt en indsigelse til Administration Danmark (Adm.DK) som behandler disse sager. Sagen er blevet behandlet af Lars Bang Sørensen. Vi som sælgere har oplevet hans behandling som upartisk og unfair, da han hele tiden lagde pressen på os til at acceptere køberens urimelige krav. Køberen har foretaget en total renovation af el. og vvs og det var helt klar at der ikke ønskes udbedring af fundne fejl, men jo stor kompensation som muligt. Lars fungerede som dommeren i sagen og derfor har haft afgørende rolle i køberens succes med at indkassere over 4.000 kr. mere i kompensation end han jf. kontrakterne, og billigst håndværker princip burde havde gjort.
I sin kommunikation til os/sælgere brugte Lars en kombination af skriftlige og mundlige beskeder, hvor afpresning og den potentielt kompromitterende del af kommunikation altid forgik via telefon. Efter vi har vist en åben utilfredshed med hans behandling, har vi fået at vide at vi ikke har mulighed for at klage og/eller søge for sagens revision da Lars er ejeren af Adm.DK, og dermed både dømmende og udøvende magt. Derfor blev vi nødt til at acceptere både køberens urimelige krav, og Lars’ magt misbrug i form af hans behandling og afgørelse.
Alternativ var domstolene, men den vej betalte sig ikke da strid-beløbet var relativt lille, samt at domstolens afgørelse kunne godt tage et år, mens vi havde næsten 100 tusinde af provenuet tilbageholdt i Adm.DK uden renter.
Den skriftlige korrespondance i sagen fremsendes gerne efter ønske. Skriv venligst til: ammbia at hotmail.com

Besvarelse fra Administrationdanmark