1. Forsikringsvirksomhed

ADIS er et forsikringsagentur som samarbejder med virksomheder, organisationer og foreninger i Norden om at skabe større loyalitet fra deres kunder, medarbejdere og medlemmer gennem forsikringsløsninger, som passer til netop dem og deres behov.

4,2

God

Super god service ifm rådgiveransvarsforsikring…

Jeg har en rådgiveransvarsforsikring via IDA/Adis og jeg har kun ros tilovers for den hjælp og service, som jeg har fået af deres Senior Advisor, Morten.
Både da jeg skulle tegne forsikringen og nu hvor jeg har spørgsmål om pensionering, er jeg blevet guidet godt og fået grundige svar på alle mine spørgsmål.

27. august 2025

Besvarelse fra Adis

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning og service – især fra vores Senior Advisor, Morten.

Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Mvh ADIS A/S

Hurtig og effektiv rådgivning

Kompetent forsikringsrådgivning med hurtig tilbagemelding. Kan klart anbefale.

20. maj 2025

Kære Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores rådgivning, og at du værdsætter vores hurtige tilbagemeldinger. Det betyder meget for os, at du kan anbefale os videre.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anbefaling – det betyder meget!

De bedste hilsner,
Morten Frandsen / Kundeservice

Lynhurtigt og effektiv behandling

Lynhurtigt og effektiv behandling, da jeg skulle ændre min forsikring fra et selskab til et andet.
Det blev krydret med lidt rådgivning, omkring en forsikring, jeg ikke var klar over jeg skulle have.
Så tak for det Morten Frandsen

6. marts 2025

Kære Robert

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi rigtig stor pris på. Vi vil straks viderebringe den flotte anmeldelse til Morten.

Mvh. ADIS A/S - Kundeservice

Højt serviceniveau og smil

Jeg vil gerne rose ADIS' kundeservice for altid at levere kundesupport i top. Jeg oplever at uanset om jeg skriver eller ringer - så bliver jeg modtaget med smil inden for meget kort tid. Har endnu ikke oplevet at komme direkte igennem på telefon - og mails ofte er besvaret inden for 15-30 min. og min henvendelse løses altid - og med et smil.
Så en kæmpe tak til teamet🤩💪👍

18. december 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.
Vi er glade for, at du oplever vores service som hurtig, effektiv og imødekommende – det er præcis det, vi stræber efter i ADIS.
Din feedback betyder meget for os og er en stor motivation for hele teamet. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du har brug for det.

Morten Frandsen / Kundeservice ADIS A/S

Lidt bekymrende at ringe mandag den…

Lidt bekymrende at ringe mandag den 7/10-24 kl. 13.11, 13.13 og deres IVA (tlf svarer) fortæller om åbningstider og bare lægger på!

Forsøgte at ringe til AON men de holder bare lukket.

Måske IDA forsikring ikke skal henvise til ADIS hvis tlf er lukket hele dagen.

7. oktober 2024

Hej Christina,

ADIS A/S er et datterselskab til AON, ADIS samarbejder med IDA på erhvervsforsikringer. Samtlige medarbejdere i hele AON og ADIS globalt har fri i dag hvor medarbejderens trivsel er i fokus, telefonerne burde være sat op til at kunne håndtere dette.

Dog kan der være sket en teknisk fejl i samspillet mellem ADIS og Aons telefonsvarer, den burde være ens.

Det skal jeg beklage. Det er den ene dag om året hvor vi har denne fridag, og vi er på igen i morgen tidlig fra kl. 8.30.

Du kan også sende en mail til idaerhvervsforsikring@adis.as - så prioriterer vi dig i morgen tidlig.

Jeg håber vores svar her vil ændre på din anmeldelse.

Vi beklager!

God dag.

Morten Frandsen / Kundeservice ADIS A/S

ærlig og Asdis danner varm relation med sine kunder

Vi får ærlige råd til hvilke smykker, vi kan bære i vores aktive udeliv....alle smykkerne er jo så lækre, at man gerne vil have dem.
De rettes til og customizes til brugeren og selv vore vielsesringe er fra Galleri Asdis

29. august 2024

Besvarelse fra Adis

Tak fordi du har gjort dig tid til at rose en dansk virksomhed, for deres gode service.

Det er dog den forkerte virksomhedsside du roser her, da vi i vores spændene hverdag blandt andet sælger erhvervsforsikringer i vores forsikringsagentur.

