Adhdhjørnet.dk Anmeldelser 14

3,0

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

I sælger et produkt i zip opløsning

I sælger et produkt i zip opløsning, som ikke er til at åbne. Så jeg har absolut ingen gavn haft af mine 99,-
Dertil har jeg forsøgt at ringe til jer og skrive en mail. Ingen kender modtageren...det er helt utilfredsstillende!!!!@!!!!

4. september 2025

Noget være skrammel spild af 100 kr

Noget være skrammel spild af 100 kr.
Har prøvet at skrive til jer og får ingen svar tilbage. Jeg kan ikke få det til at virke digitalt , og at printe det ud er meget uoverskueligt at bruge på den måde. .

24. september 2024

Der er rigtig mange gode redskaber

Der er rigtig mange gode redskaber. Sikkert god til en vejleder eller behandler. Min ADHD ved slet ikke hvor den skal starte 🫣

Den er for omfattende, for mig, til mobilen. Kunne ønske mig en mindre omfattende og mere struktureret udgave til mobilen, en app, som evt. kunne samarbejde med det store program.

8. september 2024

Hverken produkt eller service levede op…

Hverken produkt eller service levede op til mine forventninger! Alt det de sagde var let var svært og komplet Uoverskueligt. Og produktet kunne ikke downloades og der gik længe før de svarede på min henvendelse. De hedder noget med adhd men jeg tror ikke de har en eneste anelse om hvad det vil sige at leve med og hvordan de udfordringer kommer til udtryk.

22. august 2024

Jeg modtog ikke den første jeg købte

Jeg modtog ikke den første jeg købte, ved ikke hvorfor og da jeg så skrev til dem så svaret de ikke. Så jeg købte det igen og denne gang modtog jeg det, men har stadig ikke fået pengene tilbage for den første jeg købte. Det er dog virkelig irriterende at jeg endnu ikke har kunne få det til at virke på min iPhone

20. august 2024

Fantastisk værktøj til at skabe struktur i hverdagen!

Jeg har købt ADHDHjørnets planner, og jeg er virkelig imponeret. Den hjælper mig med at få styr på mine opgaver og giver mig en klar struktur i hverdagen. Nem at bruge både digitalt og på papir. Jeg føler mig mere organiseret og mindre stresset. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for lidt ekstra hjælp til at holde styr på hverdagen!

20. august 2024

Vil 100% anbefale hvis man er typen

Vil 100% anbefale hvis man er typen, som gerne vil have lidt mere styr på hverdagen og tankerne.

Det har hjulpet mig holde mere orden i tingene og har mindre stress omkring aftaler og arbejde, og så en god og hurtig service fra dem👍🏻

9. august 2024

Super dejligt produkt 😍

Super nemt at få åbnet, virkelig godt udført med alle punkter man overhovedet kan have brug for. Og lige til at gå igang med.
Det eneste der mangler er mulighed for at lave en ny side med samme skema.
Og så er der simpelthen så meget så man lige skal overkomme det :D.

11. august 2024

Hej Jeanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, planneren er godt udført og nem at komme i gang med.

Vi tager også din feedback om at kunne lave nye sider med samme skema til efterretning – det er noget, vi vil overveje i fremtidige opdateringer.

Tak for din støtte, og vi håber, du får masser af glæde af planneren!

Med venlig hilsen,
ADHDHjørnet

Jeg er meget skuffet over produktet

Jeg er meget skuffet over produktet, der viste sig bare at være et pdf dokument. Jeg troede det var en app. Jeg henvendte mig med det samme efter købet, men kunne ikke få refunderet. Føler mig ført bag lyset.

29. juli 2024

Hej Helga,

Tak for din feedback, og vi er kede af at høre, at du er skuffet over produktet.

Vi bestræber os på at gøre det så klart som muligt, hvad vores produkt indebærer, og vi nævner tydeligt på vores hjemmeside, at det drejer sig om et udfyldningsbart PDF-dokument, der kan bruges på flere enheder. Vi forstår dog, at der kan opstå misforståelser, og vi beklager, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Vi ønsker, at alle vores kunder er tilfredse, og vi er her for at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til at få det bedste ud af planneren.

Venligst kontakt os direkte, så vi kan se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen,
kontakt@adhdhjørnet.dk
ADHDHjørnet

Pålideligt firma.

Pålideligt firma.
Husk at bruge din mail som kontakt information, da filen bliver sendt der.
Det glemte jeg, kontaktede dem med det samme og fik den om aften 😊
Glæder mig til at gå igang med det.

7. august 2024

Besvarelse fra Adhdhjørnet.dk

Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi håber, du bliver glad for at bruge vores planner. Hvis du har spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os. God fornøjelse med planlægningen!