Super forløb. Bedste alternativ til ADHD medicin
Jeg er netop i gang, med et forløb hos Felina & Bo, og de 2 vidunderlige mennesker komplimenterer hinanden rigtig godt, og skaber et trygt, sjovt og godt miljø for læring.
Erfaringen på egen krop, og deres enorme viden, er meget brugbar, og det giver en solid platform som jeg kan bygge videre på.
Det er meget "nede på jorden" og lige til at gå til, og de forklare gerne igen og igen:-)
De er super hurtige, til at svare, hvis jeg sender dem en mail, når jeg ser det optagede materiale, hvis jeg ikke var på zoom den dag.
Forløbet har været en "gamechanger" for mig, når jeg ikke ønsker at bruge ADHD medicin, da konsekvenserne var for store.
Alle de gode værktøjer og materiale er tilgængelig altid, og det er meget betryggende, at det stadig kan tilgås, når forløbet er slut.
Under forløbet blev jeg også fortrolige med de andre deltagere, og de ved jo hvad jeg har været igennem, og håber at vi alle vil fortsætte med at dele erfaring gode, som dårlige.
De har min største anbefaling, og det er den bedste investering jeg har gjort, for mig selv.