Vi beder dig derfor om at slette din anmeldelse her og finde den rigtige virksomhed.

Du ønskes en rigtig god dag.

Morten Frandsen - ADIS A/S

Markedets bedste pris

Markedets bedste pris på arbejdsskadesforsikring og erhvervsrejseforsikring. Hurtig, personlig og flink kundeservice. Har aldrig stået i telefonkø hos Adis.

3. juni 2024

Besvarelse fra Adis

Mange tak for de fine ord. Vi gør hver dag vores bedste, for at give en god kundeservice. Det er rat at blive bekræftet i det. Du ønskes en rigtig god dag.

Morten Frandsen / Kundeservice

LANG BEHANDLINGS TID.

`´Tak for din henvendelse
Din mail vil blive behandlet indenfor 5 arbejdsdage
ADIS – An Aon company
Strandgade 4C | 1401 København K´´
************************************************
19/7 - 10/8 - intet sker og intet ?!! .. efter adskillige henvendelser !!

10. august 2023

Kære Morten,

Først og fremmest beklager vi den lange behandlingstid, der har været i det her tilfælde.

Det skyldes at der har været en faglig intern dialog omkring din sag, som lige skulle afsluttes først.

Du burde naturligvis have haft fået besked om status, men denne ser ikke ud til at være sendt til dig.

Vi plejer altid at være gode til, hele tiden at informere om status, hvilket vi selvfølgelig også vil være fremover.

Vi forventer at du vil få en afgørelse senere i dag. Med ønsker om en god weekend.

Med Venlig Hilsen

ADIS A/S

Tegn ikke en forsikring hos dem da de…

Tegn ikke en forsikring hos dem da de ikke leverer den samme vare der er gået i stykker men en der er billigere og ikke samme mærke som man har forsikret virkelig stor skuffelse

3. maj 2022

Kære Senol

Tak for din anmeldelse først og fremmest, selvom den kun har 1-stjerne.

I de tilfælde, hvor et produkt ikke kan repareres, eller hvor reparationsomkostningen overstiger købsprisen, erstatter forsikringen i henhold til forsikringsbetingelserne.
Dette med et tilsvarende produkt med mindst samme specifikationer og ydeevne, dog højst til oprindelig betalte købspris. Det er altså ikke pris eller mærke, der ligger til grund for erstatningen.

Forsikringen er oprettet gennem L’easy og der tages forbehold for udgåede fabrikater, modeller og farver, som ikke forefindes på lager hos L’easy, eller som L’easy ikke længere kan skaffe.

Dette fremgår ligeledes af forsikringsbetingelserne.

Hvis du ikke mener, at det produkt du har modtaget, har samme specifikationer og ydeevne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70277088. Eller på nemforsikring@adis.as

Herefter vil vi sammen med L'easy drøfte sagen.

Gitte Pedersen
ADIS A/S

ADIS er desværre ganske langsomme til…

ADIS er desværre ganske langsomme til at reagere på henvendelser. Ja man kan faktisk sige, at de ikke svarer. Underlig tilgang hvis man gerne vil have tilfredse kunder.

2. februar 2022

Kære Christian,

Jeg er ked af den oplevelse du har, at vi ikke svarer på din henvendelse. Jeg vil rigtig gerne undersøge hvad der er sket. Du må meget gerne kontakte mig på gitte.pedersen@adis.as - så jeg kan undersøge, hvad der er sket.

Gitte Pedersen

Skadenr 152354

Skadenr. 152354
Min fjernsyn frys billet og genstartede sig selv, sende det til reparation, fik den tilbage efter nogen uger og fejlen var der stadigvæk, så hentede det fjernsynet anden gang.
Det havde mit fjernsyn ca. 3 uger hvor jeg kontaktede dem telefonisk og det sagde at fjernsynet ikke fejlet noget og jeg skal betale ca. 1.300,- før det vil sende mit fjernsyn tilbage til mig.
Jeg havde ikke noget mulighed jeg måtte betalte pengene, og får kunne mit fjernsyn tilbage, og den har det samme fejl, det har ikke rette fejlen.
Jeg sender ikke et fjernsyn der virker til reparation.

Øzden

5. januar 2022

SVINERI

Måtte vente flere uger på, at ADIS sendte en mand ud at kigge på vaskemaskinen. Jeg googlede og youtubede inden da den fejl maskinen oplyste, tømte selv vand fra maskinen men filteret sad komplet fast. Det kunne ikke ordnes uden særlig værktøj. Efter manden havde været derude nægter ADIS AS at dække - selvom der er garanti på produktet og sender en regning på 1200 kr. SVINERI.

7. august 2021

Hej Amaar,

Først og fremmest tak for din anmeldelse, selvom den kun har 1-stjerne.

Vi er selvfølgelig kede af, at du har denne oplevelse af din forsikring, og det din forsikring dækker ift. fejl og skader på din vaskemaskine.

Hvis jeg skal undersøge sagen til bunds, skal jeg bede om dit skadenummer til sagen. Det kan du sende til morten.frandsen@adis.as

Jeg kan se på en anden anden anmeldelse til Din Hvidevare Service, som du også giver 1-stjerne, at det er dit trevlefilter der var stoppet og blot skulle renses,
Hvis dette er tilfældet, dækker forsikringen ikke, da det er noget man selv som forsikringstager og bruger af vaskemaskinen selv skal vedligeholde.

Jeg tror faktisk ikke, at der er nogen forsikring der dækker "Manglende vedligeholdelse" der resulterer i at maskinen fejler.

At der er gået 14 dage, fra du har anmeldt sagen til os, og tekniker har været ude ved dig, vil jeg ligeledes gerne undersøge nærmere omkring.

Med venlig hilsen og med ønsker om en god dag.

Kundeservice
ADIS A/S

God og hurtig kundeservice.

28. april 2021

Hej Mads,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Det glæder os meget, at vi har givet dig en god oplevelse.

Sig endelig til hvis der er mere vi kan gøre for dig.

Med Venlig Hilsen

Kundeservice

IDA professionel rådgiveransvarsforsikring. ADIS

Jeg stod oprindeligt og skulle til at droppe min rådgiveransvarsforsikring som var ved ADIS, da jeg havde en gammel sag som jeg ikke troede de ville dække, da HDI mente at min sag var et mangelskrav og derfor ikke betinget til dækning.
Men i det jeg prøver at opsige min forsikring, bliver jeg kontaktet af Morten, som mener at der må været sket en fejl og han gerne ville prøve at åbne op for sagen og se om der ikke var tale om en fejl.

Efter nogle få opkald, og jeg fik beskrevet sagen lidt mere detaljeret viste det sig at Morten havde ret, der var sket en fejl ved HDI. Da de havde misforstået hvad der var problemet. Jeg var derfor betinget til dækning!
Derfor vil jeg mene at ADIS har en virkelig god kundeservice med medarbejder som Morten, der ikke bare giver op men forsætter.
Jeg har derfor fra dagens dato fået min erstatning, og forsat bliver ved med at være kunde ved ADIS.
Kan kun varmt anbefaledes her fra!

29. januar 2021

Hej Jacob,

Tusind tak for dine pæne ord.

Vi lever og ånder for god kundeservice.

At vi kunne give dig den oplevelse du nu sidder tilbage med, vokser vi jo som virksomhed også af.

Et stort tak til dig. Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Morten Frandsen, Kundeservice
ADIS A/S

Historisk dårligt selskab og kundeservice

Historisk, grænsende til imponerende, dårlig kundeservice; ubehøvlede, bedrevidende medarbejdere, der selv synes at de har mere styr på tingene, end de faktisk har.
Jeg har aldrig før oplevet så dårlig betjening fra nogen virksomhed.
Hvis du vil have dyrt med dårlige dækningssummer, så er ADIS det helt rigtige sted for dig.
Hvis det var muligt at give 0 stjerne havde jeg gjort det. Jeg kan kun advare og fraråde, at have nogen form for forsikring hos Adis.

Der er kun tre ting, der er sikre her i livet: døden, skatterne og at jeg aldrig kommer tilbage til Adis.

25. september 2019

Hej John,

Først og fremmest beklager vi den lange responstid, men vi er først kommet "online" nu ift. Trustpilot anmeldelser.

Vi er selvfølgelig altid kede af det, når vi får en anmeldelse som din og som sikkert har sine specifikke grunde.
Nu er det snart 2 år siden, så jeg tænker ikke at der er grund til at gå så meget i dybden nu.
Skulle du alligevel få lyst til en snak om sagen, er du velkommen til at kontake mig på sme.kundeservice@adis.as - Jeg vil meget gerne høre om dine oplevelser.

Vi bestræber os altid på en god kundeservice og vi lever jo af glade kunder.

Morten Frandsen, Kundeservice
ADIS A/S

Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)